İlk bebeğin olsa bilmiyorsun dicem canım ama 2. Bebeğin 3 aylık bebek ayakta durur muEvet kolundan tutuyorum maşallah duruyor
Kiz bugun kardesim geldide onunkide oyle yatiyoda dedim nasil tartildi kendi kendineİlk bebeğin olsa bilmiyorsun dicem canım ama 2. Bebeğin 3 aylık bebek ayakta durur mu
Şimdi aynı şeyi buldum netten tamda ona bakınıyordum. Teşekkür ederimÖnce kendin tartil sonra bebekle tartil
Toplam kilodan kendi kilonu cikar bebegin kilosunu bulursun
Mesajı bir daha okuyun isterseniz ayakta tutmaya çalıştım dedim. Ve genelde ayakta durmayı çok sever hep yaparızİlk bebeğin olsa bilmiyorsun dicem canım ama 2. Bebeğin 3 aylık bebek ayakta durur mu
Sağol canımAfiyet olsun canım
Ben hep öyle tartıyorumKaptana bak sen zeki iste
Kiz senin bebegine kimse bisey demediki tarti icin dedim ben ellerinle tuttugun icin cocuk tam basamaz yatirinca normal kilosu cikarBebgim kendi yaşıtlarına göre gelişimi önde daha önce kasım anneleri grubundada yazdım. Doktorumuz yaptığı hareketleri beyin gelişimiyle alakalı olduğunu söyledi. Zeki bebek yani
Canım bende kendim bi çıkıyordum sonra kucağıma alıp çıkıyordum aradaki fark çok yakın tutuyor aklında olsunKızlar 3 aylık bebeğimi ayakta tartının üstünde tutmaya çalıştım. 6.800 çıktı sonra oturarak tarttım 7.150 çıktı komik olck biraz ama meraktan tarttım doğru çıkmış mıdır acaba
Afiyet olsun canım
Menüm
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
5 zeytin
Roka
2 çatal salça sos
1 domates
2 çay kaşığı çikolata
1 dilim tb ekmeği
Ara rezene çayı
Birer kaşık pilav salata tadına bakayım dedim
Akşam 16.30
1 tabak kuru patlıcan kavurması üzeri bol yoğurtlu ve soğan 1 dilim tb ekmeği
Hibiskus içerim
Akşam çayı içerim
3 litre su olmadı ama içerim
Zipzip- E Elif_Eylul
Menüm
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin 2 çeri domates 1 salatalık 2 ceviz 2 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün: yeşil çay - leblebi
Öğle yemeği haşlama et salata yoğurt 2 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün: Elma
Akşam: 4 yaprak sarma - yarım porsiyon karnabahar
Ve hedef 10 bin adım
Cümleten afiyet olsun kızlarSabah 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği bir bardak çay.
Öğlen 1 kase mercimek salatası 2 bardak çay 1 kahve ve 2 kare sütlü çikolata.
Akşam 1 tabak salata içine 2 kaşık haşlanmış bulgur.
Su 2,5 3,5 olur. Şimdilik spor yok sonra yapabilirim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canım benimCanım bende kendim bi çıkıyordum sonra kucağıma alıp çıkıyordum aradaki fark çok yakın tutuyor aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?