Günaydın canım ❤Günaydın kızlarTartıların yüze güldüğü bir cuma olsun inşallah
Kendi isteginle ayrılabilirsin tabi ki listedenListeden çıkabiliyormuyuz acaba??
Kaptanım listeden çıkamıyoruz demi ben takımın motivasyonunu düşürdüm kendime güvenerek hata ettimGünaydın canım ❤
Geçen hafta 58.1
Bu hafta 57.3
Fark 0.8
Yüzde 1. 37
Bozuk olan moralim biraz yerine geldi sağolun iyi ki varsınız kızçelerEki Görüntüle 2795516
Günaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 83.1
Bugün 82.2
Yeni tartı 82.1
Tartı farkıyla -1 kg
Eki Görüntüle 2795528
Cuma kilo bildirimi
geçen cuma: 81.1
Bu cuma: 78.8
Fark: - 2,300
% 2,836
Yüzdemi doğru hesapladım mı bilmiyorum kaptanımZipzip-
Eki Görüntüle 2795544
Eki Görüntüle 2795565
Gecen hafta 73.1
Bugun 72.3
Yarin regli gunum haftaya daha iyi olacak insallah
Günaydınlar herkeslere;
Geçen cuma; 86.5
Bugün; 85.60
Fark; -900
Yüzde; 1.04
Dün kilom; 86.85 idi
Tüm tavsiyeler ve yardımlar için teşekkür ederim, işe yaradı
Salı tekrar diyetisyen listesine başlayacağım için şu 4 günü kontrollü ama sağlıksız geçirmeyi planlıyorum. Daha doğrusu bi patlamış mısır yeme hayalim var kendime bahaneler arıyorum, patlak mısır kaçamak sayılıyor mu?
Eki Görüntüle 2795605
Bugun niyetlenecektim tutmadım gecen hafta ödül bile yapmadim hafta içi hergun yürüyüşüm tamdı kaçamak yok carsambaya kadar 75 idim
Geçen cuma 75.400
+ 200
WC sorunum var ne deniyorsam olmuyor acı çehre içtim bı saat önce hala tık yok yani ne diyim ksuuruma bakmayınZipzip- @Elif Eylul napicami sasrdim çünkü salı günü doktora gidicem inşallh doktor çözüm bulur
Masallah masallah ne güzel eksilerGünaydın herkese
Koruma Eki Görüntüle 2795645 Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
Ben listeden ayrılmak istiyorum o zaman listede olmak büyük sorumluluk getiriyor benim yüzümden takım etkilensin istemiyorum yine free listeden devam etmek istiyorumKendi isteginle ayrılabilirsin tabi ki listeden
Niye zahmet edip okula gelmiş kişu an çıldırmak üzereyim.okulda sınav yapıyoruz kağıtları verıp sınıftan cıkıyoruz...cocuk hala boş kağıt veriyo..kağıdı geri verip yap internetten bak arkadasından bak diyorum..yok ben yapmıcam diyo..ölür müsün öldürür müsün
Tamam canım nasil istersenBen listeden ayrılmak istiyorum o zaman listede olmak büyük sorumluluk getiriyor benim yüzümden takım etkilensin istemiyorum yine free listeden devam etmek istiyorum
Tamam o zaman 68.7 olana kadar burdayım takılıp menümü yazayım 68.7 den sonra girerim insallah takima olur muBaslangicin hayirli olsun takimla canim
Izne 68.7 ile ayrilmissin listeye girmek icin o rakami gormen gerekiyor
Bende 1senedir burdayim seninle birlikte hicbukadar beklemiyodum bundan sonra kendine guvenen listeye girsin kesin ve net
Zaten takimdasin canımTamam o zaman 68.7 olana kadar burdayım takılıp menümü yazayım 68.7 den sonra girerim insallah takima olur mu
Tebrik ediyorum canım eksin cok guzel
yarıyor ama sadece içtiğim zaman faydası oluyor ve gece karın agrısından uyuyamıyorum kıvrandırıyor resmenBitkisel takviyeler yada çaylar iyi gelmiyor mu
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ediyorum canım eksin cok guzel
Onu da dedim...git oğlum sanayiye is ogren meslek öğren dedim.yok ben okucam dedim.bu nasil okuma kafasıysaNiye zahmet edip okula gelmiş ki
Offff bee harikasin...tebrik ederim...
Teşekkür ederim canımOnu da dedim...git oğlum sanayiye is ogren meslek öğren dedim.yok ben okucam dedim.bu nasil okuma kafasıysa
Offff bee harikasin...tebrik ederim...
Maşallah canımGeçen hafta cuma 78,40 kg.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?