O kadar da yipratma kız kendini diyet yapiyoz da düşüp bayılırız bi yerde Allah korusunBen dün 19 saat sonra sabah kahvaltı ettim
Bn 36 saat aç kalsam şifa bulmam ki millet bnm ruhuma fatiha okur bnde aç aç öbür tarafa gitmis olurumyazının aralarında güldüğümde oldu :)
ilaçlı dönemi saymıyorum o başka bir durum ama adam bebeği olacakken de uyuyo. beyninden geliyo demekki. kendinde de vardır elbette ama uyuyadabiliyor sonuçta. alışkanlıkta olmuş uyku onda. yaşı gennç mi zamanla azalır inş. senin için zor durum. ama işte bunlar böyle biri çok uyur biri az uyur biri çalışmaz biri çalışır para vermez biri bilmemne dört dörtlüğü nerdeeeeee
ohh maşallah pert değil kas oldunakşam olacakta eve gidecemde spor yapacam ooooo
diyet değil canım şifa orucu onunki
Hadi bakalim yediklerine dikkat et ,spor icin daha zorlama canımBu sabah adetim bitti 76.2 çıktım hadi bismillah 6 kilo vermeyi hedefliyorum kızlar
Doktorumda dedi hafif hafif başladım ama zaten 15 gündür 10 bin adım atıyorum her gün bıkmadan spor ve yediklerime de dikkat edersem veririm kısa sürede inşallahHadi bakalim yediklerine dikkat et ,spor icin daha zorlama canım
Daha yeni basladin diyete canim detoks icin erken oldugunu düşünüyorumKizlar yarin kabak diyeti yapcam bnmle yapcak olan var mi tam 3 gun olmasada 2 gün yapmayı düşünüyorum insallah uygulayabilirim. Tabi kabak bulursam geçen hafta resmen kabak bulamadım mahrumiyet bolgesindeyim resmen
Bundan 2 hafta önce çok çok az yemiştim düşüp bayılck gibi oldum titredim hemen gittim pekmezli su içtim çok korkmuştumO kadar da yipratma kız kendini diyet yapiyoz da düşüp bayılırız bi yerde Allah korusunbn bi diyet yaparken aksama kadar bisey yememistim de bayılmıştım kimsede yoktu yanimda o gunden beri hic o kadar ac kalmam
Oldum canım oldum sabah Gozumu acar acmaz gelmıs sagolsunKorkunun ecele faydası yok diyecektim ki regl olmussun:)
Sağolasın canımcımAfiyet olsun canım
bırak boş çıkmayı sadece kafamdaki şeyi alıp çıktığım olmuyoki hiç benim illaki bişiler eklerim yanınaAyyy ayyy hareket olsun.diye cocuklari markete götürdüm geldim..10.000 yaptim bide üstüne para harcadım..bu markettendr bos çıkılmıyor ki
şeker hastalığı insilün direnci vs. rahatsızlığın yoksa, az yemek yeyince öyle olman normal. ama tamamen yeme olayını bitirirsen öyle olmuyor kan şekerin devreye girmediğinden canım. yoksa 40 gün açlık yapanlar nasıl yapardı :)Bundan 2 hafta önce çok çok az yemiştim düşüp bayılck gibi oldum titredim hemen gittim pekmezli su içtim çok korkmuştum
Ben şeker hastalığından şüpheleniyorum daha tahlil falanda yapıldı geçenSağolasın canımcım
bırak boş çıkmayı sadece kafamdaki şeyi alıp çıktığım olmuyoki hiç benim illaki bişiler eklerim yanına
şeker hastalığı insilün direnci vs. rahatsızlığın yoksa, az yemek yeyince öyle olman normal. ama tamamen yeme olayını bitirirsen öyle olmuyor kan şekerin devreye girmediğinden canım. yoksa 40 gün açlık yapanlar nasıl yapardı :)
teşekkürler canım benim5 -11 Mart Menü Bildirimleri
29 kisi var menu yazanteşekkürler canım benimhey maşallah sayıya bak
Yok canım almadım ben benimde yeni başladı saç dökülmesi eşim gelsinde eczacı arkadaşından alıcam emziren anneler için olan vitaminlerden bakalım hem Ufaklığın reçetesi var.M MissHayaLet ben saçlarım olluk olluk dökülünce arkadaşların tavsiyesiyle bu vitamini aldım sende kullanıyormusun 140 tl gibi bir fiyata aldım tüm vitamin leri içeriyor süt artıyor birde içinde balık yağı var kilo yapmaz demi bu balık yağı
Haberim yok canım ben hiç balık yagı kullanmadım.M MissHayaLet ben saçlarım olluk olluk dökülünce arkadaşların tavsiyesiyle bu vitamini aldım sende kullanıyormusun 140 tl gibi bir fiyata aldım tüm vitamin leri içeriyor süt artıyor birde içinde balık yağı var kilo yapmaz demi bu balık yağı
Amin abla amin sağol...Fazla değilmiş, acliktan sonra eksiye dusersin kesin
Beni tutarsan, senide tutarim baharim bidenem
100 gr artidan saymam ben zaten cnm
Cumaya guzel eksi gelecegi kesin demekki cnm
Allah içine ferahlik versin asiyecimnami-diger Güzin abla olarak, anlatmak istersen dinlerim:))
Sagol bitanem şükür atlattik
Rakibin senden avantajli ponican :)) suyu artir tatlim
Menulerin bu kadar arti getirecek sekilde degildi cnm
Demekki bakliyat sana yaramiyor, bide 2 gün üst üste olunca boyle oldu demekki
Senelerdir kilo alip vere vere diplamasiz diyetisyen olduk
Eşine gecmis olsun cnm
Sen gormemişin
Artidaydim cnm
Eline saglik kuzumben fazla yapmadigim icin seni ugrastirmak istemedim, o yüzden etiket yapmamistim
Yinede eklemişin sagolasin
Anacim sen suyla yaşarsan ben nasil seni geceyim
Manti acmadim cnm ev yapimi hazir aldim :)) evdekilere yaptim
Cocuklari 1 aydir gormuyordum, cok özlemiştim
Bugün geldiler
Bi ben yokum işte29 kisi var menu yazan
Bu aldıgım biraz pahalı ama en etkilisi reçete ile satılmıyor çok öneren oldu bakalım nasıl sonuç lar alcm sende artmadan al yoksa durduramazsın benim ki şuan aşırı inceldi saçYok canım almadım ben benimde yeni başladı saç dökülmesi eşim gelsinde eczacı arkadaşından alıcam emziren anneler için olan vitaminlerden bakalım hem Ufaklığın reçetesi var.
Dogrudur canım benim aklımda hep bugün gönderir arkadaşıBu aldıgım biraz pahalı ama en etkilisi reçete ile satılmıyor çok öneren oldu bakalım nasıl sonuç lar alcm sende artmadan al yoksa durduramazsın benim ki şuan aşırı inceldi saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?