Aaa ne güzel
Canım cik yürüyüş yap ben çok seviyorum yürüyüşü takıyorum kulaklığı süper oluyo68 dk eva yapabilecek güçten istiyorum
Ablacım kaç kilo aldinAaa ne güzel
Biliyor musun niye...dün gece seni düşünerek uyudum. Naptı ki annesiyle kizkardesiyle acaba dedim...aklıma geldin yani...hayrolsun inşallah...bugünlerde biraz sıkıntılıyim...çok kilo almışım...dert oldu. Spora başladim...başka türlü veremiyorum...az yesem de boş...sebze ve meyve ile kilo alan bir bünyem var... Allah cezamı verecek...ne yapacağum
Bi ara keto yaptim demiştinAaa ne güzel
Biliyor musun niye...dün gece seni düşünerek uyudum. Naptı ki annesiyle kizkardesiyle acaba dedim...aklıma geldin yani...hayrolsun inşallah...bugünlerde biraz sıkıntılıyim...çok kilo almışım...dert oldu. Spora başladim...başka türlü veremiyorum...az yesem de boş...sebze ve meyve ile kilo alan bir bünyem var... Allah cezamı verecek...ne yapacağum
Okula gidiyormusun sen ponimÇalışan anne olmak ne zorbugün dert yanayım size biraz. Koltukta uyuyakalıyorum bu hafta
Evet canım ama Ben tartı almadım canım ben beşik, saat falan aldım.Tartımi yani
Olsun canım calisiyormussun sanirim Allah kolaylik versinBen uyarım kaptanım, sizi sevdim ama dün akşam koltukta uyuyakalmışım menü filan yazamadım
Çalışınca 2 kat yoruluyor insanÇalışan anne olmak ne zorbugün dert yanayım size biraz. Koltukta uyuyakalıyorum bu hafta
Biliyorum yuruyorsun daha ne olsun.Ay canım sanada maşallah valal çok güzel sporların ben öyle hareketli seyelri yapamıyorum göbeğim dusuyo
Bendd ödem cayini cok içtim heraldeÖdem çayımı 4de kadar bitireyim akşam 10dan sonra su içmem ya da yudum alırım birde öyle deneyim
Cok cok guzel cnm tam perşembelikSabah yarım muz 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz bir bardak çay.
Öglen bir meyveli yoğurt küçük kaplarda olan yarım elma 10 fındık.
Akşam bir tabak fırın kabak 1 kase yoğurt.
1,5litre detoks suyu
2 litre su.Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım ❤Sabah yarım muz 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz bir bardak çay.
1,5litre detoks suyu
Bendd ödem cayini cok içtim heralde
Karnim şişti :))
Cok cok guzel cnm tam perşembelik
Sağol canımAfiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canimSabah yarım muz 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz bir bardak çay.
1,5litre detoks suyu
Çok teşekkür ederim insaAllah dediginiz gibi olurOoo çok güzel 18 kilo nedir ki bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş ...ikinci hedef biraz az gibi geldi ama sanki Safinaz gibi olacaksınsen kendini öyle daha mutlu hissedeceksen ol tabi ki....yeme bozukluğunu da halledersin...vücut alışıyor zamanla...azmin daim olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?