Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol cnm

Gunaydinnn

Evde yalniz olmayi bende cok seviyorum :)) benimkilerin bana bi zarari yok ama onlarin oldugunu bilmek beni huzursuz ediyor
Zararları da yokmuş ne güzel buda iyi birşey
Sanki yıllardır bu anı yaşamamışım gibiyim şu anda

Çok teşekürler tatlım. Sayende yarışmaya katıldım. Pro oldum.
Tebrikler tatlim...
Bide bu kadar sporu tartida görüyor musun...cok ve ayni sporu yapinca vucut alisiyor..ben bu hafta sadece yuruyus yapiyorum tartida cok etti

Vayyy kaptanim bravo
Günaydın herkese çocukları okula postaladım
Yaaa ne güzel bi duyguymuş
Evde yalnızım
ahhhh pek severim bende o duyguyu....

Bu arada herkese gunaydin....söZde biz bu hafta okula baslayacaktik...meslek liseleri derslere baslayacakti...dun herşey tepe taklak oldu...her an haber gelecek diye bekliyoruz...biktim surekli son dk gollerinden

Bu arada herkese gunaydin....söZde biz bu hafta okula baslayacaktik...meslek liseleri derslere baslayacakti...dun herşey tepe taklak oldu...her an haber gelecek diye bekliyoruz...biktim surekli son dk gollerinden
Günaydın canım ❤
gönaydınnnnn tarçınlı yulaflı kuru kayısılı yogurdumla günaydın
Günaydın canım afiyet olsun

Günaydın kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre 1.5 kilo vermişim ama toplamda 1.7 yağdan gitmiş
Sabah yürüyüşümü de yaptım şimdi anneme gidiyorum
Gunaydin canim maşallah sana

Tebrikler tatlim...
Bide bu kadar sporu tartida görüyor musun...cok ve ayni sporu yapinca vucut alisiyor..ben bu hafta sadece yuruyus yapiyorum tartida cok etti

Vayyy kaptanim bravo

ahhhh pek severim bende o duyguyu....
Sağol tatlım. Bende bir gün yapıp bir gün yapmayayım diyorum ama sonra bir bakiyorum evayı açmışım. Bakalım canım. Ara vereceğim inşallah.

Günaydın kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre 1.5 kilo vermişim ama toplamda 1.7 yağdan gitmiş
Sabah yürüyüşümü de yaptım şimdi anneme gidiyorum
Harikasın....tebrik ederim...gecenki yemedigin fast food ödülünü fazlasıyla almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…