- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayy inşallah bu sefer tamamen iyileşir.Allah'a emanet olsun. Çabucak iyileşsin.
Sağolun kızlar inş Allahım yüzümüze baksınGecmis olsun canısı babacıgına acil şifalar diliyorum
Afiyet olsun da açık sabah kalkıp yumurta yemeyi hayal ediyorumAfiyet olsun canim
Ahhhh kiyamam sanaAfiyet olsun da açık sabah kalkıp yumurta yemeyi hayal ediyorum
Bende yapıyorum bunu aynen daha iyi geliyor değişiklik yapmak lazım aradaSağolun kızlar inş Allahım yüzümüze baksın
İyi uykular, malum sabah okulum var artıkın
Birde böyle bir şey buldum, 4000 küsür adımı bununla yaptım leslie den daha da eğlenceli
Yesin tabi o şimdi 55/56 gezer durur yediğine göre tartı ikisi arasında gezerValla hakli yesin
Valla baksanaYesin tabi o şimdi 55/56 gezer durur yediğine göre tartı ikisi arasında gezer
Rabbim şifa versin en kısa zaman iyi olsun inşaallahBir türlü cevap yazamadım pardon Cnm,
Zipzip- patron da görürse okur belki
Babam korona sonrası 2 kez zatüreye yakalandı, 3 ay içinde üçüncü kez de hastaneye yattı
Bu kez dr u bu işi halledicem diyor inş öyle olur Allahın izniyle, hastanede yatınca iyi çıkınca 3 4 gün sonra nefes alamıyor
Iyi geceler canım bende şimdi duştan çıktım çok yorgunum uyuyabilirsem insallah bende uyuycam:)İyi geceler kızlarbende duş alıp yatayım çocuklar anca uyudu
Al benden de o kadar DilekÜtü yapmam lazım ama dinlenmem de lazımyeter da biz ev hanımlarının mesaiyisi niye hiç bitmez ki
Iyi geceler canım bende şimdi duştan çıktım çok yorgunum uyuyabilirsem insallah bende uyuycam:)
Afiyey olsun canim gene aksam yokMenü bildirimi bugün
Sabah
2 yumurtadan omlet yaptım yedin
Öğle
Domatesli Kabak yemeği 1 tabak
Yoğurt
Akşam
Yok
Su
2,,5litre
Spor
11000 adım
1 saat ev temizliği
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Ya fırsat kalmıyor kendime valla. Yarın akşam yicem kararliyim yoksa bu saatte acıkıyorumAfiyey olsun canim gene aksam yok
Ac kalarak nereye kadar gidebilirsin daha sonra gece yeme ataklari baslicakYa fırsat kalmıyor kendime valla. Yarın akşam yicem kararliyim yoksa bu saatte acıkıyorum
Ablacım 24 saatte tek öğün yiyorum inan çok canım çekti. Ama daha dikkat ederim tabikiCok beğendim tatlim
Allah kabul etsin
Gecmis olsun cnm
Corban misirli ve 2 tabak oldugu icin bulgur olmasa iyi olurmuş
Menü güzel ama baslangicta 3 öğün yap istersen cnm
Bide neskafe yerine filtre yada Türk kahvesi biliyosun dahs saglikli
Hosgeldin cnm
Menün güzel olmuş cnm
Güzel görünüyor cnm
Baya hizli bi giriş yaptin cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?