- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gece gerekmedigi sürece su icmeyiniz diyo kimi yerdeBugün bende daha erken kapaticam
Bide sivi alimini cok geç saate birakmasak iyi olur
Sabaha yeterli bosalim olmuyor :)))
Görürsün bence canım benim boyum da 1.58:))56 ne kadar güzel bir sayıo kadar verir miyim bilmiyorum da darısı başıma insallah evde ekmek yok diye esimi aradım sonra kapattip tekrar aradim bn diyetteyim kepekli al diye diyette oldugumu unutup biseyler yemem umarım
Gunaydin canım afiyet olsunHerkese günaydın dun gece daha iyiydi gelip gevezelik edecektim ama uyumusum
Menu(3.3.21 çarşamba)
Sabah
2 dlm tam bugday
Yarim avakado
1yk labne ile sandviç
Ogle
1 kase tarhana çorbası
1 muz
Ara
30g kuruyemis
Bitki çayı
Aksam
1 tabak karnabahar brokoli haslamasi
Salata
Su: 2.5ltZipzip- @Elif Eylul
Tamamdır hemen hazırlıyorumElma yeşil olanından olacak canım. Ben içine de yeşilçay koyuyorum ben 2 tane atıyorum sen 3,4 atabilirsin canım.
Merhaba sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirmemiz ümidiyle hepinize Günaydınnn
günaydın
Günaydın kızlar kahvaltıya arkadaşı çağırdım sigara böreği yapicam ama bir dilim bile yemicem buradan söz veriyorum sizlere yarın için
Bu arada dün çarşıdan acı çehre tohumu aldım akşam bı tane aldım sabah bı tane aldım etkisi yok ne biçim bı bagirsagim var anlamadimki hiç bişey fayda etmiyor salı günü dahiliye ye gidecem bakalım ne diyecek doktor
Gunaydinnnn
Geldik son güne kizlar
Bugun yapilan hatanin telafisi yok
Ona gore ayaginizi denk alin
Tertemiz beslenmeli bi gün olsun insallah
Gunaydin kizlar tarti öncesi son gün herkesden kacamaksiz menuler bekliyorum
Gunaydin
Bu arada günaydıngunaydin kizlar guzel birgun olsun
Bende öyle yaparım ablaBugün bende daha erken kapaticam
Bide sivi alimini cok geç saate birakmasak iyi olur
Sabaha yeterli bosalim olmuyor :)))
Kaynatarak mi nasıl yapacağım canım. Bugün yapayım.Canım 1 tane elma limon çubuk Tarçın karanfil zencefil ve 1 litre ya da 1,5 litre su ile ödem atıcı çay yapabilirsin. Ben kullanıyorum.
56 degilde 58 kiloyken cok guzelmisim hadi hic olmadi 60 olim ama insallah çabalayacağımGörürsün bence canım benim boyum da 1.58:))
Gunaydin canım afiyet olsun
Yeşilçay da ekle canım kaç tane eklersen kaynat gün içinde tüketKaynatarak mi nasıl yapacağım canım. Bugün yapayım.
Hemen hazırlayıp içeyim. Teşekkürler. Dün 2 bardak süt içtim. Başıma bela olmasın.Yeşilçay da ekle canım kaç tane eklersen kaynat gün içinde tüket
3 lt detoks suyu hazırladımHadi kızlar toparlanın yarin için elinizden geleni yapin kimse sizden 1.cilik istemiyo ama eksiyle gelmeye çalışın
Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Senin branş mi sınıf mi canım?Hoşbuldum canım
Tamam bebemArkadaslar menulerde bugun;
Karbon içerecek sehriye,bulgur, pirinc,makarna,kek pogca gibi gibi birsey olmasin lütfen nekadar hafif gecirirsek okadar iyi olur
Ben de seni etiketleyecektim sen de yap diye.Yine yürüyüşe çıktım. Utanıyorum ama bende artı gözüküyorum. Tartı mı takılı kalıyor anlamadım. Ama hem detoks yapcam bugün hem M MissHayaLet in suyu hazırlayacam. Ve bol yürüyüş.Yarın eksiyi göreceğim.
Ilave... Varsa tane karabiber, kiraz sapi falanda koyabilirsin cnmHemen hazırlayıp içeyim. Teşekkürler. Dün 2 bardak süt içtim. Başıma bela olmasın.
Ben aşağıdaki videodaki kızım. Senin videodakiler çıtır.Anlık bizim takım;
Kısa saçlı olan ben
geçenlerde 57 değil miydi yaEki Görüntüle 2794883
Kizlar yarin ki bildirimde tarih ve uzerinde nickiniz yazili kagit ile paylasim yapmayi unutmayin
Notu eksik bildirimler gecersiz sayilacak...
5 mart
Zipzip -
M MissHayaLet
Cordelia
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migi_magid11
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@HAbibte
B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?