Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canim maşallah sana

Harikasın....tebrik ederim...gecenki yemedigin fast food ödülünü fazlasıyla almissin

Cok tebrikler cnm emeginin karsiligini almışsın

Teşekkür ederim btanem

Kuzucum afiyet olsun Allah kabul etsin su miktarın çok az onu arttırman gerekiyor.

Günaydın hanımlar Kmsl Hnd canım tebrik ederim maşallah
Teşekkür ederim kızlar gerçekten elimden geldiğince dikkat ediyorum

diyetisyenim bugün kendine bir ödül verebilirsin ara öğün yapma dedi tartıya geldiğin gün ödülün olsun sonrasında dikkat et dedi

ayrıca teşekkür etti çok güzel ilerliyorsun dedi

şimdi kaptanım sana sorayım Zipzip- ben bugün 1 dilim yaşpasta yemek istiyorum ara öğün yapmicam 10000 adımımı da tamamladım ne dersin iznin varsa yicem yoksa cumaya bırakacqğım

Bende cikacagim şimdi...eşim gelsin cocuklari ona bırakacağım 1 saat yürüme niyetindeyim
Ben halletim yürüyüş işini şükür ..ev altüst ama kızı oylamak için suluboya hamur oyuncak hepsini çıkarmışlar babası ile ablası kızı uyutup ortalığı topliycam .

Çok tatlı bu yaso abla
Bi gün başım belaya girecek dilek öyle deme
WhatsApp da neler yapıyorum bi bilsen
Bi keresinde dedikodu yapacağım
Bana hadsiz hadsiz bişeyler yazıyor bir arkadaş bende diğer arkadaşa yazdıklarını gösterecem
açmışım onun WhatsApp ını onun mesajlarını kopyalayıp bak bak neler yazıyor bana diye tekrar yapıştırdım daha yazıyom haksızlık bu bilmem ne

Kadın şok tabi sonra yazdıklarını hilale atacaktım geri sana atmışım diye itiraf ettim böylece kavga başladı
Nolacak bu halim
Hele işyerinde mesai arkadaşım yolsuzluk yapıyor şikayet mektubu yazdım masaya bırak git okumuş bi güzel beni genel müdüre şikayet etti ben görevimden oldum hatta tazminatımı bile vermediler bu olay yüzünden

Bugun yemek sana guzel gelecek bence canim afiyet olsun

Ben halletim yürüyüş işini şükür ..ev altüst ama kızı oylamak için suluboya hamur oyuncak hepsini çıkarmışlar babası ile ablası kızı uyutup ortalığı topliycam .
Yaaa bosvee oylamislar sana 1 saat kafa dinleme yürüme sansi dogmusya ev bu kirlenir temizlenir...

Dun aksam 8 de komsum kisir getirmişti...yiyemedim tabiki..dolaba koydum kedinin cigere baktigi gibi baktım...

Simdi yuruyusten gelince oglana cikarttim yesin diye yarısını o yedi kalanini bende aci baharat limon nar eksisi yesillik ekleyip yedim...ohhh mis gibi oldum..

Bu ara acı pulbiber yiyorum bağırsaklarımin daha iyi çalıştığını farkettim...

Burcun ne yasemin
Ya çok kafan dolu yada hızlı hareket ediyosun ondan olabilirmi ki
Misal ben çok bardak tabak kırarım millet sakarliktan zanneder ama sakarliktan değil hızlı is yapiyorum yetiştirmek için oyuzden yani

Yaaa bosvee oylamislar sana 1 saat kafa dinleme yürüme sansi dogmusya ev bu kirlenir temizlenir...
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende ..hiç sıkıntı değil dağılmış kirlenmiş yeterki keyifli verimli zaman geçirsinler ..

Afiyet olsun canım .Banada acı iyi gelir ayrıca kabakta çok iyi geliyirdu
Diyet sürecinde dahada önemli bağırsakların düzenli calismasi

Çok nadirdir tabak çanak kırdığım bak o konuda dikkatliyim
Akrep burcuyum
Bence kafamda ki tilkilerin kuyrukları sürekli birbirine değiyor benim tilkiler sakar sürekli kıvılcım çıkıyor

Afiyet olsun canım .Banada acı iyi gelir ayrıca kabakta çok iyi geliyirdu
Diyet sürecinde dahada önemli bağırsakların düzenli calismasi
Evet evet bagirsaklar düZenli çalışmadi mi tartida - yi cok etkiliyo.insanın motivasyonuda düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…