Sende mi canımBu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi, günü salatayla geçirip eczaneden de bakso almaya gideceğim. Kaldı 2 gün hala artıdayım
Eva yaptım çok veremedim tekrar leslie geçtim benMira pham diye Vietnamlı bir kız var ortadaki kız. Onun spor salonu Eva diye düşünüyorum. Biz onunla yaptığımız sporlara kısaca Eva diyoruz.
Benim dün yaptığım videolardan biri (43 dk lik) aşağıda tatlım.
Hava çok güzel evet, büyük kızı memlekette bırakınca küçüğü kanguruya alıp 45 dk yürüdük, nefes aldık biraz, çocuk hiç park görmeden 15 aylık olduAnkara Nasıl ısındı bugün. Öğle arası yarim saat yürüdüm. Terledimhavalar hep anormal
Tamam canım afiyet olsunZipzip- canim M MissHayaLet geldi sadece 5kasik belki yok mercimek salatasi yedi pogca kek tadina bile bakmadi bilgine
Sagol canim iradesine ben hayranim yok oyle biseyTamam canım afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanım
Zipzip- canim M MissHayaLet geldi sadece 5kasik belki yok mercimek salatasi yedi pogca kek tadina bile bakmadi bilgine
Eline sağlık canımSagol canim iradesine ben hayranim yok oyle bisey
Ben ısrar etmeme ragmen yememen muhtesem keskeTeşekkür ederim kaptanım
Eline sağlık canımbaşka zaman olsaydı yerdim ama takımdaki arkadaşlarımın da hakkına girmek istemem mezun olana kadar böyle artık
Canım biliyorsun bu aralar şiş oluyorum ve burada bireysel değil takım olarak varız kendimden önce takımın menfaatini düşünmem lazım bugün yemem başka zaman yerim öyle olmasa inan yerdimBen ısrar etmeme ragmen yememen muhtesem keske k
Herkes senin gibi düşünse
Maşallah maşallah nasıl güzel düşünmüşsün ne kadar iradelisin...kutlarim seniCanım biliyorsun bu aralar şiş oluyorum ve burada bireysel değil takım olarak varız kendimden önce takımın menfaatini düşünmem lazım bugün yemem başka zaman yerim öyle olmasa inan yerdim
Bravoo canım cuma günü çok iyi bir eksiyle bekliyoruz seniCanım biliyorsun bu aralar şiş oluyorum ve burada bireysel değil takım olarak varız kendimden önce takımın menfaatini düşünmem lazım bugün yemem başka zaman yerim öyle olmasa inan yerdim
Maşallah maşallah nasıl güzel düşünmüşsün ne kadar iradelisin...kutlarim seni
Teşekkür ederim kızlarBravoo canım cuma günü çok iyi bir eksiyle bekliyoruz seni
Ne güzel iyi gelmiştir dışarı havasi hepinize. Çocukla yürüdüğünüz için tempoda düşüyor haliyle. Gayet iyi yine de 3100 adım.Hava çok güzel evet, büyük kızı memlekette bırakınca küçüğü kanguruya alıp 45 dk yürüdük, nefes aldık biraz, çocuk hiç park görmeden 15 aylık oldu
45 dkda anca 3100 adım atmısım
Eczaneden alacaklarımı aldım cumaya eksiyim inşallah
Afiyet olsun,Menüm
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
5 zeytin
Roka
2 çatal salça sos
1 domates
2 çay kaşığı çikolata
1 dilim tb ekmeği
Ara rezene çayı
Birer kaşık pilav salata tadına bakayım dedim
Akşam 16.30
1 tabak kuru patlıcan kavurması üzeri bol yoğurtlu ve soğan 1 dilim tb ekmeği
Hibiskus içerim
Akşam çayı içerim
3 litre su olmadı ama içerim
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
5 zeytin
Roka
2 çatal salça sos
1 domates
2 çay kaşığı çikolata
1 dilim tb ekmeği
Ara rezene çayı
Akşam 16.30
Hibiskus içerim
Akşam çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım gunu erken kapatmışsınMenüm
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
5 zeytin
Roka
2 çatal salça sos
1 domates
2 çay kaşığı çikolata
1 dilim tb ekmeği
Ara rezene çayı
Akşam 16.30
Hibiskus içerim
Akşam çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?