Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar

Evden cikmadan tartilmistim ama bildirim yapmaya yetisemedim
Yeni geldik eve

Gecen hafta 100.6
Bugün 99.5
Fark 1.1
Yüzde 1.093

Eki Görüntüle 2795841

Tebrikler canım
9 ları bi atlatsan gerisi çok hızlı gidecek Mart sonunda 8 lere. Bahar selamı vereceksin inanıyorum

Yok ödem olmadı..
Akşam yemeklerinin miktarını da arttırdım bu geçtiğimiz hafta suyu da arttırdım ödemden ziyade her sabah ekşi gördüm
bende 3 litre ancak içebilirim 4 çok zorlar midem bulanıyor su içmekten inşallah banada 3 litre fayda eder

bende 3 litre ancak içebilirim 4 çok zorlar midem bulanıyor su içmekten inşallah banada 3 litre fayda eder
Inşallah canım fayda eder ben hep 3 içiyordum 1 kilo arttırmış oldum
Sen de ne kadar içiyorsan 1 kilo arttirsan yeter

Bende 1.66 falanım . Maşallah Allah bağışlasın ben hiç çocuk dogurmadan bole oldum stresten sanırım . Benim durum daha vahim yani
Saolasın canım
Hepimiz stresten alıyoruz doğumla alakası yok her sıkıntıyı problemi mideye attığımız için böyle oluyoruz
İlk doğumumda ikizlerim oldu 76 kilo ile doğuma gittim ikizler 6 kiloydu toplamda 1 ay sonra 60 kilo olmuştum öyle doğum kilosu felan hepsi sığındığımız bahaneler aslında
Sağlığımız yerinde olsun önemli olan istemek

haklısın. bende 55 kilo ile gebe kaldım. doğumda 70 kiloydum. sezaryen ile doğurmama rağmen çok kısa sürede 55 leri görüm. ama ondan sonra vücudum kilo almaya eğimli mi oldu nedendir bilmem, yediğim herşey kiloya dönüştü. eskiden gece yarısı ekmek gömerdim tartı oynamazdı. simdi az abartsam artı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…