Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi bir doktora git, testlerin yapılsın. Hemen moralini bozma. İnşallah birşey çıkmaz. Babanın nesi var? Geçmiş olsun.

Yeşil çayımı içip yürüyüşe gidiyim.. Havada sıcak görünümlü soğuk gibi ama olsun sıkıntı değil
Bende cikacagim şimdi...eşim gelsin cocuklari ona bırakacağım 1 saat yürüme niyetindeyim

Canım afiyet olsun börek olmamış ve kısır var cık cık

Afiyet olsun

Oy canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım ayağın nasıl oldu düzeldi inşallah
Sağol canım ıyım hamdolsun :)
Ablam geçmiş olsun dikkat et kendine ya

Popo maşallah ne güzel menü

İyi akşamlar

Menüm
Sahur
1 yumurta
2 d tam b ekmeği
1 d peynir
1 zeytin

İftar
1 kase taze fasulye
1 d tam b ekmeği
2 yk bulgur
1 hurma
1 b ayran
Salatalık biber

Su 1 lt şimdilik
Spor yok
Kuzucum afiyet olsun Allah kabul etsin su miktarın çok az onu arttırman gerekiyor.
Günaydınnnlarrrr

Günaydın kızlar
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen

Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm

Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik

Gunaydinnnn

Huzurlu saglikli günler efenim

Günaydın kızlar

Günaydın herkese çocukları okula postaladım
Yaaa ne güzel bi duyguymuş
Evde yalnızım

Günaydın kızlar

Günaydın canlarım

Bu arada herkese gunaydin....söZde biz bu hafta okula baslayacaktik...meslek liseleri derslere baslayacakti...dun herşey tepe taklak oldu...her an haber gelecek diye bekliyoruz...biktim surekli son dk gollerinden

gönaydınnnnn tarçınlı yulaflı kuru kayısılı yogurdumla günaydın

Günaydın kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre 1.5 kilo vermişim ama toplamda 1.7 yağdan gitmiş
Sabah yürüyüşümü de yaptım şimdi anneme gidiyorum
Günaydın hanımlar Kmsl Hnd canım tebrik ederim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…