Haklısın,işe erken geliyorum o yüzden hemen tartılıp çıktım.biraz daha uyusaydım iyi olurdu :)))
bende 6.30 da tartıldım.işe erken geliyorum o yüzden hemen tartılıp çıktım.biraz daha uyusaydım iyi olurdu :)))
bizimde bu hafta kalktı esnek o varken iyiydi 10 da başlıyordum işe güzel oluyordu kahvaltımı yapıp geliyordum burda zor oluyor kahvaltı.Çalışmak güzel ama evde olmakta çok güzel kızlarımla vakit geçirmek temizlik yapmak huzur veriyor :))Haklısın,
1.5 senedir çalışmayan biri olarak işe gitme kafasından uzaklaşmışım, pardon
Haftaya kessin eksiyle geliyorumDeMek ki hafta sonu dikkat etmek gerekiyormus canım
Haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum
etkiliyor bence kiloyu erken tartılmakbende 6.30 da tartıldım.
Valla canim incelmen cok guzel tebrik ediyorun seni
Kaçıncı sınıf? Bence sorunları var gibi. Kıyamam yaaa.şu an çıldırmak üzereyim.okulda sınav yapıyoruz kağıtları verıp sınıftan cıkıyoruz...cocuk hala boş kağıt veriyo..kağıdı geri verip yap internetten bak arkadasından bak diyorum..yok ben yapmıcam diyo..ölür müsün öldürür müsün
haaa haaaÇok guzel artilarimiz var tebrik ediyorum kizlar sizi
nasıl belli canım özellikle bel ve bacaklar incelmiş maşallah
2 yildir kaptanlik yapiyorum hic bu kadar artiyi bir arada gormedimÇok guzel artilarimiz var tebrik ediyorum kizlar sizi
Supersin canım yaa cok guzel incelmissin
Bende 1senedir burdayim seninle birlikte hicbukadar beklemiyodum bundan sonra kendine guvenen listeye girsin kesin ve net2 yildir kaptanlik yapiyorum hic bu kadar artiyi bir arada gormedim
Gözle görülür bayağı bir İncelme var bakayım eğer o zamanki resim varsa atarım canım akşam
eşleştirme olacak mı? Ben bu hafta çok dikkat edicem sporda eklicem işyerindeyim her tuvalete gittiğimde 20 tane squat yapmaya karar verdim oda uygun değil ama tuvalette yaparım.2 yildir kaptanlik yapiyorum hic bu kadar artiyi bir arada gormedim
Bitkisel takviyeler yada çaylar iyi gelmiyor mubüyük ihtimalle zaten bağırsaklarım çok tembel 4 günde bir tuvalete çıkıyorum normalde de artık gazdan duramam
Eslestirme yapacagim bu hafta canimeşleştirme olacak mı? Ben bu hafta çok dikkat edicem sporda eklicem işyerindeyim her tuvalete gittiğimde 20 tane squat yapmaya karar verdim oda uygun değil ama tuvalette yaparım.
Al bizden de o kadar alkışKızlar bu arada diyete başlayalı bugün tam 2 ay oldu giden kilo 10.5
Listeden çıkabiliyormuyuz acaba??Bende 1senedir burdayim seninle birlikte hicbukadar beklemiyodum bundan sonra kendine guvenen listeye girsin kesin ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?