Ahhh ahhhh yarama bastin...meslek lisesindeyim burdaki ogrencileri bir gor...insanin genclikten umudunu kiriyorKeşke babam beni zamanında sanayiye verseydi, şimdi para sayıyordumbu arada gerçekten sanayi de çalışmak isterdim.
Sistem o kadar yanlış ki sınıfta bırakamıyorsun, ipsiz sapsız adamlar lise mezunu oluyor, hakkıyla meslek öğrenen yok, 3 yıl sanayinin içinde çalıştım, ustalar ot kullanmayan çırak bulamıyoruz diye dertlilerdi, o çıraklardan bir de usta olmasını beklicez.
Yediklerimle olağanüstü bir açlık yaşamıyorum canım ,Canim sen.cok ac kalıyorsun...bence tek sorunun bu...bi diyet listesiyle gidersen daha verimli olur
Metabolizmani calistirmak icin yemelisin ara öğün yapmalisin...sabah gec yiyorsan aksam erken kapatırsan öğleni ara öğün seklinde gecirebilirsin tatlimYediklerimle olağanüstü bir açlık yaşamıyorum canım ,
diyet listelerine bağlı kalamıyorum sürekli yemek pişirme düzeninden dolayı .
Görüşün için teşekkür ederim
Maşallah canımgeçen hafta 92.5 tum
Şimdi 90.6Dün pasta yedim cok az su içtim ödemliyim
Tebrik ederim canim guzel eksi gormussungeçen hafta 92.5 tum
Şimdi 90.6Dün pasta yedim cok az su içtim ödemliyim
Bence cok az ben haftada 3 kilo veriyordum canısuMaşallah canımçok güzel
Yok gecen bafta dedigim aslında sizinle başladıktan sonraki durum bu 1 hafta olmadı sizinleTebrik ederim canim guzel eksi gormussun
3 5 merdivenden 6500 adıma cikmak fayda saglamis
Canım pastanın ödemidir o pazartesi giderBence cok az ben haftada 3 kilo veriyordum canısu
Boyun kac canim seninHaftaya mezun olmayı düşünüyorum 1 hafta daha uzadı mezuniyet
Takima daha cok gel haftaya listeye alalim seniBence cok az ben haftada 3 kilo veriyordum canısu
Çok tatlısın motive ediyorsun beniCanım pastanın ödemidir o pazartesi gider
Eeee duydun 3 kiloyuTakima daha cok gel haftaya listeye alalim seni
1,60 olabilir 3 çocuk kısaltmadıysa boyumuBoyun kac canim senin
Gerçekten öyledir canım ödem 2 gün sonra gider pazartesi daha çok eksi görürsün hadi bakalım devamı gelir inşaallahÇok tatlısın motive ediyorsun beni
Bugünkü artılardan sonra 3 kilo cok guzel göründü gözümeEeee duydun 3 kiloyu
Artı mı kızlarrrrrr ne artısı kilo verecegiz hep birliktee yandan yandanBugünkü artılardan sonra 3 kilo cok guzel göründü gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?