Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tarçın kokusu kaybı mı oldu sadece.

1 mart pazartesi

Sabah kahve

10.45
3 kş yulaf +1 bar. Süt +3 minik incir+kakao +tarcin +12 bademle puding

14.00
_2 yumurta +az süt +1 tk hc unuyla krep
_Pirasa sogan kavurup krebin icine koydum
_Peynir
_domates, roka

19.00
3 servis kasigi firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata

Su 2.5 lt

Diyette chloe yapiyormussun nasil sonuclari hangi sini önerirsin
kusura bakma giremedim misafirler bu gece gitti ...ben yeni bitirdim 14 gun challnegeni yaptim cok zordu her defasinda bir daha yapmam anam agladi degip yaptim gercekten yanlarim azaldi toparlandim kg vermekten cok vucudu toparliyor hareketleri dogru yapmakta önemli 7 gunden sonra dgru yapmaya ancak basladim simdi de 21 gunluk olani yapacagim..

Gecmis olsun canimya Rabbim sifa versin her ikisinede
Amin canim sagol
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Amin canim sagol
Iyi geceler cnm ..Sen güçlü kadınsın hepsini derler toparlar iyileştirir diyetinide yaparsin
Aynen oyle simdi sag bademcigim aciyor allahim kovid degilizdir insallah tekrardan ya ödüm kopuyor ama ben hala koku tat alamadigima göre hala koruyuculugu devam ediyordur falan filanlar geziyor bu saatte beynimde
Çok geçmiş olsun. Annene de ufaklığı da acil şifalar.
Cok sağol canım
Dusmuyor abla caprazlama yaptim şimdi baska bir ilacla insallah duser henüz hiç uyumadik
Afiyet olsun abla guzel olmus

Günaydınlar kızlar
Bn okula gitmek için uyandım umarım hayır olur
Zipzip- günaydın Cnm kaptanım
Bugün tuvalete giremedim yine 58 çıktım artık intihar etcem, ilk kez böyle oluyor
Çrş dr işi de yattı, dersim var
Hamilelik sonrası tiroid çıkmıştı, ve dr bana gelecekte tiroid hastası olacaksın dedi öyle miyim acaba
Haftaya çrş gidicem inş bi aksilik olmaz ise
Birde ilk kez ibs sen ötürü kabızlığım pzr dan beri bu kdr uzun sürdü, canım sıkkın babam 3. Kez hastane de
Napsam bn nasıl bwslensem akıl verin ya çok canım sıkılıyor

Afiyet olsun canim tavuk kavurma derken
Su nekadar iciyosun mesela sporda yapmıyorsun sanirim
işyerindeki yemekhane menüsüü malesef her gün evden getirmek zor oluyor
işlerin yoğun olduğu dönem eve geç gelince anca akşam yemeği hazırla topla zor atıyorum kendimi yatağa haftaiçi 1 gün bile yürüsem kar ama haftasonu yürüyüş ful

Hiit kardiyo nee april han ninki mi

Emzirirken olurmu bilmiyorum ama ben hergun 1 litre elma limon maydonoz tarçın karanfil kaynatip iciyorum...cok faydasini gördüm
ben instagram da yankı tansuğ diye bi hocayı takip ediyorum. onun haftanın 3 günü ücretsiz online spor dersleri var orda salı ve cumartesi hiit kardio oluyo yüksek tempolu ful yağ yakmaya yönelik.
Düşünenlere öneririm profildeki linki dolduruyorsunuz sonra mail adresinize dersler geliyo tıklayıp giriyosunuz

Günaydın kızlar
Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü

bende aynı durumdayım şuan hala açılamadım boş boş ekrana bakıyorum mod sıfır
Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik
tamamen normalleşecegi sanmiyorum. valla ben dün 10-16 diye bu sabah geç kalktım. msji aldim. apar topar giyinip çiktim kahvalti dahi hiç yapmadim pogaça alayim diyordum aman dedim almadim.
şu an hiç keyfim yok. çalışasim da yok. eleman da idari izine kaçti bütün işler bana kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…