Erken uyudukları için 7 de kalkıyor çocuklar, gitmezler ki çocuklar bazen üstüne çıkartıp zıplattırıyorum bileİyi dersler
Afiyet olsun kaptanım
Çocuklarda uykucu mu? Sende uyu çocuklar geldikçe babanıza gidin de
Sen çık zıpla kesin uyanıırErken uyudukları için 7 de kalkıyor çocuklar, gitmezler ki çocuklar bazen üstüne çıkartıp zıplattırıyorum bileuyanmıyor
Ben dün 19 saat sonra sabah kahvaltı ettim36 saat resmen ölüm diyeti mi ne buiyiki o kadar aç kalmiyom
SüpersinValla ben 67 dakika boyunca durmadan spor yaptım pert oldum
yazının aralarında güldüğümde oldu :)Bu uyku benim derin yaram var, bir dokun bin ah işit olayı. Tvye takılsa da uyuyor takılmasa da, bırakamsan 7/24 uyur, yeter artık demez, allahtan namaz kılıyor da o bahaneyle namaz vakitleri uyanıyor, yoksa bnm uyandırmamla değil yani
Ben 2. Doğumuma bile yalnız gittim, 13 de sezeryan olacağaım belliydi, saat 12 de hala uyuyordu. Ben haber vermeden çıktım evden, annem de tam kapıyı kapatırken bağırdı ,uyu uyu ne kolay böyle baba olmak diye, öyle uyandı da geldi. O zamanlar ilaç kullanıyordu, zaten o olaydan sonra dedim ya ilaçlar ya ben artık dayanamıyorum diye. Şimdi daha iyi en azından keyfine uyuyor.
Yalnız gezmeye gitsem canına minnet kafa dinler dinlemesin
ohh maşallah pert değil kas oldunValla ben 67 dakika boyunca durmadan spor yaptım pert oldum
diyet değil canım şifa orucu onunki36 saat resmen ölüm diyeti mi ne buiyiki o kadar aç kalmiyom
Valla ben süperimde akşam eşim eve gelince de süperi gösterir yemek yapck hal kalmadıSüpersin
Pazar günü akşam 7-8 De yemeyi içmeyi bıraktımSen ne yapıyorsun o kadar aç kalınır mı?
İyiki bu hafta rakip değilmişiz
Ben ilk defa salçasız yaptımKabak yemeğini bende salçasız yaparım. soğanı kavurup, üzerine kabağı döker kavururum, sonra onu tencereye yayıp üzerine domates, onun üzerine nane ve sarımsak doğruyorum. muhteşem olur bayılırım. afiyet olsun canım çekti. geçen hafta yaptım yedik oysa ama olsun. yine de canım istedi
Dikkat et kendine ne zaman normal yiyeceksin?Pazar günü akşam 7-8 De yemeyi içmeyi bıraktım
Pazartesi günü oruç tuttum iftardan sonra 2-3 bardak su içtim.
Bugünü de hafif geçiriyorum canım şifa orucu yapıyorum.
Senle bayrama kadar rakibiz yine de unutma
Ben ilk defa salçasız yaptım
Açlık günü sonrası öyle yapmak gerekiyormuş
Yap canım ye yine bol eksi getirir
ne pişireceksin ? etçi erkek milleti için tavuğun varsa at fırına ya da tost makinesine 2 parça tavuk koy al sana ızgara yemek buralara ne çok tavuk yazıldı bugünlerdeValla ben süperimde akşam eşim eve gelince de süperi gösterir yemek yapck hal kalmadı
Akşama 7-8 kaşık kabak yemeği yiyeceğim.Dikkat et kendine ne zaman normal yiyeceksin?
Sevindim canım.Şifa olur inşallah.Akşama 7-8 kaşık kabak yemeği yiyeceğim.
Yarın eski düzene dönüyorum canım
1 gün aç kalınıyor, diğer gün hafif besleniliyor.
Çok şükür iyiyim .
İnşallah çok teşekkür ederimSevindim canım.Şifa olur inşallah.
Afiyet olsun canimmenü saatim geldi benimerken yazıyım da başka bişi yiyemeyeyim
sabah elma sirkeli su
kahvaltı 12:00
1 dilim tb. ekmeği 1 dilim peynir, domates
öğlen 15:00
2 haşlanmış yumurta, yeşillik, domates
akşam 19:00
7 adet ızgara köfte
bol salata
yatarken 3 kaşık baharatlı yoğurt yiycem
su : 3 lt elma sirkeli
kuşhan takılacam bir dönemonda yatarken yoğurt yok ben ekledim.
sporu yazarım
Afiyet olsun canımmenü saatim geldi benimerken yazıyım da başka bişi yiyemeyeyim
sabah elma sirkeli su
kahvaltı 12:00
1 dilim tb. ekmeği 1 dilim peynir, domates
öğlen 15:00
2 haşlanmış yumurta, yeşillik, domates
akşam 19:00
7 adet ızgara köfte
bol salata
yatarken 3 kaşık baharatlı yoğurt yiycem
su : 3 lt elma sirkeli
kuşhan takılacam bir dönemonda yatarken yoğurt yok ben ekledim.
sporu yazarım
Adimlarini tamamlamissin 10 bine ne guzelAyyy ayyy hareket olsun.diye cocuklari markete götürdüm geldim..10.000 yaptim bide üstüne para harcadım..bu markettendr bos çıkılmıyor ki
Allah bereket versinAyyy ayyy hareket olsun.diye cocuklari markete götürdüm geldim..10.000 yaptim bide üstüne para harcadım..bu markettendr bos çıkılmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?