- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
YuhhhhhGünaydın herkese
Koruma Eki Görüntüle 2795645 Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
Uzaktan da zor oluyorda Rabbim tüm ogretmenlere kolaylık versinBaşarılı bir dönem diliyorum hocam.
Memnun oldum.
Olur tabi hırs yapmış oluruzSağol canım hadi bakalım yarışalım o zaman bu hafta
10kiloyla farkin nasil canim keske cekip atsanKızlar bu arada diyete başlayalı bugün tam 2 ay oldu giden kilo 10.5
Tebrik ediyorum canimKızlar bu arada diyete başlayalı bugün tam 2 ay oldu giden kilo 10.5
Gözle görülür bayağı bir İncelme var bakayım eğer o zamanki resim varsa atarım canım akşam10kiloyla farkin nasil canim keske cekip atsan
Teşekkür ederim kaptanım bu arada eşim dün diyor ki hedef kilon 50 55 olsun yuh dedim o zaman kaybolurumTebrik ediyorum canim
Tebriklerİlk günaydını dedim ilk bildirimide yapayim
Gecen hafta 57.2
Bu hafta 56.5
Fark 700
Yüzde 1.223
TebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta cuma 65.9
Bugün 64.7
Fark:1.200 gr
Yüzde: 1.820
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Tebrikler
Biraz bekleyip tartılınca şişlikler gidiyor biraz , artık uyanır uyanmaz tartılmıyorum.
TebriklerGeçen hafta 58.1
Bu hafta 57.3
Fark 0.8
Yüzde 1. 37
Bozuk olan moralim biraz yerine geldi sağolun iyi ki varsınız kızçelerEki Görüntüle 2795516
Haftaya düzeltirsin bence, düzen bozuldu sanki yıllık izinde
TebriklerGünaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 83.1
Bugün 82.2
Yeni tartı 82.1
Tartı farkıyla -1 kg
Eki Görüntüle 2795528
Tebrikler
Times, grupta gerek menülerinle gerek enerjinle sevdiğim birisin, belki kötü bir dönemden geçiyorsun belki uzun süredir diyette olmak yordu seni, sen gruba emek verdin grup sana emek verdi, keşke sessiz sedasız kalıp ben gidiyorum demek yerine birlikte ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz konuşsaydık. Artı gelmenin seni ekstta üzdüğünü kafanın karışık olduğunı düşünüyorum, inşllah toparlanınca dönersin aramıza, yolun açık olsun, her şey gönlünce olsun.Günaydın kızlar,hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2795538
+700 ile veda ediyorum.Takıma zarar vererek gitmek istemezdim ama umarım zamanındaki katkılarım da hatırlanır,beni tek kötü hatırlamayınn :)))
Bi şekilde diyeti bozdum 87,9u gördüm hatta ama ancak bu kadar toparlayabildim.
Bu kilo verme sürecinde bana destek olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayatta her şey gönlünüzce olsun.Bol şans❤
WoawCuma kilo bildirimi
geçen cuma: 81.1
Bu cuma: 78.8
Fark: - 2,300
% 2,836
Yüzdemi doğru hesapladım mı bilmiyorum kaptanımZipzip-
Eki Görüntüle 2795544
Yine de çoook güzel bir eksi , tebriklerEki Görüntüle 2795565
Gecen hafta 73.1
Bugun 72.3
Yarin regli gunum haftaya daha iyi olacak insallah
Tebrikler, ne güzel bir eksi
Wc çok etkili onun şişkinliği bile insana psikolojik olarak yetiyor, düzelteceğine eminimBugun niyetlenecektim tutmadım gecen hafta ödül bile yapmadim hafta içi hergun yürüyüşüm tamdı kaçamak yok carsambaya kadar 75 idim
Geçen cuma 75.400
+ 200
WC sorunum var ne deniyorsam olmuyor acı çehre içtim bı saat önce hala tık yok yani ne diyim ksuuruma bakmayınZipzip- @Elif Eylul napicami sasrdim çünkü salı günü doktora gidicem inşallh doktor çözüm bulur
Ooo tartı yakıyor
Hayırlı olsun, devamı da boool eksili olsun
Bu ne güzel korumadırGünaydın herkese
Koruma Eki Görüntüle 2795645 Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
Boyun uzun 50 kiloda kaybolursun gercektenTeşekkür ederim kaptanım bu arada eşim dün diyor ki hedef kilon 50 55 olsun yuh dedim o zaman kaybolurum
Ama diyetisyen listesine göre uygun gidince hiç aç kalmadan çok rahatlıkla verdim bu kiloyu
işe erken geliyorum o yüzden hemen tartılıp çıktım.biraz daha uyusaydım iyi olurdu :)))Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Biraz bekleyip tartılınca şişlikler gidiyor biraz , artık uyanır uyanmaz tartılmıyorum.
Eksin için tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Tebriklergüzel bir başlangıç
Times, grupta gerek menülerinle gerek enerjinle sevdiğim birisin, belki kötü bir dönemden geçiyorsun belki uzun süredir diyette olmak yordu seni, sen gruba emek verdin grup sana emek verdi, keşke sessiz sedasız kalıp ben gidiyorum demek yerine birlikte ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz konuşsaydık. Artı gelmenin seni ekstta üzdüğünü kafanın karışık olduğunı düşünüyorum, inşllah toparlanınca dönersin aramıza, yolun açık olsun, her şey gönlünce olsun.
Woaw
Yine de çoook güzel bir eksi , tebrikler
Wc çok etkili onun şişkinliği bile insana psikolojik olarak yetiyor, düzelteceğine eminim
Ooo tartı yakıyortebrikler
Bu ne güzel korumadırbiz de mi korumaya geçsek tebrikler
Çok teşekkür ederim canım insaAllah hepimiz tam sürat devam ederiz yolumuzaTebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Eksin için tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Tebriklergüzel bir başlangıç
Times, grupta gerek menülerinle gerek enerjinle sevdiğim birisin, belki kötü bir dönemden geçiyorsun belki uzun süredir diyette olmak yordu seni, sen gruba emek verdin grup sana emek verdi, keşke sessiz sedasız kalıp ben gidiyorum demek yerine birlikte ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz konuşsaydık. Artı gelmenin seni ekstta üzdüğünü kafanın karışık olduğunı düşünüyorum, inşllah toparlanınca dönersin aramıza, yolun açık olsun, her şey gönlünce olsun.
Woaw
Yine de çoook güzel bir eksi , tebrikler
Wc çok etkili onun şişkinliği bile insana psikolojik olarak yetiyor, düzelteceğine eminim
Ooo tartı yakıyortebrikler
Bu ne güzel korumadırbiz de mi korumaya geçsek tebrikler
Baslangicin hayirli olsun takimla canim
Kızlar bu arada diyete başlayalı bugün tam 2 ay oldu giden kilo 10.5
DeMek ki hafta sonu dikkat etmek gerekiyormus canımHafta sonu aldıgım +1 kilodan 850 grm vermişim 4 günde sadece
Ne olck tı 200 grm daha gitse
Geçen cuma =66.35
Bu cuma =66.55
Fark=+200
Zipzip- E Elif_Eylul
Evet kaptanımBiliyorum canım sorun yok müsait oldukca geliyorsun zaten
Hosgeldin canım aramiza bende elif 31yaşındayım bekarim Ankarada yasıyorum
Hedefine en kisa surede birlikte ulasiriz insallah
Günaydın canım
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤
Gunaydin canım ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canım ❤
Günaydın canım eksin guzel tebrik ederim ❤
Gunaydin canım ❤
Saat 3-4 gibi tartil canım
Günaydın canım eksidesin guzel tebrik ederim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Haftaya daha guzel olur canim
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim yeni tartiyi mi kullanacaksin ona gore yeni tartiyi ekliyorum listeye
Eksin cok guzel tebrik ederim canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım
Hakkinda hayirlisi olsun ne diyeyim
Eksin cok guzel 7 li rakamlara gelmissin tebrik ederim
Listeye girmek istiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?