Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende öyleyim canım ilk defa böyle oluyo kendimce bir ödem atıcı su hazırladım bakalım işe yarayacakmı bir de işin kötü kısmı bütün vücudum şiş agrıyor

Paylaştığın için sagol cnm
2 ay sonra inşallah baya bi yukari cikarim
Güle güle kullan abla
Teşekkür ederim tatlim
2 Mart spor bildirimim salı

108 dk. Eva yaptım. 12 dk. April han bölgesel yaptım.

@Nidsalii Zipzip- @Elif Eylul @Forever be young NUR
Sen hiç off yapmiyormusun cnm

Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayım
Üzülme canım 2 güne akşam salata yoğurtlarla veya kabak yoğurtlarla dikkat edersen geçecektir.

Bende artıdayım ama pazartesiye göre azalttım.
Elimden geleni yapacağım.
gidecek Allahın izniyle ikimizden de
Bu liste bir daha ne zaman yenilenir kaptanım

2 ay sonra yenilenecek canım

Ben Çok geç gördüm arkadaşlar da zaten tavsiye de bulunmuşlar..
su iç canım su acayip eksi getiriyor...
Ben bir gün buraya menü yazmadım o gün öyle yedim ki nefes bile alamıyordum
Yemek yedikten sonra başladım su içmeye 2 litreden fazladır
ertesi gün sadece +200 düm..
Onu da dün yine şu içerek bugün daha da eksiye cevirdim

Engellilere ve hamilelere idari izin vermeyen Kronik hastalara idari izin veren devlete seslenişim
Görme engelli insan karşısından kimden virüs bulaştığı nasıl anlayabilir ?
Yürüme engelli insan merdivene çıkamaz birindem yardım isteyemez asansöre binebilir ya kalabalık olursa kendını nasıl koruyabilir
Duyma engelli insan birisiyle yakım temas kurmak zorunda maske takanlari anlayamıyor duymuyor?
Hamile bir insan için çok tehlikelidir birisi karnına izinsiz dokunursa yada maske takımca nefes alamazsa ne olur hiç düşünmez misin ? Onlar bebeğini korumaya çalışıyordur
Ne diyim Allah hepimize yardımcı olsun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…