- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Valla ben de her hafta tıkır tıkır kilo veren biri değilim arada artılar gelebilir önemli olan sürekliliği olmasın haftaya herkesin daha güzel gelicegine eminimBence bundan sonra takıma motive verelim olmaz mı + gelmek le zayıflama süreci bitmiyor azim yoksa başarıda yoktur. Ben + gelen arkadaşlarım a güveniyorum hepside haftaya eksiyle gelecek
Sahi annem ne yedi o günAman gecen geldiniz siz yemediz pogcalari keeri ben yedim ne oldu kilo aldim simdi telafi etmeye calis liste dışına cikmadim 15gun cikmicam sadece bugun cikolata yedim cuma ya ödül verdim kendime sanki kilo vermisimde
İraden kuvvetli demekki emzirirken tatlı krizlerine girmiyomusunCanım önüme neler gelmedi bu hafta hepsini Red ettim takımda sorumluluğum var ben 2 aydır pirinç pilavı dolma yapmıyorum tadını unuttum
Annem komple tabagi bitirdi daha sonra mercimek koftelerinden yedi artı olarakSahi annem ne yedi o günsende diyeti aksatmadan yap 2 hafta
İnşallah canım bende öyleyimValla ben de her hafta tıkır tıkır kilo veren biri değilim arada artılar gelebilir önemli olan sürekliliği olmasın haftaya herkesin daha güzel gelicegine eminim
Canım eşim bana Marketten 3 tane bitter çikolata aldı arada 2 kare yerim %80 kakaolu. Ama listeye girdiysek her zaman tatlı ya da abur cubur yiyemem.İraden kuvvetli demekki emzirirken tatlı krizlerine girmiyomusun
Hahaha ben dikkat etmedim onaAnnem komple tabagi bitirdi daha sonra mercimek koftelerinden yedi artı olarak
Kiz emzirmekle diyetin hicbirsekilde alakasi yok bunu silin kafanizdan hatta daha kaliteli süt üretirsin hepimiz emzirdik bol su sudan baska hicbirsey süt yapmaz doktor diyo bunuİnşallah canım bende öyleyimeğer emzirdigim Bebgi düşünmeseydim şimdi haftada - 2 kilo verirdim yaşım gereği metabolizma hızlı yakıyor
5gün yaziyo canim bende yaptim simdi afiyet olsun
Sana da afiyet olsun ama benim yeşiçayım poşet olandan açık bulamadım5gün yaziyo canim bende yaptim simdi afiyet olsun
Bende oyle yaptim canim oyle yaziyo bakalim 5gun sonra neolcakSana da afiyet olsun ama benim yeşiçayım poşet olandan açık bulamadım
Bunun bebeği düşünmek ya da düşünmemekle alakası olduğunu sanmıyorum canım geçen ay 1 kilo almış oğlum bu ayda 1 kilo aldığına eminim bir gün az yemekle süt azalmıyor sütün kalitesi de bozulmuyor eğer öyle olsaydı 2 aY geri kalırdı benimki bol su ve sağlıklı beslenme tatlılar karbonlar bize sadece kilo olarak geri dönüyor.İnşallah canım bende öyleyimeğer emzirdigim Bebgi düşünmeseydim şimdi haftada - 2 kilo verirdim yaşım gereği metabolizma hızlı yakıyor
Sen bugün tartıldın mıBende oyle yaptim canim oyle yaziyo bakalim 5gub sonra neolcak
Canim 3gun wc yok oyuzden tarti neder bilemedim yarin tartilirim bakalimTamam duymadım
Evet ya rakibim olmasını ben istiyorumEslestirme yapacagim bu hafta canim
Aksam duyuru yaparim
Kayısılı çay filan iç canım çıkarsınCanim 3gun wc yok oyuzden tarti neder bilemedim yarin tartilirim bakalim
Ben eşimi bile tartım sabah dedim her cuma tartı günü hafta da bir gün kaçamak hakkın var bugün kullandı et yemişCıksssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?