Evet canım yeni önce 2 litreydi sonra dahada susmaya başladım 3. 3.5 oldu sonra 4 e çıktı gece 5 e çıkmış tır kessinYeni birşey mi bu? Eğer sürekli oluyorsa bu şekilde bir doktora görünmeliisn diye düşünüyorum. Çok su içersen de zarar verirsin kendine.
Bence bu konuya biraz dikkat et canım. Sporda başarılarEvet canım yeni önce 2 litreydi sonra dahada susmaya başladım 3. 3.5 oldu sonra 4 e çıktı gece 5 e çıkmış tır kessin
56 ne kadar güzel bir sayıEki Görüntüle 2794883
Kizlar yarin ki bildirimde tarih ve uzerinde nickiniz yazili kagit ile paylasim yapmayi unutmayin
Notu eksik bildirimler gecersiz sayilacak...
5 mart
Zipzip -
M MissHayaLet
@Cordeliaa
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@HAbibte
B Beklenen2
Kaynatıyor musun yoksa soğuk suda bekletip mi tüketiyorsun bende yapaym?Canım 1 tane elma limon çubuk Tarçın karanfil zencefil ve 1 litre ya da 1,5 litre su ile ödem atıcı çay yapabilirsin. Ben kullanıyorum.
Afiyet olsun canim o elif ben degilim
Kaynat canım kaynasın ben ılık tüketiyorumKaynatıyor musun yoksa soğuk suda bekletip mi tüketiyorsun bende yapaym?
Elma yeşil olanından olacak canım. Ben içine de yeşilçay koyuyorum ben 2 tane atıyorum sen 3,4 atabilirsin canım.Kaynatıyor musun yoksa soğuk suda bekletip mi tüketiyorsun bende yapaym?
Kepekli yerine tb yada cavdar daha doyurucu olur cnm56 ne kadar güzel bir sayıo kadar verir miyim bilmiyorum da darısı başıma insallah evde ekmek yok diye esimi aradım sonra kapattip tekrar aradim bn diyetteyim kepekli al diye diyette oldugumu unutup biseyler yemem umarım
Adımları yazmamışım dimiEline sağlık.Canım ben p.tesi ve salı Eva yaptım ama karışıklık mi oldu?
Bugün cogunluk kabak yiyecek heralde :)))Oyy ne cabuk persembe gelmisyarin tarti gunu mu planlar ne ben aksam kabak yiyeceğim ve insallah gecede guzel uyursak ödem filan kalmaz
Bugün bende daha erken kapaticamAkşamı 5te kapatıvam bugün erken olsun
Onlardan birini alim bariKepekli yerine tb yada cavdar daha doyurucu olur cnm
Beyaz ekmegin icine kepek atiliyor, cokda bisey farketmiyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?