Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Tostombalakanne ' cim hoş geldin Ne kadar tombalaksin canım? İsmine yeni denk geldim. İnşallah güzel sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını.
Hoş buldum canım vermem gereken 18 kilom var aslında ikinci hedefim 45 kilo hepsinin toplamı 22 kilo vermek hedefime ulaşıp sabit kalmak istiyorum tabi şu yeme bozukluğunu düzeltebilirsem

M MissHayaLet
Cordelia
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
A Ahalp
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Diyette
Fitt_anne
B Beklenen2
@Tostombalakanne

Kizlar bugun son kez herkesi etiketliyorum..

Takimin belirli kurallari var..
Ilk sayfada yaziyor ..
Sadece menu paylaşıp ,kilo bildirmek ile takim kuralları saglanmiyor

Daha rahat takilmak isteyen varsa diyet günlüklerini tercih edebilir...

Tekrar kurallari okuyarak ben buna uyamam diyen varsa söylesin ...

Ben uyarım kaptanım, burdayım

Bende uyarım kaptanım

Kaptanım nolduki bir sorun mu var acaba ben vakit buldukça girmeye çalışıyorum ama başka bişey varsa söyleyebilirsin bana

Kaptanım nolduki bir sorun mu var acaba ben vakit buldukça girmeye çalışıyorum ama başka bişey varsa söyleyebilirsin bana
Herkesi etiketledim canım sen zaten aktifsin

Herkesden yuksek bir katilim beklemiyorum tabiki ama menu yazip gitmekle olmuyor
Menu listesinde 27 kisi var ama aktif olan kisi sayisi o kadar degil

Yiiinneee yüksek bir iradeyle bugün yemekhanedeki ıslak kek yerine cacığımı aldım ve geçtim insanlık için küçük ama benim için büyük bi adım
Cacık yiyim ama ıslak kek tadı versin
Vayy tebrik ederim canim

Yiiinneee yüksek bir iradeyle bugün yemekhanedeki ıslak kek yerine cacığımı aldım ve geçtim insanlık için küçük ama benim için büyük bi adım
Cacık yiyim ama ıslak kek tadı versin
Kocaman bir alkışı haketmissin diyetdasim

Burdaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…