Soğanı ben de çok severim ve sütü de artırır benim bulgur soğan.afiyet olsun iyi yapmışsın canım. aslında diyet vb. uygulamalar emzirenlere genel olarak tavsiye edilmiyor zaten süt verimini etkilemesinden dolayı. o yüzden emzirme döneminde bir diyetisyen desteği ile gitmek daha iyi olur gibi. senin için zor bir süreç olmalı emzirirken diyet yapmak. ben emzirdiğim dönemde bulgur piavı soğan ikilisiyle yaşadım uzun süre. eşim bi ara soğandan tiksinir hale gelmişti
Dikkatli okursan 2 günde ne artilar gidip, eksi gelir cnmBu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayım
Boyun kacti cnm, hedefin baya düşükmüsvalla onu da düşündüm listeye girince durmaz inşallah kilo vermem dedim ama olsun vermem lazım kıyafetler incelecek surda ne kaldı bahara..
Ilk bikac hafta kacamaklari kesmek bile yetiyor cnmFiltreyide gece içtim kahveye düştüm sanırım
Birde 3 öğün yapmaya geç kalıyorum abla leptin beklerken akşam yemeği çok geç oluyor
Masallah cok guzel vermişin cnmSoğanı ben de çok severim ve sütü de artırır benim bulgur soğan.
Diyetisyenle çalışıyorum 2 ayda 12 kg verdim. 10 gun ara verdim. 9unda tekarr başlıyorum.
Sözde sıkıldım aynı şeyleri yemekten bi 10 gün değişiklik olsun diye ara verdim ama yiyemiyorum
Çok güzel2 mart sali
Sabah
Sirkeli su, 1 tk yag
Kahve
12.00
2 h. Yumurta
Peynir
1 avuc kuruyemis
Bol bol yesillik :)
15.00
1 büyük bardak ayran
18.30
2 servis kasigi firinda kiymali patlican
Bol salata
Yogurt
Su 3 lt
Ay bi an önce olsun bitsin istiyorumDikkatli okursan 2 günde ne artilar gidip, eksi gelir cnm
Boyun kacti cnm, hedefin baya düşükmüs
Ilk bikac hafta kacamaklari kesmek bile yetiyor cnm
Leptine cok takilma simdilik :))
Kendini ac birakma
Masallah cok guzel vermişin cnm
Ondan sonra yemedimEvet tabi rahatlikla 3tane elmali kurabiye yiyebilir
Benim icin sabah problem olmuyor cnm kahveyle idare ediyorumÇok güzelsuyunda çok iyi öğün araların çok kısa sabah kahvaltısı geç olmuş sanki abla akşamdan sonra kahvaltıya kadar çok aç kalırsın dikkat et iştah patlaması yaşamayasın sonra
Saatler benim içinde problem
Onun metosuda cok iyiydi cnmAy bi an önce olsun bitsin istiyorum
Şeyda vardı bizim eski takımda listeye ne ara girdi ne ara mezun oldu anlayamazdık keşke bende öyle olsam bu sefer
Akşam ve gece yemeleri bizi bu hale getirdi zatenBenim icin sabah problem olmuyor cnm kahveyle idare ediyorum
Keşke sabahki istahsizligim aksam olsa
Benimki if gibi :))
Onun metosuda cok iyiydi cnm
Ama burda da cok güzel kilo verenler vardi
Her hafta 3-5 kilo atiyolardi
Oylesini hic gormemisizdir :))
Günaydın canım ❤Günaydın güzellikler
Günaydın canım ❤Günaydın canlarım
Sabit cıktım derken cumaya gore mi pazartesiye gore miSabah wc girmeden bir bardak su içerek tartıldım. Yine sabit çıktım gece ayaklarımı bağlayarak yattım dayanmadım agrılara şişti birde regl olmama bir iki gün kaldı birde ondan dolayı mı acaba kendime ödem atıcı suda hazırladım kahvaltıyada çok hafif yaptım hedefim bir -800
Çok geçmiş olsun canım babana..Bir türlü cevap yazamadım pardon Cnm,
Zipzip- patron da görürse okur belki
Babam korona sonrası 2 kez zatüreye yakalandı, 3 ay içinde üçüncü kez de hastaneye yattı
Bu kez dr u bu işi halledicem diyor inş öyle olur Allahın izniyle, hastanede yatınca iyi çıkınca 3 4 gün sonra nefes alamıyor
Canım bugün eksi geldimBelli yedigin
Yesin tabi o şimdi 55/56 gezer durur yediğine göre tartı ikisi arasında gezer
Elifte sormuş bende merak ettim :)) hangi güne göre sabitsin :))Sabah wc girmeden bir bardak su içerek tartıldım. Yine sabit çıktım gece ayaklarımı bağlayarak yattım dayanmadım agrılara şişti birde regl olmama bir iki gün kaldı birde ondan dolayı mı acaba kendime ödem atıcı suda hazırladım kahvaltıyada çok hafif yaptım hedefim bir -800
Gule gule kullan ablaTartim dun geldi kizlar
Dün gündüz kiyafetle falan bi denedim
2 tarti arasinda fark varmi bakmadim daha
Degerlerim isyan ediyor :)) yag orani tabiki fazla, su da düşük cikti. Kemik yogunlugu normaldi
Kas biraz az. Meto yaşım 6 yaş fazla cikti
Metom 1649 cal.
en güzelini yapmışsın canım. tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin.Soğanı ben de çok severim ve sütü de artırır benim bulgur soğan.
Diyetisyenle çalışıyorum 2 ayda 12 kg verdim. 10 gun ara verdim. 9unda tekarr başlıyorum.
Sözde sıkıldım aynı şeyleri yemekten bi 10 gün değişiklik olsun diye ara verdim ama yiyemiyorum
Güle güle bol eksili günlerde kullan inşallah :)Tartim dun geldi kizlar
Dün gündüz kiyafetle falan bi denedim
2 tarti arasinda fark varmi bakmadim daha
Degerlerim isyan ediyor :)) yag orani tabiki fazla, su da düşük cikti. Kemik yogunlugu normaldi
Kas biraz az. Meto yaşım 6 yaş fazla cikti
Metom 1649 cal.
Sagol cnmGule gule kullan abla
Akilli tartilari gordukce bende istiyorum
Amin cnm sagolasinGüle güle bol eksili günlerde kullan inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?