- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tebrikler canim eksin cok guzel
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Hemen ust mesaj da örneği var canimHayır o daha önce girmiş kilo verdi bana da üye ol diye önerdi bende geldimkilo bildirimini tartıyı çekil yapıyoruz üzerine de tarih mi yazıyoruz
Demiştim canım niyet etmedim saat 10 a kadar durdum sonra Elif'in dediği listeye başladım.yani çıkmam mümkünse çıkayım valla çok mahcup oluyorum cuma günleri normalde devam edeyim karnım aksmadan beri çok şiş patlayacak gibiyim şuan .öğleden sonra bir tarti resmi daha paylaşsam olurmu belki o zmana kadr biseyler degisirOrucum dememismiydin canim
Listede olmak sana stres yaptırıyor sanirim listeden cikip devam et istersen canim
Tamam canım hayırlı olsun listeye girisin
Nefret ediyorum bu durumdan niyet etmediğim için tutmadım tekrra acı cehre ictim.belki fayda olur diye
Tamam canım sisligin inerse yeniden tartilDemiştim canım niyet etmedim saat 10 a kadar durdum sonra Elif'in dediği listeye başladım.yani çıkmam mümkünse çıkayım valla çok mahcup oluyorum cuma günleri normalde devam edeyim karnım aksmadan beri çok şiş patlayacak gibiyim şuan .öğleden sonra bir tarti resmi daha paylaşsam olurmu belki o zmana kadr biseyler degisir
Free listeyle devam et istersen canim stres yapcaginaDemiştim canım niyet etmedim saat 10 a kadar durdum sonra Elif'in dediği listeye başladım.yani çıkmam mümkünse çıkayım valla çok mahcup oluyorum cuma günleri normalde devam edeyim karnım aksmadan beri çok şiş patlayacak gibiyim şuan .öğleden sonra bir tarti resmi daha paylaşsam olurmu belki o zmana kadr biseyler degisir
Tamm canim çok teşekkür ederim anlayışın içinTamam canım sisligin inerse yeniden tartil
Free listede devam et stres yapmadan
Tamam canim çok saolun 74.700 bile gördüm bu hfta ama cuma günleri herşey ters gidiyo pazratesi eksiyle geldim cuma arti oldumFree listeyle devam et istersen canim stres yapcagina
Teşekkürler kaptancımOrucum dememismiydin canim
Listede olmak sana stres yaptırıyor sanirim listeden cikip devam et istersen canim
Tamam canım hayırlı olsun listeye girisin
Başlangıcın hayirli olsun canim
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın herkese
Koruma Eki Görüntüle 2795645 Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
İlk günaydını dedim ilk bildirimide yapayim
Gecen hafta 57.2
Bu hafta 56.5
Fark 700
Yüzde 1.223
Geçen hafta 58.1
Bu hafta 57.3
Fark 0.8
Yüzde 1. 37
Bozuk olan moralim biraz yerine geldi sağolun iyi ki varsınız kızçelerEki Görüntüle 2795516
Günaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 83.1
Bugün 82.2
Yeni tartı 82.1
Tartı farkıyla -1 kg
Eki Görüntüle 2795528
Eki Görüntüle 2795565
Gecen hafta 73.1
Bugun 72.3
Yarin regli gunum haftaya daha iyi olacak insallah
Günaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Tüm tavsiyeler ve yardımlar için teşekkür ederim, işe yaradı
Salı tekrar diyetisyen listesine başlayacağım için şu 4 günü kontrollü ama sağlıksız geçirmeyi planlıyorum. Daha doğrusu bi patlamış mısır yeme hayalim var kendime bahaneler arıyorum, patlak mısır kaçamak sayılıyor mu?
Eki Görüntüle 2795605
Günaydın herkese
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
Hoşgeldin hayırlı olsun
Şu an ikimiz de aynı kilodayiz tebrik ederim canim
Günaydın herkese
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
Sağol canım hadi bakalım yarışalım o zaman bu haftaŞu an ikimiz de aynı kilodayiz tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?