Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben uyarım. Çıtır olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

Yiiinneee yüksek bir iradeyle bugün yemekhanedeki ıslak kek yerine cacığımı aldım ve geçtim insanlık için küçük ama benim için büyük bi adım
Cacık yiyim ama ıslak kek tadı versin
Maşallah canım önemli olan iradeli olabilmek

Ben ufaklıktan fırsat buldukça bulamayınca eşime satıp yine de buradayım

Hoş buldum canım vermem gereken 18 kilom var aslında ikinci hedefim 45 kilo hepsinin toplamı 22 kilo vermek hedefime ulaşıp sabit kalmak istiyorum tabi şu yeme bozukluğunu düzeltebilirsem
Ooo çok güzel 18 kilo nedir ki bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş ...ikinci hedef biraz az gibi geldi ama sanki Safinaz gibi olacaksın sen kendini öyle daha mutlu hissedeceksen ol tabi ki....yeme bozukluğunu da halledersin...vücut alışıyor zamanla...azmin daim olsun canım...

Ben uyarım kaptanım, sizi sevdim ama dün akşam koltukta uyuyakalmışım menü filan yazamadım

Yapınca alisiliyor. İnşallah o gücü bulursun. Herkesin durumu farklı. 68 dk. Eva yapıyorum. 12 dk. April yaparken ağlıyorum.
benim hemen dalaklarım ağrıyor hareketli şeylerde. nasıl yoruluyorum. april içinde geçerli squat yapıyorum mesela 30 a zor dayanıyorum. eskiden ama bunu daha yükseklerde yapıyordum alışınca. gerçekten alışmam lazım. az az başlasam belki alışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…