Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ettim valla elma da yedim yazmamışım

Diyetisyen listesine uymuyorum canım ya kendim ayarlıyorum genelde bu haftada bir liste yapcm kendime sende yap olur mu bol bol spor yapalım birbirimize bildirelim

Bugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Firinda karnibahar
2 3 yk yoğurt
Ara sekersiz çay
10 tane fıstık
Su 3 lt
Spor
Leslie yapacaktim yapamadim
Onun yerine buz dolabini sildim ütü falan yaptim simdide duş aldim sinav sorusu hazirlayip uyicam
Zipzip- Cordelia

Diyetisyen listesine uymuyorum canım ya kendim ayarlıyorum genelde bu haftada bir liste yapcm kendime sende yap olur mu bol bol spor yapalım birbirimize bildirelim
Olur tabi ben hergün yürüyüşe çıkıyorum. Onun dışında evde de yapmaya çalışırım tabi. Bende sağlıklı besleneceğim. Porsiyon kontrolü de olursa bu iş olur inşallah

Bugunku menum
Sabah12:00
2 yumurtadan yulafli omlet
2 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Aksam18:00
Bir tabak pırasa
Bir kase yoğurt
Ara
Bir küçük muz
Biraz leblebi
Biraz antep fıstık
2 lt su
Spor Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210305-230712_Pedometer Step Counter.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 21
2 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eşit canm ona göre hesaplayabilirsin

Sabah (10.30)
1 kase yoğurt

Öğle (13.30)
4 kaşık makarna
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara (bir avuç leblebi)

Akşam=yemek yemedim morelim yok tu
(kaçamak iki küçük fıstık sarma)
3 ceviz yeşil çay

Su 2 litre

30 dk leslie
6.bin 166 adım

Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Mucizemsn

Olur tabi ben hergün yürüyüşe çıkıyorum. Onun dışında evde de yapmaya çalışırım tabi. Bende sağlıklı besleneceğim. Porsiyon kontrolü de olursa bu iş olur inşallah
Ben bazen dışarda bazen içerdd yapıyorum bu pazartesi ikimizde eksi gelelim kaçamak olmasın bak sonra kaybedersin yarışıııııı diyene bak kendi kendime bakmıyorum sanırım

Benim biraz dilim pabuç gibi birde fazla heyecanlı ve enerjik biriyim idare edersin bu hafta beni
En sevdiğim canım bende öyleyim bakma aşırı hevesliyim aslında ama kendi kendimi sabote edebiliyorum bazen. Kilolarımızda yakın demi. 59lu sayılara geçelim artık demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…