Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosbuldum canım istekli girdim insaAllah o şekilde devam ederim

Sağol canm

Iyi akşamlar ben de buraya katılabilir miyim? 13 takimdan çağırdılar gittim ama aktif bir takım değil galiba
Hoşgeldin kuzum aramıza Nike bakınca bende daha kilolusun sandım kilon çok değil çabuk verirsin

Hoşgeldin kuzum aramıza Nike bakınca bende daha kilolusun sandım kilon çok değil çabuk verirsin
Hosbuldum canım boyum kısa olduğu için en ufak bir kiloda direkt sırıtıyor bazen kendimi şişme havuz topları gibi hissediyorum kocaman ben de zayıflamak ve sağlıklı olmak istiyorum önceden kolay kilo verirdim şimdi zorlanıyorum düzensiz yeme ataklarım ve yeme bozukluğum var maalesef

Kızlar ben hiç giremiyorum.
Bu gün tüm gün okuldaydım.
Öğlene kadar ders vardı.
Öğleden sonra da program üzerine uğraştık Müdür Beyle.
Bir de ben çok yoğun olucam kızlar nasıl idare edeceğim bilmiyorum
Kurs yapan arkadaş rapor almış 3 aylık müdür de bana sen devam et diyor. Çocuklara yazık diyor. Haklı da . Çocuklara üzülüyorum. Yoksa bu pandemide yüz yüze ders çok sıkıntılı.
Bir de haftada 32 saat ders oluyor.
Kaptanım ben ayrılamıyor muyum..
Yoksa bu kadar işin altından kalkamam.

Olsun canım anladım benim görümcem de senin boylarında yine de çok kötü durmuyor. Tabi insan kendini hangi kiloda mutlu hissederse o kilo en güzeli umarım en kısa zamanda zorlanmadan hedefine ulaşırsın

Daha yeni listeye girmistin canim keske freede kalsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…