Haklısın canım bende çok acıkmıştım dayanmadım yedimAfiyet olsun canim zaten şehriyeli corban bide dolma yemissin hem öglen hem aksam karbonhidrat
Artiyi eksiye cevirmissin tebrik ederim canimGünaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Tüm tavsiyeler ve yardımlar için teşekkür ederim, işe yaradı
Salı tekrar diyetisyen listesine başlayacağım için şu 4 günü kontrollü ama sağlıksız geçirmeyi planlıyorum. Daha doğrusu bi patlamış mısır yeme hayalim var kendime bahaneler arıyorum, patlak mısır kaçamak sayılıyor mu?
Eki Görüntüle 2795605
Evet kaptanım haklısın daha dikkatli olacağım. Eşimde geç gelince bütün yemekler kalıyor bende ziyan olmasın diye yiyorum. Biliyorum yanlış ama tutamıyorumAfiyet olsun canim cok fazla biber dolmasi tuketiyorsun çocuklarla yemek yapmanda zor oluyordur ama biraz protein eklesen guzel olur
Bahaneyle spota başlarımArtiyi eksiye cevirmissin tebrik ederim canim
Patlamis misir yiyebilirisn ama ölçülü olarak
1 cay bardagi olcusunde ara öğün sayiliyor sanirim
Bu hafta kaçamaklara spor cezasi vereceğim bilgin olsun
süpersin canım tebrik ederim
Günaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Salı tekrar diyetisyen listesine başlayacağım için şu 4 günü kontrollü ama sağlıksız geçirmeyi planlıyorum. Daha doğrusu bi patlamış mısır yeme hayalim var kendime bahaneler arıyorum, patlak mısır kaçamak sayılıyor mu?
Eki Görüntüle 2795605
Tamam bugun kacamak hakkinda mısırı yiyebilirsin abartmadan tabikiBahaneyle spota başlarım
Kaçamak değil tek derdim patlak mısır
Tebrikler canim eksin cok guzelGünaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Eki Görüntüle 2795605
Harikasın canım
Canım çok mutlu oldum senin adına tebrik ederimGünaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Eki Görüntüle 2795605
1 çay bardağı az kaptanım. Ortaboy 1 kase yağsız mısir 170 kalori. Başka kaçamak yapmasin. Bir de yağsız ya da azcik yağla yapsın.Artiyi eksiye cevirmissin tebrik ederim canim
Patlamis misir yiyebilirisn ama ölçülü olarak
1 cay bardagi olcusunde ara öğün sayiliyor sanirim
Bu hafta kaçamaklara spor cezasi vereceğim bilgin olsun
Aynen canım ben sadece ölçülü olsun diye o örneği verdim1 çay bardağı az kaptanım. Ortaboy 1 kase yağsız mısir 170 kalori. Başka kaçamak yapmasin. Bir de yağsız ya da azcik yağla yapsın.
Gördüm o takımı anladim ben.Yuzdeler çok yuksek canim yuzde 4le birinci olunmaz sadece herkes yuzde 1le 1bucuklada gelse birinci olursun
Daha listenin yarisi bildirim yapmadi canimBir ben kaldım sanırım.
Bende uyandığından beri biraz adımlıyorum WC ye çıkarım ödem gider belki diye kızlar
Misal ben.Daha listenin yarisi bildirim yapmadi canim
Aha buldum seni rakibem sensinMisal ben.
Ben bugün kaçamak hakkımı çok sevdiğim birşeyle yapacağım. Çok heyecanlıyım. Doktor ödül verir inşallah. Gerçi isterim vermezse.Aynen canım ben sadece ölçülü olsun diye o örneği verdim
1 kase uygundur bence de
Günaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 83.1
Bugün 82.2
Yeni tartı 82.1
Tartı farkıyla -1 kg
Eki Görüntüle 2795528
Cuma kilo bildirimi
geçen cuma: 81.1
Bu cuma: 78.8
Fark: - 2,300
% 2,836
Yüzdemi doğru hesapladım mı bilmiyorum kaptanımZipzip-
Eki Görüntüle 2795544
Eki Görüntüle 2795565
Gecen hafta 73.1
Bugun 72.3
Yarin regli gunum haftaya daha iyi olacak insallah
Tebrikler kızlarGünaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Eki Görüntüle 2795605
Biz rakip değiliz tatlım.Aha buldum seni rakibem sensin
çok az kendini tanıtırmısın kafama kodlayım ya hep karıştırıyorum isimlerden. Aşırı unutkanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?