Yok benim değil klavyenin poposu açıkta kalmış düzelttim sanırımPoposu açıkta kalmıs sanirsam
Hayırlı olsun pro üyeliğin oy vermek için yarışmaya katıldım bilmeden sana oy vermişimok beğendim sonra aaa bu bizim takımdaydı dedim kendi kendimeÇok teşekürler tatlım. Sayende yarışmaya katıldım. Pro oldum.
Çok tatlı bu yaso ablaPopo ne kizzz
Hem sen pazar günün de kalmişin
Yeni girdim eve baya üşüdüm güneşi var ama yalandan yani..Boşuna dememiş atalar Mart kapıdan baktirir kazma kürek yaktırır diyeYansın yağlar
Hava nasıl ayaz kar yağacak gibi dilek
Sicakligi 6 derece gösteriyor daha cok soguk hava :)Yeni girdim eve baya üşüdüm güneşi var ama yalandan yani..Boşuna dememiş atalar Mart kapıdan baktirir kazma kürek yaktırır diye
Gunaydin canim maşallah sana
Harikasın....tebrik ederim...gecenki yemedigin fast food ödülünü fazlasıyla almissin
Cok tebrikler cnm emeginin karsiligini almışsın
Teşekkür ederim btanem
Teşekkür ederim kızlar gerçekten elimden geldiğince dikkat ediyorumKuzucum afiyet olsun Allah kabul etsin su miktarın çok az onu arttırman gerekiyor.
Günaydın hanımlarKmsl Hnd canım tebrik ederim maşallah
Ben halletim yürüyüş işini şükür ..ev altüst ama kızı oylamak için suluboya hamur oyuncak hepsini çıkarmışlar babası ile ablasıBende cikacagim şimdi...eşim gelsin cocuklari ona bırakacağım 1 saat yürüme niyetindeyim
Bi gün başım belaya girecek dilek öyle demeÇok tatlı bu yaso abla
Bugun yemek sana guzel gelecek bence canim afiyet olsunTeşekkür ederim kızlar gerçekten elimden geldiğince dikkat ediyorum
diyetisyenim bugün kendine bir ödül verebilirsin ara öğün yapma dedi tartıya geldiğin gün ödülün olsun sonrasında dikkat et dedi
ayrıca teşekkür etti çok güzel ilerliyorsun dedi
şimdi kaptanım sana sorayımZipzip- ben bugün 1 dilim yaşpasta yemek istiyorum ara öğün yapmicam 10000 adımımı da tamamladım ne dersin iznin varsa yicem yoksa cumaya bırakacqğım
Çok teşekkür ederimBugun yemek sana guzel gelecek bence canim afiyet olsun
Yaaa bosvee oylamislar sana 1 saat kafa dinleme yürüme sansi dogmusya ev bu kirlenir temizlenir...Ben halletim yürüyüş işini şükür ..ev altüst ama kızı oylamak için suluboya hamur oyuncak hepsini çıkarmışlar babası ile ablasıkızı uyutup ortalığı topliycam .
Burcun ne yaseminBi gün başım belaya girecek dilek öyle deme
WhatsApp da neler yapıyorum bi bilsen
Bi keresinde dedikodu yapacağım
Bana hadsiz hadsiz bişeyler yazıyor bir arkadaş bende diğer arkadaşa yazdıklarını gösterecem
açmışım onun WhatsApp ını onun mesajlarını kopyalayıp bak bak neler yazıyor bana diye tekrar yapıştırdım daha yazıyom haksızlık bu bilmem ne
Kadın şok tabi sonra yazdıklarını hilale atacaktım geri sana atmışım diye itiraf ettim böylece kavga başladı
Nolacak bu halim
Hele işyerinde mesai arkadaşım yolsuzluk yapıyor şikayet mektubu yazdım masaya bırak git okumuş bi güzel beni genel müdüre şikayet etti ben görevimden oldum hatta tazminatımı bile vermediler bu olay yüzünden
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende ..hiç sıkıntı değil dağılmış kirlenmiş yeterki keyifli verimli zaman geçirsinler ..Yaaa bosvee oylamislar sana 1 saat kafa dinleme yürüme sansi dogmusya ev bu kirlenir temizlenir...
Afiyet olsun canım .Banada acı iyi gelir ayrıca kabakta çok iyi geliyirduDun aksam 8 de komsum kisir getirmişti...yiyemedim tabiki..dolaba koydum kedinin cigere baktigi gibi baktım...
Simdi yuruyusten gelince oglana cikarttim yesin diye yarısını o yedi kalanini bende aci baharat limon nar eksisi yesillik ekleyip yedim...ohhh mis gibi oldum..
Bu ara acı pulbiber yiyorum bağırsaklarımin daha iyi çalıştığını farkettim...
Çok nadirdir tabak çanak kırdığım bak o konuda dikkatliyimBurcun ne yasemin
Ya çok kafan dolu yada hızlı hareket ediyosun ondan olabilirmi ki
Misal ben çok bardak tabak kırarım millet sakarliktan zanneder ama sakarliktan değil hızlı is yapiyorum yetiştirmek için oyuzden yani
Evet evet bagirsaklar düZenli çalışmadi mi tartida - yi cok etkiliyo.insanın motivasyonuda düşüyorAfiyet olsun canım .Banada acı iyi gelir ayrıca kabakta çok iyi geliyirdu
Diyet sürecinde dahada önemli bağırsakların düzenli calismasi
Adı ne canimBanada diyetisyen probiyotik kapsül vermişti içinde 30 adet vardı dün bitti günde 1 tane içtim.
günde bir kesin çıktım lavobaya. inşallah devam eder bu durum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?