Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik
valla normalleşemicez bu gidişle daha doğrusu normal neydi onu unuttum artık o eski kalabalıklar her gelen misafiri öpmek fısır fısır maskesiz arkadaşlarla konulabilmek o kadaaaar uzaklarda kalmış gibi kii

valla normalleşemicez bu gidişle daha doğrusu normal neydi onu unuttum artık o eski kalabalıklar her gelen misafiri öpmek fısır fısır maskesiz arkadaşlarla konulabilmek o kadaaaar uzaklarda kalmış gibi kii
kesinlikle katılıyorum unuttum ben onlari ya.

Dusmuyor abla caprazlama yaptim şimdi baska bir ilacla insallah duser henüz hiç uyumadik
Gece zor geçmiş heralde sonra düştümu bari cnm

Annen ne zaman girecek ameliyata
Hastaneye gitmek yasak heralde degilmi
Günaydınnnlarrrr

Günaydın kızlar
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen

Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm

Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik

yaaaa seninde mi öyle benimde aynııı hem coronadan yüksek risk hem işler yüksek risk stres hep genç yaşımda çöktüm
Gunaydinnnn

Elinizde sahip oldugunuz guzellikleri düşünüp, modunuzu yukseltin

Afiyet olsun canim

oncelikle canını hic sıkma beden kitle endeksine göre zaten cok fazla bir fazlaligin yok
Kabizlik durumlari da etkiler kilo vermeni
Birde hafta sonu yediklerinde kısır gibi sislik yapacak gidalar vardi

Baban nasil oldu daha iyidir insallah
Günaydınnnlarrrr
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen
Günaydın canım ❤
Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm
Gunaydin canım ❤
Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü
Günaydın canım ❤
Gunaydinnnn

Huzurlu saglikli günler efenim
Günaydın abla❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…