Tarçın kokusu kaybı mı oldu sadece.Cnm sen suyu 3 lt falan icmeye calişsan belki faydasi olur
Burda para cezasi yok ama insanlari bi yerde mecbur birakiyolar
Bide aşı pasaportu falan cikarticaklar heralde
Sen deyince aklima geldibaşka seylerde koku aliyorum ama tarçın da degil
Bugün oglan 2 degisik tarcin daha almış gelmis, bana onlarda kokmuyor :))
Kizin atesi insallah yukselmez cnm
Yarinda haber et annenin durumunu
Heralde cnm :)) oglana soruyorum, o kokuyor diyor :))Tarçın kokusu kaybı mı oldu sadece.
kusura bakma giremedim misafirler bu gece gitti ...ben yeni bitirdim 14 gun challnegeni yaptim cok zordu her defasinda bir daha yapmam anam agladi degip yaptim gercekten yanlarim azaldi toparlandim kg vermekten cok vucudu toparliyor hareketleri dogru yapmakta önemli 7 gunden sonra dgru yapmaya ancak basladim simdi de 21 gunluk olani yapacagim..Diyette chloe yapiyormussun nasil sonuclari hangi sini önerirsin
Amin canim sagolGecmis olsun canimya Rabbim sifa versin her ikisinede
Amin canim sagolGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Aynen oyle simdi sag bademcigim aciyor allahim kovid degilizdir insallah tekrardan ya ödüm kopuyorIyi geceler cnm ..Sen güçlü kadınsın hepsini derler toparlar iyileştirir diyetinide yaparsin
Cok sağol canımÇok geçmiş olsun.Annene de ufaklığı da acil şifalar.
Dusmuyor abla caprazlama yaptim şimdi baska bir ilacla insallah duser henüz hiç uyumadikCnm sen suyu 3 lt falan icmeye calişsan belki faydasi olur
Burda para cezasi yok ama insanlari bi yerde mecbur birakiyolar
Bide aşı pasaportu falan cikarticaklar heralde
Sen deyince aklima geldibaşka seylerde koku aliyorum ama tarçın da degil
Bugün oglan 2 degisik tarcin daha almış gelmis, bana onlarda kokmuyor :))
Kizin atesi insallah yukselmez cnm
Yarinda haber et annenin durumunu
Afiyet olsun abla guzel olmus1 mart pazartesi
Sabah kahve
10.45
3 kş yulaf +1 bar. Süt +3 minik incir+kakao +tarcin +12 bademle puding
14.00
_2 yumurta +az süt +1 tk hc unuyla krep
_Pirasa sogan kavurup krebin icine koydum
_Peynir
_domates, roka
19.00
3 servis kasigi firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
Su 2.5 lt
işyerindeki yemekhane menüsüü malesef her gün evden getirmek zor oluyorAfiyet olsun canim tavuk kavurma derken
Su nekadar iciyosun mesela sporda yapmıyorsun sanirim
ben instagram da yankı tansuğ diye bi hocayı takip ediyorum. onun haftanın 3 günü ücretsiz online spor dersleri var orda salı ve cumartesi hiit kardio oluyo yüksek tempolu ful yağ yakmaya yönelik.Hiit kardiyo nee april han ninki mi
Emzirirken olurmu bilmiyorum ama ben hergun 1 litre elma limon maydonoz tarçın karanfil kaynatip iciyorum...cok faydasini gördüm
bende aynı durumdayım şuan hala açılamadım boş boş ekrana bakıyorum mod sıfırGünaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü
vallaa benimde öle.. bizim burasi yüksek risk.. havuz problem gibi anlamaya çalışıyorum.bende aynı durumdayım şuan hala açılamadım boş boş ekrana bakıyorum mod sıfır
Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü
Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdikbende aynı durumdayım şuan hala açılamadım boş boş ekrana bakıyorum mod sıfır
tamamen normalleşecegi sanmiyorum. valla ben dün 10-16 diye bu sabah geç kalktım. msji aldim. apar topar giyinip çiktim kahvalti dahi hiç yapmadim pogaça alayim diyordum aman dedim almadim.Günaydın kızlar
Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?