- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çok tuhaf yaa, yememene rağmen neden artı, acaaba vücudun su mu tutuyor? Tuvalete sık sık çıkıyor musun? suyunu çok içiyor musun? Yeşilçay demlesen? Ya da metabolizma hızlandırıcı birşeyler?Günaydın kızlar,
Bu sabah yine artıdaydımyarına eksiye geçmem için artık mucize gerekiyor dün 750 kalori yedim, bana az yemek yaramıyor sanırım.
Daha dur bismillah cnm bugünden niye öyle diyorsunYarina sonunculugumuzu ayakta alkışlıcam
Bellii zatenDaha dur bismillah cnm bugünden niye öyle diyorsun
ama daha yarın değil, bence herkes bugün de elinden geleni gösterir. motivasyonu tam tutmalıyızzzYarina sonunculugumuzu ayakta alkışlıcam
Gün dogmadan neler dogar :)) sabah ola hayrola :)Bellii zaten
Ben motivasyon görmedim hep olumsuzluk bende olumsuzum şuandaama daha yarın değil, bence herkes bugün de elinden geleni gösterir. motivasyonu tam tutmalıyızzz
Times ortada yok arti gelince genelde olmuyo bikere yazmadi kackere etiket yapıldı hani sorumlulukGün dogmadan neler dogar :)) sabah ola hayrola :)
İnşallah kimsenin arti gelmedigi bi hafta olur
Pazartesiye gore artiyim diyolar bide bugun deniyo bu eeee listede olanlar diyosa benim suçum ne burda bas bas söyluyoruz burda yapmayin yemeyin 3gün ödem yapar ama yokGün dogmadan neler dogar :)) sabah ola hayrola :)
İnşallah kimsenin arti gelmedigi bi hafta olur
Duymak istediğim en güzel şeyama daha yarın değil, bence herkes bugün de elinden geleni gösterir. motivasyonu tam tutmalıyızzz
Bende listedeyim evet ama pazartesiye göre 550 grm verdim. Ben hafta sonu hariç diğer günlerde yediklerime dikkat ettim. Ödem olmuş vücudum ve agrıyor regl olcm sebeb buPazartesiye gore artiyim diyolar bide bugun deniyo bu eeee listede olanlar diyosa benim suçum ne burda bas bas söyluyoruz burda yapmayin yemeyin 3gün ödem yapar ama yok
Ben arkadaşlara kaç kere söyledim kek börek hamur işi makarna bunlar artı gelecek şeyler yapmayın yemeyin.Pazartesiye gore artiyim diyolar bide bugun deniyo bu eeee listede olanlar diyosa benim suçum ne burda bas bas söyluyoruz burda yapmayin yemeyin 3gün ödem yapar ama yok
Ah ah ben kek,hamur, makarna börek yemedim kiBen arkadaşlara kaç kere söyledim kek börek hamur işi makarna bunlar artı gelecek şeyler yapmayın yemeyin.
Her pazartesi +gelsemde eksiye çevirmek için elimden geleni yapıyorum çünkü bir tek ben yokum bu takımda herkes ilk önce bunun farkına varmalı bence. Yiyecekse ilk önce takımı düşünmeli.
Bugün ne yapicaksin cnmBende listedeyim evet ama pazartesiye göre 550 grm verdim. Ben hafta sonu hariç diğer günlerde yediklerime dikkat ettim. Ödem olmuş vücudum ve agrıyor regl olcm sebeb bu
Haftaya - 1. 5 kiloyla gelcm söz veriyorum takımıma seviyorum sizi çok üzgünüm
Canim bizde listede olduk 1senedir burdayim ben sabitte geldim artı olmamak adina hersey yaptim cunku bu herkesi etkiler ama frede naparsan yap sadece bunu sana demiyorum yazildigi icin soyluyorum sadece sende yoksun burdaBende listedeyim evet ama pazartesiye göre 550 grm verdim. Ben hafta sonu hariç diğer günlerde yediklerime dikkat ettim. Ödem olmuş vücudum ve agrıyor regl olcm sebeb bu
Haftaya - 1. 5 kiloyla gelcm söz veriyorum takımıma seviyorum sizi çok üzgünüm
Regl şişliği için demiyorum canım regl de olsan gün boyu içtiğin su miktarı ne kadar fazla ise o kadar şişlik iner dikkat etmek lazım.Ah ah ben kek,hamur, makarna börek yemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?