Zararları da yokmuş ne güzel buda iyi birşeySagol cnm
Gunaydinnn
Evde yalniz olmayi bende cok seviyorum :)) benimkilerin bana bi zarari yok ama onlarin oldugunu bilmek beni huzursuz ediyor
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Okullar tamamen acildimiZararları da yokmuş ne güzel buda iyi birşey
Sanki yıllardır bu anı yaşamamışım gibiyim şu anda
Sabah sabah iyi geldi sağol canımgüzel bir piyano calayim kulaklarınızın pası silinsin dinleyin ama
Dün bi ara baktığımda burayı okuyordu, yazar zannetmiştim.
İkizlere hergün canım 12 onlarOkullar tamamen acildimi
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤Günaydın canlarım
Tebrikler tatlim...Çok teşekürler tatlım. Sayende yarışmaya katıldım. Pro oldum.
Vayyy kaptanim bravo
ahhhh pek severim bende o duyguyu....Günaydın herkese çocukları okula postaladım
Yaaa ne güzel bi duyguymuş
Evde yalnızım
Gunaydin afiyet olsun canimgönaydınnnnn tarçınlı yulaflı kuru kayısılı yogurdumla günaydın
Günaydın canım ❤Bu arada herkese gunaydin....söZde biz bu hafta okula baslayacaktik...meslek liseleri derslere baslayacakti...dun herşey tepe taklak oldu...her an haber gelecek diye bekliyoruz...biktim surekli son dk gollerinden
Günaydın canım afiyet olsungönaydınnnnn tarçınlı yulaflı kuru kayısılı yogurdumla günaydın
Ayyy maşallah sana artik kafaya koydun demekkisağolun kızlar yavrular bebekler yagmur yağmaSa dışarsa yürüyecegim yağarsa evde yaparım artık
Gunaydin canim maşallah sanaGünaydın kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre 1.5 kilo vermişim ama toplamda 1.7 yağdan gitmiş
Sabah yürüyüşümü de yaptım şimdi anneme gidiyorum
Sağol tatlım. Bende bir gün yapıp bir gün yapmayayım diyorum ama sonra bir bakiyorum evayı açmışım. Bakalım canım. Ara vereceğim inşallah.Tebrikler tatlim...
Bide bu kadar sporu tartida görüyor musun...cok ve ayni sporu yapinca vucut alisiyor..ben bu hafta sadece yuruyus yapiyorum tartida cok etti
Vayyy kaptanim bravo
ahhhh pek severim bende o duyguyu....
Harikasın....tebrik ederim...gecenki yemedigin fast food ödülünü fazlasıyla almissinGünaydın kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre 1.5 kilo vermişim ama toplamda 1.7 yağdan gitmiş
Sabah yürüyüşümü de yaptım şimdi anneme gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?