Kesinlikle bugün çok önemli . protein diyeti ,yumurta diyeti veya kabak diyeti yapılır 3 lt su eşliğinde ..Bu şekilde beslenipte artinin sabit yada eksiye inmeyecegini düşünemiyorumama daha yarın değil, bence herkes bugün de elinden geleni gösterir. motivasyonu tam tutmalıyızzz
Sende yerinde saygeçenlerde 57 değil miydi ya
Tunaydin canimTunaydin gençlikTartimi dört gözle bekliyorum bugün gelmesi lazım yarın için
Helal olsun ağlaya ağlaya zayıfladı, senden de o performansı alacağımıza eminim.Ben aşağıdaki videodaki kızım. Senin videodakiler çıtır.
Sen ne durumlarsin ablaGün dogmadan neler dogar :)) sabah ola hayrola :)
İnşallah kimsenin arti gelmedigi bi hafta olur
Perşembe gece hic icilmemesi lazim zaten cnm :) ben cok susarsam sadece yudum aliyorumGece gerekmedigi sürece su icmeyiniz diyo kimi yerde
Bu hafta farkinida bilemicez tatlimTunaydin gençlikTartimi dört gözle bekliyorum bugün gelmesi lazım yarın için
56-58 arasi alip veriyorum canimgeçenlerde 57 değil miydi ya
Tünaydın canım ❤Tunaydin gençlikTartimi dört gözle bekliyorum bugün gelmesi lazım yarın için
Sabah 5 de tartildim :)) biraz eksi vardi cnmSen ne durumlarsin abla
Çok sağol inşallah. Şimdilik videonun başındaki gibiyim. Ağlayarak April han yapıyorum. N Nidsalii nin hatrına. Aynen inşallah bırakmayı vazgeçmeyi hiç düşünmeyelim.Helal olsun ağlaya ağlaya zayıfladı, senden de o performansı alacağımıza eminim.
of çocuklar yokken ben de reformera yüzmeye falann gidiyordum her gün. Keşke böyle bireysel çalışabilsek, ben çok hamlamışım.
Video sonundaki sözü de yazalım bize küpe olsun; ne zaman bırakmaya niyetlensen neden başladığını hatırla!
Maydanoz sapı ekleyeceğim. Diğerleri yok.Ilave... Varsa tane karabiber, kiraz sapi falanda koyabilirsin cnm
Sena limon yazmismiydi unuttum :) o da var
Büyü bozulur ve ve ve ve sonuc muhtesemdirBende ödem suyumu, ödem cayimi hazirladim
Cadi büyüsü yapar gibi evde ne varsa doldurdum icine
Seni yalnız bırakmıyorum işteSende yerinde say
Aman tut elimden bırakma sakınSeni yalnız bırakmıyorum işte
Hadi insallah cnmBüyü bozulur ve ve ve ve sonuc muhtesemdir
Nekadar su okadar ödemHadi insallah cnmzaten 2 gündür su miktarinida artirdim :)
BırakmamAman tut elimden bırakma sakın
Biraz kertenkele kuyruğu, biraz kurbağa bacağı biraz da cadı püskülüBende ödem suyumu, ödem cayimi hazirladim
Cadi büyüsü yapar gibi evde ne varsa doldurdum icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?