Ettim valla elma da yedim yazmamışımAcı cehre çayını ilkkez duydum afiyet olsun canım Bana da bir tanıdığım açlıkotunu söyledi cesaret edemedim kullanmaya
Sağol canım
Afiyet olsun canım sabah 1 yumurtayla akşamı nasıl ettin
Bugün serbest günmüş galiba ben yeni gördüm
Sağol canım
Yapmaya çalışıyorum kendi çapımda
Afiyet olsun canım haftaya cuma ben de yiyecegim poğaça bugün geçti artık
Afiyet olsun canım ben de patates oturtma yaptım bugün ama yemedim ya bak sen ne güzel yetmişsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ben de kısır yiyecektim bugün unuttum tamamen kısırın bir ölçüsü var mi yani 3 5 kasik gibi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kahvaltı tabağın gel beni ye der gibi duruyor
Afiyet olsun canımkızının da doğum günü kutlu olsun
Tebrik ederim canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporun da çok güzel
Diyetisyen listesine uymuyorum canım ya kendim ayarlıyorum genelde bu haftada bir liste yapcm kendime sende yap olur mu bol bol spor yapalım birbirimize bildirelimNi454 rakibem spor olarak neler yapıyorsun istersen belirleyip birlikte yapabiliriz hem motive olmuş oluruz. Diyet listesi olarak diyetisyen desteği mi yoksa kendin mi yapıyorsun? Ben diyetisyen desteği alıyordum bugün arayıp ağladım gitmiyor kilolar diye. Strese girmişsin bu hafta özgür takıl dedi. Kendin ayarlamaya çalış öğünleri dedi. Bu hafta kendim bildiğim gibi besleneceğim. Umarım rahatlayınca gider
Olur tabi ben hergün yürüyüşe çıkıyorum. Onun dışında evde de yapmaya çalışırım tabi. Bende sağlıklı besleneceğim. Porsiyon kontrolü de olursa bu iş olur inşallahDiyetisyen listesine uymuyorum canım ya kendim ayarlıyorum genelde bu haftada bir liste yapcm kendime sende yap olur mu bol bol spor yapalım birbirimize bildirelim
2 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eşit canm ona göre hesaplayabilirsinAcı cehre çayını ilkkez duydum afiyet olsun canım Bana da bir tanıdığım açlıkotunu söyledi cesaret edemedim kullanmaya
Sağol canım
Afiyet olsun canım sabah 1 yumurtayla akşamı nasıl ettin
Bugün serbest günmüş galiba ben yeni gördüm
Sağol canım
Yapmaya çalışıyorum kendi çapımda
Afiyet olsun canım haftaya cuma ben de yiyecegim poğaça bugün geçti artık
Afiyet olsun canım ben de patates oturtma yaptım bugün ama yemedim ya bak sen ne güzel yetmişsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ben de kısır yiyecektim bugün unuttum tamamen kısırın bir ölçüsü var mi yani 3 5 kasik gibi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kahvaltı tabağın gel beni ye der gibi duruyor
Afiyet olsun canımkızının da doğum günü kutlu olsun
Tebrik ederim canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporun da çok güzel
Ben bazen dışarda bazen içerdd yapıyorumOlur tabi ben hergün yürüyüşe çıkıyorum. Onun dışında evde de yapmaya çalışırım tabi. Bende sağlıklı besleneceğim. Porsiyon kontrolü de olursa bu iş olur inşallah
Benim biraz dilim pabuç gibi birde fazla heyecanlı ve enerjik biriyim idare edersin bu hafta beniAfiyet olsun canım
Pazartesi diyorsun he 2 gün var. Tamamdır bana uyar.Ben bazen dışarda bazen içerdd yapıyorumbu pazartesi ikimizde eksi gelelim kaçamak olmasın bak sonra kaybedersin yarışıııııı diyene bak kendi kendime bakmıyorum sanırım
En sevdiğim canım bende öyleyim bakmaBenim biraz dilim pabuç gibi birde fazla heyecanlı ve enerjik biriyim idare edersin bu hafta beni
Bana da uyar rakibemPazartesi diyorsun he 2 gün var. Tamamdır bana uyar.
Ay yok nerde yakın ben 66 kilocukumEn sevdiğim canım bende öyleyim bakmaaşırı hevesliyim aslında ama kendi kendimi sabote edebiliyorum bazen. Kilolarımızda yakın demi. 59lu sayılara geçelim artık demi
Evet çok ayrılan olmus
Afiyet olsun akşam çok hafif olmuş
Hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyim2 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eşit canm ona göre hesaplayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?