Okul telaşlarım benimde başladı. Güya 2. Döneme hedefime ulaşacaktım yukarı hedefe doğru gidiyor gibiyimO senin fitliğin tatlım.
Elimden geldiğince kopmamaya çalışıyorum ama çok fırsat bulamıyorum. Yazılilarimiz başlıyor önümüzdeki hafta onun telaşı var biraz tutustuk gibi. Salmistik kendimizi iyice.haldır haldır tekrar ediyoruz konuları öğrenciler istediği için...tabi buraya gelip de seni göremeyince hâliyle üzülmüyor değilim... alışamadım yokluğuna. Kilo verme işini de askıya aldım gibi bir şey oldu. Düzen iyice bozuldu kendime vakit ayiramiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum öyle işte canım...
En kalabalik takim burasi heralde19-25 Subat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @sena zeynep @Mucizemsn ✖ Kmsl Hnd ✖ ✖ @Zeynolin44 @timesinfinity @Masummasum123 ✖ ✖ ✖ ✖ @Migi_magid11 ✖ ✖ ✖ S sulisim @Nilay5454 Mefkurem K Kaybolanyillarim1995 ✖ ✖ ✖ @Cordeliaa @aylin68olacak ✖ @birazhuzurdu2008 gulenyuzumsunsen @asysss ✖ ✖ @selensu82 @Yarenzzzz ✖ ✖ ✖ ✖ @Ahalp ✖ @ysfeeymnn @Penguen ✖ @I-cell_84 ✖ @Cedarice @T u t a s t e @Forever be young NUR
Vaktim varken menu tablosunu yapayim dedim
Bu kadar carpi olmasi normal degil
Menu paylasimlarina ve menu yorumlamaya dikkat edelim kizlar
Daha yeni gelenleri eklemedim abla hatta bir kisiyi yanlis yazdim galiba kontrol edeyimEn kalabalik takim burasi heralde
Dünden beri başım döndü
Listeye girişin hayırlı olsun canımTamam teşekkür ederim
Allah zihin açıklığı versin derslerine iyi çalış dünürüm.Okul telaşlarım benimde başladı. Güya 2. Döneme hedefime ulaşacaktım yukarı hedefe doğru gidiyor gibiyim
2 haftaya menü bildirimimle dönüyorum insallah canım ben. Sende ayarlayabilirsen cok isterim ayarlayamazsanda ben seniiiiii aylarca beklerimmmmmm
Gözümün ilk baktığı kişi olduğun doğrudur
Bir kac kilo illaki alirizda fazlasindan allaha sığınıom vermek çok zor yaşıyoz işte
Sağol canım benimListeye girişin hayırlı olsun canım
İzin kullanmaya niyetim yok mezun olunca çıkarımGüzelim listeye girince 2 ay izin kullanamazsin biliyorsun degilmi
Sisim diyordun carsamba gunu yine guzel eksi görmüşsün canım tebrik ederimGeçen hafta : 92.1
Güncel: 91.2
Yüzde 0.9
Hosgeldin canimADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.67
KİLONUZ:81.70yeni regl oldum .gecen hafta 79.5 i görmüştüm
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: çok tatıl bir kız çocuğuna koruyucu aile olduk
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:daha oncede burdaydim devam edemedim ama çok memnun olduğum için tekrar burda devam etmek istedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:stersliyken normalden daha çok yediğimi fark ettim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:belim çok hassas o yüzden ağır sporlar yapamıyorum .
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:aynada kendime güzel görmek en önemlisi daha sağlıklı olmak istediğim için
Vayy tebrikler canimGeçen hafta : 92.1
Yüzde 0.9
Çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2790942 bildirim yapamadım çünkü hastanedeyim pazartesiye kadar hastanede kalacağım babamla, pazartesi günü bildirim yaparım inanın elimde değil kusura bakmayın
Vavvv ne guzel bi eksiii tebrik ederim cnmGeçen hafta : 92.1
Yüzde 0.9
Hadi insallah cnmİzin kullanmaya niyetim yok mezun olunca çıkarım
Gecmis olsun cnmEki Görüntüle 2790942 bildirim yapamadım çünkü hastanedeyim pazartesiye kadar hastanede kalacağım babamla, pazartesi günü bildirim yaparım inanın elimde değil kusura bakmayın
Aynen simdi okurken acaba baska.grubdamiyim diye bi düşünmedim değilBugun başım döndü gelen gidenden
Cook gecmis olsun canımEki Görüntüle 2790942 bildirim yapamadım çünkü hastanedeyim pazartesiye kadar hastanede kalacağım babamla, pazartesi günü bildirim yaparım inanın elimde değil kusura bakmayın
yaaaaEn hoşlari benim çileğim reçelim
15 ve 14' ün özel bir anlamı var mı
Kimseye söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?