Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim bizde listede olduk 1senedir burdayim ben sabitte geldim artı olmamak adina hersey yaptim cunku bu herkesi etkiler ama frede naparsan yap sadece bunu sana demiyorum yazildigi icin soyluyorum sadece sende yoksun burda
Senin mesajin niye bana kapali :))

Artida gelebiliriz canim vücudumuz makina degil ama arti gelecem demek yerine eksi gelmek icin neler yapabilirizi konuşmaliyiz

Canim bizde listede olduk 1senedir burdayim ben sabitte geldim artı olmamak adina hersey yaptim cunku bu herkesi etkiler ama frede naparsan yap sadece bunu sana demiyorum yazildigi icin soyluyorum sadece sende yoksun burda
Ay vallahi kendimce çok üzgünüm kendime hiç yakıştıramadım bunu artı gelmemek için geleni yapcm bugün

Günaayydınn :)
Kaptancım ben pazartesiye kadar evde olmayacağım . Annemin evinde de tartı yok malesef yarın tartı bildirimi yapamayacağım bilginiz olsun

Dün 4 litre su içtim bugün yine 4 litre içecem inşallah
Canım 1 tane elma limon çubuk Tarçın karanfil zencefil ve 1 litre ya da 1,5 litre su ile ödem atıcı çay yapabilirsin. Ben kullanıyorum.

Canım 1 tane elma limon çubuk Tarçın karanfil zencefil ve 1 litre ya da 1,5 litre su ile ödem atıcı çay yapabilirsin. Ben kullanıyorum.
Dün yaptım bu tarifi çok faydası oldu bugün yine yapcm teşekkür ederim.
Ben kaçıyorum spora akşam grsrsz kızlar

Yanında götüremezmisin canım
Malesef direk oraya gidecek olsam tamam ama işe gelip burdan gidiyorum uzakta baya yanımda taşımam gerekecek zaten günlük laptopu taşıyorum her gün eczaneyi de düşündüm ama tüm gün işteyim eczane saatini de kaçırıyorum

Hosbuldum canım inşallah kaliriz ikimizde

Ne olduğunu anlamadım gece bile kalkıp su içiyorum 5 litre olmuş tur kessin birde vücudum şiş sürekli de susuyorum
Yeni birşey mi bu? Eğer sürekli oluyorsa bu şekilde bir doktora görünmeliisn diye düşünüyorum. Çok su içersen de zarar verirsin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…