Evet canım yeniyim bilgi için teşekkür ederim
Hosbuldum canım istekli girdim insaAllah o şekilde devam ederimCok beğendim tatlim
Allah kabul etsin
Gecmis olsun cnm
Corban misirli ve 2 tabak oldugu icin bulgur olmasa iyi olurmuş
Menü güzel ama baslangicta 3 öğün yap istersen cnm
Bide neskafe yerine filtre yada Türk kahvesi biliyosun dahs saglikli
Hosgeldin cnm
Menün güzel olmuş cnm
Güzel görünüyor cnm
Baya hizli bi giriş yaptin cnm :))
İyi gecelerrrrIyigeceler kizlar
Ağzın bal damlıyor insaAllah canım çok isterim öyle olmayıAfiyet olsun. Ne güzel spor. Bana sporda bir rakip daha mi geliyor? Çıpçıtıranne olacaksın inşallah.
Sağol canmMenüm
Sabah. 11.00
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
4 kaşık menenen
1 dilim ekmek
Öğle 15.00
Yeşil salata
6 adet hamsi
Akşam 20.30
1 kase tarhana çorbası
150 gram antrikot
Bol yeşil salata
2 litre su, sade türk kahvesi, çay şekersiz vs içtim.
İlerleyen saatlerde pul biberli yoğurt yiyeceğim.
60 dk Eva yaptım. Devam edeceğim inşallah. Bitince bildiririm.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Pes etme canım kek yemişsin. Afiyet olsun. Keşke 2 dilim yeseydin.
Hosbuldum canımHoşgeldin arkadaşım ben dilek
Hoşgeldin kuzum aramızaIyi akşamlar ben de buraya katılabilir miyim? 13 takimdan çağırdılar gittim ama aktif bir takım değil galiba
Hosbuldum canım boyum kısa olduğu için en ufak bir kiloda direkt sırıtıyor bazen kendimi şişme havuz topları gibi hissediyorum kocaman ben de zayıflamak ve sağlıklı olmak istiyorum önceden kolay kilo verirdim şimdi zorlanıyorum düzensiz yeme ataklarım ve yeme bozukluğum var maalesefHoşgeldin kuzum aramızaNike bakınca bende daha kilolusun sandım kilon çok değil çabuk verirsin
Olsun canım anladım benim görümcem de senin boylarında yine de çok kötü durmuyor. Tabi insan kendini hangi kiloda mutlu hissederse o kilo en güzeli umarım en kısa zamanda zorlanmadan hedefine ulaşırsınHosbuldum canım boyum kısa olduğu için en ufak bir kiloda direkt sırıtıyor bazen kendimi şişme havuz topları gibi hissediyorum kocaman ben de zayıflamak ve sağlıklı olmak istiyorum önceden kolay kilo verirdim şimdi zorlanıyorum düzensiz yeme ataklarım ve yeme bozukluğum var maalesef
Bende dün çay yaptım içtik yemekten sonraWilma11 boşver tatlım. Ben de fazla takılmiyorum bdv bölümüne. Herkes değişik. 2 kişi 1 sallama çay yapamamislar.
Ben severim getir götür yapmak spor gibi bakKonuyu okumadım, şimdi gider okurum.ben de çay yapmam, isterse sallama yapar, içtiğimiz 1 bardak zaten gerisi ziyan oluyor. Çayı da çay yapmayı da çay servisini de hiç sevmem
Daha yeni listeye girmistin canim keske freede kalsaydinKızlar ben hiç giremiyorum.
Bu gün tüm gün okuldaydım.
Öğlene kadar ders vardı.
Öğleden sonra da program üzerine uğraştık Müdür Beyle.
Bir de ben çok yoğun olucam kızlar nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Kurs yapan arkadaş rapor almış 3 aylık müdür de bana sen devam et diyor. Çocuklara yazık diyor. Haklı da . Çocuklara üzülüyorum. Yoksa bu pandemide yüz yüze ders çok sıkıntılı.
Bir de haftada 32 saat ders oluyor.
Kaptanım ben ayrılamıyor muyum..
Yoksa bu kadar işin altından kalkamam.
düzene koymam lazım biliyorum. kendimi şartladım bu akşam yiyeceğimAc kalarak nereye kadar gidebilirsin daha sonra gece yeme ataklari baslicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?