Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizzz bu nasil menü...Allah askina az yiyerek kilo veremicen yakinda...

Sabah 7.30
Ramazan pidesi vardi bir parça peynirli kasarli tost yaptım
3 çeri yeşillik süt

Ara 11.00
Chiali yulafli incir kayisi bizzt yapmistim

Öğle 13.30
Bir bardak yoğurt
Bir tabak portakallı kereviz

Aksam 16.30
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu az misirl brokoli karnibahar marul salata
2 kasik.yogurt

Su 2,5 litre + 1 litre ödem çayı
2 fincan yeşil cay

Z zipzip E Elif_Eylul M MissHayaLet

Hiiic canim spor yapmak istemiyo...sabah 6.30 eva ve 13 dk april yaptim...aksamda bolgesel devam ederim didiydim..cumartesiye kadar az sikilasmam gerek ammma hiccc canim istemiyo...bi yorgunluk isteksizlik var...spor aksama kaldigindan mi bilemedim

Afiyet olsun canım
Menüm
09:00
Peynir ,biber, domatesli sandviç
1 çb meyve suyu

14:00
1 sb süt

17:00
5 köfte
4 yk yoğurt
Salata
Tere

18:00
Sütlü kahve
1 avuç kabak çekirdeği

Su: 1.5 It
Spor:yok
Afiyet olsun canim suyu az iciyorsun
Afiyett olsun canim sende suyu az icmissin

AFiyet olsun canim aksam en azindan ara ogun yapsaydin
Yogurt ,meyve
Sut ,kuruyemis
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim

Oh oh maşallah afiyet olsun kuzum ben kuru fasulye yedim diye az yedim bugün yarın güzel yerim

Hiiic canim spor yapmak istemiyo...sabah 6.30 eva ve 13 dk april yaptim...aksamda bolgesel devam ederim didiydim..cumartesiye kadar az sikilasmam gerek ammma hiccc canim istemiyo...bi yorgunluk isteksizlik var...spor aksama kaldigindan mi bilemedim
Benimde arada öyle oluyor canım

Spor yapmissin canim yinede bence yeterli olur
Yoruluyorsun birde okul da basladi
Kız son haftam zaten mezun olmaya 300grm kalmış kaptan öyle dedi tabi ben 55i ucundan görmeyi zorlarım yine de
Yaa ben onu bir hesaplasam mi acaba yeniden sana kac demiştim canim

Spor yapmissin canim yinede bence yeterli olur
Yoruluyorsun birde okul da basladi

Yaa ben onu bir hesaplasam mi acaba yeniden sana kac demiştim canim
Zayiflamaya baslama nedenim kardesimdi.evlenecek bu yaz..hafta sonuda sözü var...onun icin bu hafta iyice sikayim dedim...amma olmadi hic icimden gelmiyor spor yapmak..bolgesel yapayim demistim zor geliyo bu aralar

Zayiflamaya baslama nedenim kardesimdi.evlenecek bu yaz..hafta sonuda sözü var...onun icin bu hafta iyice sikayim dedim...amma olmadi hic icimden gelmiyor spor yapmak..bolgesel yapayim demistim zor geliyo bu aralar
Her gün 1 saat yapsan nasıl olur

Afiyet olsun canım
Kaptani hep yanlis etiketliyosun

bugun dinlen yarina daha cok bolgesel yaparsin

55.10 ile mezun olabiliyorsun canim hedefin icinde 54.5 yazmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…