Senin mesajin niye bana kapali :))Canim bizde listede olduk 1senedir burdayim ben sabitte geldim artı olmamak adina hersey yaptim cunku bu herkesi etkiler ama frede naparsan yap sadece bunu sana demiyorum yazildigi icin soyluyorum sadece sende yoksun burda
Sana degil herkeseSenin mesajin niye bana kapali :))
Dün 4 litre su içtim bugün yine 4 litre içecem inşallahRegl şişliği için demiyorum canım regl de olsan gün boyu içtiğin su miktarı ne kadar fazla ise o kadar şişlik iner dikkat etmek lazım.
Artida gelebiliriz canim vücudumuz makina degil ama arti gelecem demek yerine eksi gelmek icin neler yapabilirizi konuşmaliyizSonuçta birde burda emek harcayan insanlar var.Zipzip- olsun, E Elif_Eylul olsun, N Nidsalii olsun bir sürü emek veriyorlar. Takım arkadaşları olarak birbirimize karşı sorumluluğumuz var. karşılık olarak artı ile gelmemiz üzücü. biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım.
Ay vallahi kendimce çok üzgünüm kendime hiç yakıştıramadım bunu artı gelmemek için geleni yapcm bugünCanim bizde listede olduk 1senedir burdayim ben sabitte geldim artı olmamak adina hersey yaptim cunku bu herkesi etkiler ama frede naparsan yap sadece bunu sana demiyorum yazildigi icin soyluyorum sadece sende yoksun burda
Günaayydınn :)Eki Görüntüle 2794883
Kizlar yarin ki bildirimde tarih ve uzerinde nickiniz yazili kagit ile paylasim yapmayi unutmayin
Notu eksik bildirimler gecersiz sayilacak...
5 mart
Zipzip -
M MissHayaLet
@Cordeliaa
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
@asysss
@Migi_magid11
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@HAbibte
B Beklenen2
Canım 1 tane elma limon çubuk Tarçın karanfil zencefil ve 1 litre ya da 1,5 litre su ile ödem atıcı çay yapabilirsin. Ben kullanıyorum.Dün 4 litre su içtim bugün yine 4 litre içecem inşallah
Yanında götüremezmisin canımGünaayydınn :)
Kaptancım ben pazartesiye kadar evde olmayacağım . Annemin evinde de tartı yok malesef yarın tartı bildirimi yapamayacağım bilginiz olsun
Tamam canim listede degilsin sorun olmazGünaayydınn :)
Kaptancım ben pazartesiye kadar evde olmayacağım . Annemin evinde de tartı yok malesef yarın tartı bildirimi yapamayacağım bilginiz olsun
Dün yaptım bu tarifi çok faydası oldu bugün yine yapcm teşekkür ederim.Canım 1 tane elma limon çubuk Tarçın karanfil zencefil ve 1 litre ya da 1,5 litre su ile ödem atıcı çay yapabilirsin. Ben kullanıyorum.
4 litre de biraz abartı olmamış mı? böbreklerini yormaz mı?Dün 4 litre su içtim bugün yine 4 litre içecem inşallah
Malesef direk oraya gidecek olsam tamam ama işe gelip burdan gidiyorum uzakta baya yanımda taşımam gerekecek zaten günlük laptopu taşıyorum her günYanında götüremezmisin canım
hadi kolay gelsin..Dün yaptım bu tarifi çok faydası oldu bugün yine yapcm teşekkür ederim.
Ben kaçıyorum spora akşam grsrsz kızlar
onun dışında günlük menü ve spor paylaşımı devam evime kavuştuğum anda güncelleme yaparımTamam canim listede degilsin sorun olmaz
Ne olduğunu anlamadım gece bile kalkıp su içiyorum 5 litre olmuş tur kessin birde vücudum şiş sürekli de susuyorum4 litre de biraz abartı olmamış mı? böbreklerini yormaz mı?
Hosbuldum canım inşallah kaliriz ikimizdeAfiyet olsun canım soğuk baklavanın namını çok duydum bizim civarda ama hiç yemedim istediğim kiloya inersem insaAllah 1 dilim hediye edeceğim kendime
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ben de kısır yapayım bugün onun bir ölçüsü var mı kaç kaşık yemek lazım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım benim de 3. Günüm kalıcı olarak insaAllah istediğimiz kilolara ineriz hepimiz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yulaf lapasini çok severim ben de afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoşbuldum canımKubracim hoş geldin.
Yeni birşey mi bu? Eğer sürekli oluyorsa bu şekilde bir doktora görünmeliisn diye düşünüyorum. Çok su içersen de zarar verirsin kendine.Ne olduğunu anlamadım gece bile kalkıp su içiyorum 5 litre olmuş tur kessin birde vücudum şiş sürekli de susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?