- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Olsun canım geçen hafta da çok güzel verdin bu hafta da güzel maşallahTeşekkürler ancak bu kadar oldu.
Cok haklisin...az yemek kilo verdirmez özellikle wc yi cok etkiler...kaçamak ortak sorun hepimizde ama irade bizim elimizde.uzun diyet insani yoruyo o yuzden dikkat edip bian once mezun olmaya odaklanmak gerekiyo . insan aç kalmazsa kacamaga meyil etmez...menumuzu eger kendimiz belirliyorsak salata ve yogurt yanina ekleyelim...Listede olan arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın haftaiçi yediklerinize özen gösterin pazartesi ne kadar artı gelsem de ben her cuma eksiye düşürmek için 2 saat spor yapıyorum benim zorum ne 3 çocuk ile hepimiz bu takımdayız lütfen ekstra dikkat edin menülere.
Canım bak bu şekilde ekledim
@Elif Eylul
Süpersin....Geçen hafta cuma 78,40 kg.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,084
Günaydın herkese
Koruma Eki Görüntüle 2795645 Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr
Harikasınız kızlarGeçen hafta cuma 78,40 kg.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,084
Canım kaçamak hakkımız var zaten kaptanımız veriyor bir gün ama listede çoğu kişi haftaiçi ve perşembelere dikkat etmiyor.Cok haklisin...az yemek kilo verdirmez özellikle wc yi cok etkiler...kaçamak ortak sorun hepimizde ama irade bizim elimizde.uzun diyet insani yoruyo o yuzden dikkat edip bian once mezun olmaya odaklanmak gerekiyo . insan aç kalmazsa kacamaga meyil etmez...menumuzu eger kendimiz belirliyorsak salata ve yogurt yanina ekleyelim...
Ve spor olmazsa olmaz...hic olmazsa haftada 3 gun yürüyüş sart
Harikasın canım
Ben de muhteşem sporlar yapamasam da su-ödem çayı-5000 adım(50 dk yürüyüşle oluyo) biraz tutunmaya çalışıyorum.Listede olan arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın haftaiçi yediklerinize özen gösterin pazartesi ne kadar artı gelsem de ben her cuma eksiye düşürmek için 2 saat spor yapıyorum benim zorum ne 3 çocuk ile hepimiz bu takımdayız lütfen ekstra dikkat edin menülere.
Tebrikler canımGeçen hafta cuma 78,40 kg.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,084
Her eksi güzel haftaya daha iyisi olur inşallah
Bundan sonra dikkat et canım artık .Geçen hafta 61.8 kg
Bugün 62.3 kg
+500 çok üzgünüm gerçekten.
Teşekkür ederim canımHarikasın canım
Ben de muhteşem sporlar yapamasam da su-ödem çayı-5000 adım(50 dk yürüyüşle oluyo) biraz tutunmaya çalışıyorum.
Listede olmasam durmaksızın yerim sanırım ama yemiyorum tabi.
Tebrikler canım
Her eksi güzel haftaya daha iyisi olur inşallah
Bundan sonra dikkat et canım artık .
Eksin çok güzel tebrik ederim canımGeçen hafta cuma 78,40 kg.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,084
Eksiden tebrik ederim canım
Diyecek birsey yok canim diyetisyen menulerine tekrardan başlaGeçen hafta 61.8 kg
Bugün 62.3 kg
+500 çok üzgünüm gerçekten.
Valla şoklardayım bu hafta canimArtıları değil eksileri yarıştırmamız gerekiyordu
Listeye yeni giren arkadaşların çoğu artı gelmiş. Liste sorunluluğunun farkında değilsiniz sanırım. Kusura bakmayın amacım kimsenin motivesini düşürmek değil ama bu kadar artı gerçekten fazla.
Kendini düşünen de caba gostermeli...valla ben yorulmaya basladim...bir an once hedefime ulasip korumaya gecmek istiyorum...Teşekkür ederim canımyani demek istediğim hepimiz bu takımdayız sorumluluk almadan olmuyor sadece kendimizi düşünmeyelim
Canim sen.cok ac kalıyorsun...bence tek sorunun bu...bi diyet listesiyle gidersen daha verimli olurGeçen hafta 91.2
Güncel 91
Yüzde 0.219
Eki Görüntüle 2795745
hiç memnun değilim üzgünüm ama bütün çabama rağmen böyle oldu kızlar
Ekside olman guzel canim ana nerde hata yapiyorsun bir düşün benceGeçen hafta 91.2
Güncel 91
Yüzde 0.219
Eki Görüntüle 2795745
hiç memnun değilim
üzgünüm ama bütün çabama rağmen böyle oldu kızlar
Keşke babam beni zamanında sanayiye verseydi, şimdi para sayıyordumOnu da dedim...git oğlum sanayiye is ogren meslek öğren dedim.yok ben okucam dedim.bu nasil okuma kafasıysa.
Eksi gelmen de güzel canım. Çabası olana kimse bişey söylemiyor zatenGeçen hafta 91.2
Güncel 91
Yüzde 0.219
Eki Görüntüle 2795745
hiç memnun değilim
üzgünüm ama bütün çabama rağmen böyle oldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?