Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eva yaptım çok veremedim tekrar leslie geçtim ben

Ankara Nasıl ısındı bugün. Öğle arası yarim saat yürüdüm. Terledim havalar hep anormal
Hava çok güzel evet, büyük kızı memlekette bırakınca küçüğü kanguruya alıp 45 dk yürüdük, nefes aldık biraz, çocuk hiç park görmeden 15 aylık oldu
45 dkda anca 3100 adım atmısım
Eczaneden alacaklarımı aldım cumaya eksiyim inşallah

Teşekkür ederim kaptanım
Zipzip- canim M MissHayaLet geldi sadece 5kasik belki yok mercimek salatasi yedi pogca kek tadina bile bakmadi bilgine

Sagol canim iradesine ben hayranim yok oyle bisey
Eline sağlık canım başka zaman olsaydı yerdim ama takımdaki arkadaşlarımın da hakkına girmek istemem mezun olana kadar böyle artık

Teşekkür ederim kaptanım

Eline sağlık canım başka zaman olsaydı yerdim ama takımdaki arkadaşlarımın da hakkına girmek istemem mezun olana kadar böyle artık
Ben ısrar etmeme ragmen yememen muhtesem keske
Herkes senin gibi düşünse

Ben ısrar etmeme ragmen yememen muhtesem keske k
Herkes senin gibi düşünse
Canım biliyorsun bu aralar şiş oluyorum ve burada bireysel değil takım olarak varız kendimden önce takımın menfaatini düşünmem lazım bugün yemem başka zaman yerim öyle olmasa inan yerdim

Merhabalar...sabah 6.30 da uyandim kosturmaktan anca oturdum bakmaya siteye...yarin okullu oluyoruz evcek..onun kosturmasi var.simdi apar topar kizimi derse getirdim firsat buldum oturmaya...virajdan onceki son çıkış...aman bu 2 gunu guzel gecirelim

Canım biliyorsun bu aralar şiş oluyorum ve burada bireysel değil takım olarak varız kendimden önce takımın menfaatini düşünmem lazım bugün yemem başka zaman yerim öyle olmasa inan yerdim
Maşallah maşallah nasıl güzel düşünmüşsün ne kadar iradelisin...kutlarim seni

Bravoo canım cuma günü çok iyi bir eksiyle bekliyoruz seni

Ne güzel iyi gelmiştir dışarı havasi hepinize. Çocukla yürüdüğünüz için tempoda düşüyor haliyle. Gayet iyi yine de 3100 adım.
Bende dukanbirası dediğin içeceği yaptım çok bekletmeden ictim. nornalde 1 gece dolapta bekletin yazıyordu tarifte. Isyerinde dolaba koyacak bir sise bulamadım da:/

Menüm
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
5 zeytin
Roka
2 çatal salça sos
1 domates
2 çay kaşığı çikolata
1 dilim tb ekmeği

Ara rezene çayı
Birer kaşık pilav salata tadına bakayım dedim

Akşam 16.30
1 tabak kuru patlıcan kavurması üzeri bol yoğurtlu ve soğan 1 dilim tb ekmeği

Hibiskus içerim
Akşam çayı içerim
3 litre su olmadı ama içerim

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun,
Kuru patlıcanın kavurması oldugunu ilk kez duydum

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım gunu erken kapatmışsın
Sende ki çikolatayi görmüyorum korumadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…