Pardon öküz gözünü unutmuşum o olmazsa katiyen olmazBiraz kertenkele kuyruğu, biraz kurbağa bacağı biraz da cadı püskülü
Benim büyü tutmicak desenePardon öküz gözünü unutmuşum o olmazsa katiyen olmaz
Öküź gözü yoksa olmazBenim büyü tutmicak desene
Kekik biberiye kimyon iş gormezmi
Aman kaybetme abla eksiyiSabah 5 de tartildim :)) biraz eksi vardi cnm
Normal tarti saatim 11
Yok burdan atiyoruz örnek resmi attimÖzelden mi atacagız sana
Aşk olsun öyle demek istemedim. Sen olmasan vazgeçeceğim. O kadar uğraşıyor ben de ugrasayim diyorum.Aa görende beni eziyet çektiriyor sanacak
Burda herkes özelden atıyo tarti fotosunuÖzelden mi atacagız sana
Beyaz olani sogan sandimÖdem çayı ocakta. Gün boyu içerim.1 elma, 1 çubuk tarçın, bol maydanoz sapı, yarım limon sıktım kabuğuyla içine attım (çok sulu limon) 1 çubuk tarçın 5 dakika kaynayacak. 2 yeşil çay ve 2 zencefilli çay en son ve 3-5 dakika koyulacak.(bende sallama çay vardı. Zencefilim yok alacağım. )
Elma canımBeyaz olani sogan sandim
Anladimda sonradanElma canım
Afiyet olsun.Ödem çayı ocakta. Gün boyu içerim.1 elma, 1 çubuk tarçın, bol maydanoz sapı, yarım limon sıktım kabuğuyla içine attım (çok sulu limon) 1 çubuk tarçın 5 dakika kaynayacak. 2 yeşil çay ve 2 zencefilli çay en son ve 3-5 dakika koyulacak.(bende sallama çay vardı. Zencefilim yok alacağım. )
Yazdım ablaIlave... Varsa tane karabiber, kiraz sapi falanda koyabilirsin cnm
Sena limon yazmismiydi unuttum :) o da var
Limonlari sirkeli suyla yikayinca birsey kalmiyomus,Afiyet olsun.
Canım, nette bi ara bu tarz sulara limonu yada elmayı falan kabuklu atmayın, üzerindeki bütün tarım ilaç kalıntıları suya geçiyor diye okumuştum, belki kabuğu da faydalıdır bilemem ama ben bu yüzden hep soyuyorum kabukları.
Nereden sipariş verdin canımTunaydin gençlikTartimi dört gözle bekliyorum bugün gelmesi lazım yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?