Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuru patlıcan kavurmasini ilk defa duydum lezzetli oldu mu acaba? Afiyet olsun menün bence baya güzel
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun bulgurlu salatayı merak ettim deneyeceğim en kısa sürede
Su 3 litre şimdilik
Akşamki çorbam kabak çorbası

Spor 30 dk leslie boosted 15 dk bölgesel @Nidsalii
Sadece akşam mı yedin tek öğün mü beslendin canım öyleyse helal olsun iyi ayakta duruyorsun afiyet olsun
Ara öğünde de kefir 2 ceviz ve 1 muz vardı. Zipzip- E Elif_Eylul
Kefir içemiyorum keşke ben de içebilsem afiyet olsun canım

Canım ben geçen gün bulgur haşladım yagsız sade su ile onu salatalarda kullanıyorum sade değil en azından tok tutuyor kısır gibi değilde pilavlık bulgurdan daha az.

Kız yok foto attım sabah öğlen akşam ara öğün olarak akşamki çorba ne diye sorsalar diye kızlar ayrıca belirttim

Menüm;

Sabah;
Yağsız Mevsim salata içine 2 haşlanmış yumurta ve peynir kırıntıları

Öğle;
Yağsız mevsim salata içine patates oturtma yemeginden 4 patates dilimi ve çok az kıyma

Ara; 2 gün kurusu kayısı + 5 çiğ fındık

Akşam; 200 gr yağsız bamya yemeği + 50 gr yağsız yeşil mercimek yemeği(1 yk ediyor)+ 2 yk yoğurt+ 2köfte+ bol salata

Su; 2 lt
Spor yapayım dedim; 5 dk sürdü çocuk izin vermedi. Yürüyüşe çıktık, kucağımda bebeyle 3 km yürüdüm, çok tempolu olamadı ama hareket oldu işte.
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canim

Sabah 8 de uyandım
12 ye kadar 1 lt su 1 kupa bitki çayı yeşil çay içtim

Kahvaltı saat 12 de
1.5 yumurta yarım şerit cecil peyniri çeyrek çay bardağı süt yarım yemek kaşığı tam bugday unu ve yarim yemek kaşığı yulaf ezmesiyle yaptığım omlet çok az zeytinyağıyla pişirdim
Yarım havuç
1 küçük domates
Yarım biber
5 zeytin
1 kk kadar köy peyniri

Ara öğünüm 14.30 da
1 kupa az sütlü tarcın ve kakaolu türk kahvesi
Yarım yeşil elma
Çok ince 1 dilim tahinli diyet kek

Akşam 18.00
4 mücver kabak
3 kaşık makarna
Yarim kase yoğurtlu enginar
1 kase salata

Dişlerimi fırçaladım if diyetime başladım
3 lt su ve bitki çayı sade türk kahvesi içerek tamamlayacagim günü insaAllah

Sporumu da yapıp paylaşacağım.

Zipzip- Elif Eylül

Afiyet olsun canim elmanin yanina kek yerine kuruyemis tercih edebilirdin canim makarna yerinede salata

Afiyet olsun canım ben de genelde kızlarım uyuyunca spor yapabiliyorum bazen izin veriyorlar ama bazen nefes aldırmıyorlar

Afiyet olsun canim elmanin yanina kek yerine kuruyemis tercih edebilirdin canim makarna yerinede salata
Normalde yememek gerekir biliyorum makarna ama ben onu yemeseydim ah ah oturur bir tencereyi yerdim en azından nefsimi korelttim

Kek için evet kuruyemiş yesem iyi olurduk da teni bitti yarın alayım hemen

Afiyet olsun canım ben de genelde kızlarım uyuyunca spor yapabiliyorum bazen izin veriyorlar ama bazen nefes aldırmıyorlar
Sağol,
dışardan gelince yoruldu uyuttum, yanından kalktım, yemek yapmak için, daha soğanları soydum arkamı bi döndüm kalkmış gelmiş. Yanında yatsaydım o uyurdu ben dinlenirdim en azından

Su 3 litre şimdilik
Akşamki çorbam kabak çorbası

Spor 30 dk leslie boosted 15 dk bölgesel @Nidsalii

Menüm bugün kahvaltıyı öğlen yaptım Zipzip-

Ara öğünde de kefir 2 ceviz ve 1 muz vardı. Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun kizlar menuler güzel olmus

Afiyet olsun. Patlıcanları suda haşlayıp mi kavuruyorsun?

Sabah (10.20)
ıspanaklı yogurt
Bir tb ekmek

Ara(15.20)
Hurmalı cevizli yoğurt.
bol marol
(16.30) Rezene çayı

Akşam(18.00)
1 kase bulgur pilav
1 but pirzola tavuk
4 kaşık kırmızı etli Bamya
1 ekmek tb küçüktü

Gece yeşil çay

Su 4.litre
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…