- 24 Şubat 2021
- 107
- 578
- 18
- 31
yaaaa seninde mi öyle benimde aynııı hem coronadan yüksek risk hem işler yüksek risk stres hep genç yaşımda çöktümvallaa benimde öle.. bizim burasi yüksek risk.. havuz problem gibi anlamaya çalışıyorum.
valla normalleşemicez bu gidişle daha doğrusu normal neydi onu unuttum artıkGünaydın kızlar
Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik
turunculu yerdeyim.yaaaa seninde mi öyle benimde aynııı hem coronadan yüksek risk hem işler yüksek risk stres hep genç yaşımda çöktüm
kesinlikle katılıyorum unuttum ben onlari ya.valla normalleşemicez bu gidişle daha doğrusu normal neydi onu unuttum artıko eski kalabalıklar her gelen misafiri öpmek fısır fısır maskesiz arkadaşlarla konulabilmek o kadaaaar uzaklarda kalmış gibi kii
Gece zor geçmiş heraldeDusmuyor abla caprazlama yaptim şimdi baska bir ilacla insallah duser henüz hiç uyumadik
Günaydınnnlarrrr
Günaydın kızlar
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen
Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm
Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik
Gunaydinnnnyaaaa seninde mi öyle benimde aynııı hem coronadan yüksek risk hem işler yüksek risk stres hep genç yaşımda çöktüm
motivasyonluu günaydınlaarrGece zor geçmiş heraldesonra düştümu bari cnm
Annen ne zaman girecek ameliyata
Hastaneye gitmek yasak heralde degilmi
Gunaydinnnn
Elinizde sahip oldugunuz guzellikleri düşünüp, modunuzu yukseltin
Bu zamanda, ne güzel bi işiniz varmotivasyonluu günaydınlaarramiiin
Afiyet olsun canim1 mart pazartesi
Sabah kahve
10.45
3 kş yulaf +1 bar. Süt +3 minik incir+kakao +tarcin +12 bademle puding
14.00
_2 yumurta +az süt +1 tk hc unuyla krep
_Pirasa sogan kavurup krebin icine koydum
_Peynir
_domates, roka
19.00
3 servis kasigi firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
Su 2.5 lt
oncelikle canını hic sıkma beden kitle endeksine göre zaten cok fazla bir fazlaligin yokGünaydınlar kızlar
Bn okula gitmek için uyandım umarım hayır olur
Zipzip- günaydın Cnm kaptanım
Bugün tuvalete giremedim yine 58 çıktım artık intihar etcem, ilk kez böyle oluyor
Çrş dr işi de yattı, dersim var
Hamilelik sonrası tiroid çıkmıştı, ve dr bana gelecekte tiroid hastası olacaksın dedi öyle miyim acaba
Haftaya çrş gidicem inş bi aksilik olmaz ise
Birde ilk kez ibs sen ötürü kabızlığım pzr dan beri bu kdr uzun sürdü, canım sıkkın babam 3. Kez hastane de
Napsam bn nasıl bwslensem akıl verin ya çok canım sıkılıyor
Günaydın canım ❤Günaydınnnlarrrr
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen
Gunaydin canım ❤Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm
Günaydın canım ❤Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü
Günaydın abla❤Gunaydinnnn
Huzurlu saglikli günler efenim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese çocukları okula postaladım
Yaaa ne güzel bi duyguymuş
Evde yalnızım
Sagol cnmAfiyet olsun canim
Günaydın kızlar
GunaydinnnGünaydın herkese çocukları okula postaladım
Yaaa ne güzel bi duyguymuş
Evde yalnızım
aminn amin orası öyle kesinlikleBu zamanda, ne güzel bi işiniz var
onu bulamayip evine ekmek götüremeyenler var
Allah dar gelirlinin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?