- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ictim bakalim bugunKayısılı çay filan iç canım çıkarsın
Ben eşimi bile tartım sabah dedim her cuma tartı günü hafta da bir gün kaçamak hakkın var bugün kullandı et yemişo da kaçamak sayılmaz
Sütlü yesilcay mi ayy ilk defa duydum odem icin mi yoksa tok tutması icin mi
Ödem icin canim gunluk 1litre icende var benim tarifim araogunde istersen yapSütlü yesilcay mi ayy ilk defa duydum odem icin mi yoksa tok tutması icin mi
Slm kizlar
Evden cikmadan tartilmistim ama bildirim yapmaya yetisemedim
Yeni geldik eve
Gecen hafta 100.6
Bugün 99.5
Fark 1.1
Yüzde 1.093
Eki Görüntüle 2795841
Şuan yesil cayim bitti de tadi nasil oluyor pekiÖdem icin canim gunluk 1litre icende var benim tarifim araogunde istersen yapEki Görüntüle 2795912
Guzel valla gariplik yokŞuan yesil cayim bitti de tadi nasil oluyor peki
aminteşekkür ederim
çok teşekkür ederimm inşallah
çok teşekkür ederim
teşekkür ederim listeye baktım kilolarımız yakın başaralım
Yok ödem olmadı..neden 4 litre fazla su içtiğinde ödem olmadı mı
Tamam beyin gitti deseneRakipleri belirlemeye calisiyorum yine kafam cok karisti
bende 3 litre ancak içebilirim 4 çok zorlar midem bulanıyor su içmekten inşallah banada 3 litre fayda ederYok ödem olmadı..
Akşam yemeklerinin miktarını da arttırdım bu geçtiğimiz hafta suyu da arttırdım ödemden ziyade her sabah ekşi gördüm
Inşallah canım fayda eder ben hep 3 içiyordum 1 kilo arttırmış oldumbende 3 litre ancak içebilirim 4 çok zorlar midem bulanıyor su içmekten inşallah banada 3 litre fayda eder
Saolasın canımBende 1.66 falanım . Maşallah Allah bağışlasın ben hiç çocuk dogurmadan bole oldum stresten sanırım . Benim durum daha vahim yani
Kolay gelsin canımmRakipleri belirlemeye calisiyorum yine kafam cok karisti
haklısın. bende 55 kilo ile gebe kaldım. doğumda 70 kiloydum. sezaryen ile doğurmama rağmen çok kısa sürede 55 leri görüm. ama ondan sonra vücudum kilo almaya eğimli mi oldu nedendir bilmem, yediğim herşey kiloya dönüştü. eskiden gece yarısı ekmek gömerdim tartı oynamazdı. simdi az abartsam artı oluyorSaolasın canım
Hepimiz stresten alıyoruz doğumla alakası yok her sıkıntıyı problemi mideye attığımız için böyle oluyoruz
İlk doğumumda ikizlerim oldu 76 kilo ile doğuma gittim ikizler 6 kiloydu toplamda 1 ay sonra 60 kilo olmuştum öyle doğum kilosu felan hepsi sığındığımız bahaneler aslında
Sağlığımız yerinde olsun önemli olan istemek
İnşallah canım. Çıktım dışarı bende arkadaşla yürüdüm de yürüdüm. 13 bin adımla dönüyorum eve.Gidişim kötü oldu dönüşüm muhteşem olck ama
Wilma11 @birazhuzurdu2008 @ysfeeymnn Mucizemsn toparlanın kızlar haftaya benimle birlikte çok güzel bir eksiyle gelin.
Canını sıkma kaptan herkesi kilosuna yakın olan ile eşle yeter düşünme fazlaRakipleri belirlemeye calisiyorum yine kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?