Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok haklisin...az yemek kilo verdirmez özellikle wc yi cok etkiler...kaçamak ortak sorun hepimizde ama irade bizim elimizde.uzun diyet insani yoruyo o yuzden dikkat edip bian once mezun olmaya odaklanmak gerekiyo . insan aç kalmazsa kacamaga meyil etmez...menumuzu eger kendimiz belirliyorsak salata ve yogurt yanina ekleyelim...

Ve spor olmazsa olmaz...hic olmazsa haftada 3 gun yürüyüş sart

Eki Görüntüle 2795630
Cuma:83.15
Guncel:82.20
Fark:0.95
Yuzde:1.142

Günaydın herkese
Koruma Eki Görüntüle 2795645 Kilo bildirimim
Geçen hafta 56.5
Bugün 55.2
Fark -1300 gr

Geçen hafta 57,7
Bu hafta 56,7
Fark 1
%1,733 Zipzip- @Elif Eylul
Eki Görüntüle 2795706

Geçen hafta cuma 78,40 kg.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi

Oran 1,084
Harikasınız kızlar

Canım kaçamak hakkımız var zaten kaptanımız veriyor bir gün ama listede çoğu kişi haftaiçi ve perşembelere dikkat etmiyor.

Ben vücudumu tanıyorum onun için perşembe günü hafif geçiriyorum ki ona rağmen uyandığımda 57,8 çıktım tartıda...

Yani gerisini sen düşün sonra 1 kilo bile değil 1,1 kiloyu aşağı indirmek için 2 saat spor yapmak zorunda kaldım ki 100 gram 100 gram dır diye daha şimdi kahvaltıya oturdum.

Artıları değil eksileri yarıştırmamız gerekiyordu

Listeye yeni giren arkadaşların çoğu artı gelmiş. Liste sorunluluğunun farkında değilsiniz sanırım. Kusura bakmayın amacım kimsenin motivesini düşürmek değil ama bu kadar artı gerçekten fazla.

Geçen hafta 57,7
Bu hafta 56,7
Fark 1
%1,733 Zipzip- @Elif Eylul
Eki Görüntüle 2795706
Harikasın canım
Ben de muhteşem sporlar yapamasam da su-ödem çayı-5000 adım(50 dk yürüyüşle oluyo) biraz tutunmaya çalışıyorum.
Listede olmasam durmaksızın yerim sanırım ama yemiyorum tabi.
Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi

Oran 1,084
Tebrikler canım
Her eksi güzel haftaya daha iyisi olur inşallah
Geçen hafta 61.8 kg
Bugün 62.3 kg
+500 çok üzgünüm gerçekten.
Bundan sonra dikkat et canım artık .

Teşekkür ederim canım yani demek istediğim hepimiz bu takımdayız sorumluluk almadan olmuyor sadece kendimizi düşünmeyelim

Bu cuma. 77.55 kg.
Fark 850 gram eksi

Oran 1,084
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Eksiden tebrik ederim canım
Geçen hafta 61.8 kg
Bugün 62.3 kg
+500 çok üzgünüm gerçekten.
Diyecek birsey yok canim diyetisyen menulerine tekrardan başla
Valla şoklardayım bu hafta canim
Nerde yanlis yaptim diyorum
Kaptan oldum olali artilar gordum ama bu kadar herkesin arti geldiginu gormedim

Teşekkür ederim canım yani demek istediğim hepimiz bu takımdayız sorumluluk almadan olmuyor sadece kendimizi düşünmeyelim
Kendini düşünen de caba gostermeli...valla ben yorulmaya basladim...bir an once hedefime ulasip korumaya gecmek istiyorum...

Onu da dedim...git oğlum sanayiye is ogren meslek öğren dedim.yok ben okucam dedim.bu nasil okuma kafasıysa.
Keşke babam beni zamanında sanayiye verseydi, şimdi para sayıyordum bu arada gerçekten sanayi de çalışmak isterdim.
Sistem o kadar yanlış ki sınıfta bırakamıyorsun, ipsiz sapsız adamlar lise mezunu oluyor, hakkıyla meslek öğrenen yok, 3 yıl sanayinin içinde çalıştım, ustalar ot kullanmayan çırak bulamıyoruz diye dertlilerdi, o çıraklardan bir de usta olmasını beklicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…