Guzel spor yapmissin canimEki Görüntüle 2794729
15023 adım attım bugün. Ayaklarım yok sanki.
Bide kaptan ceza verdi ahh nerelere gidem. 10 dakika leslie yaptım. 1mil. Nolur kabul olsun dayanamadım daha fazla yapamadım
@Nidsalii
Zipzip-
E Elif_Eylul
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar ❤ tartı için son gün. Adet olcam karın agrim varyarın insallah bunu tartıda görmem
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤Merhaba sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirmemiz ümidiyle hepinize Günaydınnn
Günaydın canım ❤günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar kahvaltıya arkadaşı çağırdım sigara böreği yapicam ama bir dilim bile yemicem buradan söz veriyorum sizlere yarın için
Bu arada dün çarşıdan acı çehre tohumu aldım akşam bı tane aldım sabah bı tane aldım etkisi yok ne biçim bı bagirsagim var anlamadimki hiç bişey fayda etmiyor salı günü dahiliye ye gidecem bakalım ne diyecek doktor
Gunaydin ❤❤Gunaydinnnn
Geldik son güne kizlar
Bugun yapilan hatanin telafisi yok
Ona gore ayaginizi denk alin
Tertemiz beslenmeli bi gün olsun insallah
Gunaydin canım ❤Gunaydin
Gunaydin canım ❤Günaydın
Afiyet olsun canim kek olmamisselam kizlar dun ki menumu yazip paylasmamisim uyuya kalmisim
menum
sabah 09.00 omlet bitki cayi 4 zeytin 1 tk bal 1 dlekmek
öglen 13.00 ispanak corbasi 1 dilim kek 1 avuc cerez
aksam 18.00 köfte bolca salata 1 dl ekmek
2 lt su
spor 13.000 adim tempolu sadece @Nidsalii
Gunaydin canım ❤gunaydin kizlar guzel birgun olsun
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar,
Bu sabah yine artıdaydımyarına eksiye geçmem için artık mucize gerekiyor dün 750 kalori yedim, bana az yemek yaramıyor sanırım.
Artıda olunca az yersem dengelerim gibi gelmişti, olmadı.Günaydın canım ❤
Aslinda bu durumun farkina gecen haftalarda varmıştın yediklerini azaltmadan devam et canım
Bugünkü planin ne cnmGünaydın kızlar,
Bu sabah yine artıdaydımyarına eksiye geçmem için artık mucize gerekiyor dün 750 kalori yedim, bana az yemek yaramıyor sanırım.
Planım tuvalete çıkmakBugünkü planin ne cnm
Bide öğünlerde 2 kş ondan 1 kş baska bisey yemektense tek cesit yemek +salata yada yogurt, sindirim icin daha saglikli
3-4 köfte yiyebilirsin cnmPlanım tuvalete çıkmak
Sabah hafif kahvaltı yaptım, öğlen salata+1köfte, akşam kabak düşünüyorunm. Başka da bi planım yok malesef.
Yağsız tavaya yuvarlak yuvarkak dilimleyip önlü arkalı pişiyorum, ızgara gibi. Üstüne yoğurt.3-4 köfte yiyebilirsin cnm
Salatanida zeytinyagli yap, bol yesillikli
Kabagi yemek olarakmi yapicaksin sotemi
Aslinda kabak corbasi daha etkili ama pek doyurmuyor
Dayanirim dersen, öyle yap istersen :))
Simdi yarina arti gelirim diye dusunmeyip bugun ne yapabilirim diye bakmalisinZipzip- kaptanım bugün tartıldım aldığım +1 kilodan 550 grm vermişim yarına artı gelcm ama bunada şükür regl olcm galiba bugün o yüzdende ödem hep her yerim bu 550 grm 2 günde verdim inşallah bundan sonra daha dikkatliyim
Takıma giridiğimden beri her hafta 1. Kilo verdim ilk defa böyle oldum bütün vücudum agrıyor ve şiş başka bir nedende olabilir. Bundan sonra dhaa dikkatliyim takımda hedefim 64 e ulaşıp çıkmak istiyorum.Simdi yarina arti gelirim diye dusunmeyip bugun ne yapabilirim diye bakmalisin
Burasi bir yarisma her arti takımı olumsuz etkiliyor
O yuzden cuma gunu minik bir kacamak yapip hafta boyu kacamak yapmadan ilerlemeliyiz
İzne ayrılma nasıl oluyor kaptanımM MissHayaLet
Cordelia
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
A Ahalp
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
Bu hafta izne ayrilmak isteyenler söylesin lütfen yarin listeden izne ayirayim...
Hafta basi yogunum, ,yapamiyorum devam edemecegim gibi seyler duymak istemiyorum........
Tamam simdiye kadar hep eksi geldin,artida gelebilirizTakıma giridiğimden beri her hafta 1. Kilo verdim ilk defa böyle oldum bütün vücudum agrıyor ve şiş başka bir nedende olabilir. Bundan sonra dhaa dikkatliyim takımda hedefim 64 e ulaşıp çıkmak istiyorum.
Kendi istegiyle ayrildi diyebilirim senin icin 6 ay sonra yarismalara donebilirisnİzne ayrılma nasıl oluyor kaptanım
Evet haklısınız. Takım arkadaşlardanda ö. Dlrm inşallah yarın güzel bir sonuç alıp bundan sonra dikkat edicm sonuçta almak kolay vermek zor bunu anladımTamam simdiye kadar hep eksi geldin,artida gelebiliriz
Ama yarına kesin artiyim deMemelisin çözüm yolu bulabilirsin
Aksam yemegini hafif ye ,erken ye
Burda herkes o kadar emek harcıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?