Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dün 19 saat sonra sabah kahvaltı ettim
O kadar da yipratma kız kendini diyet yapiyoz da düşüp bayılırız bi yerde Allah korusun bn bi diyet yaparken aksama kadar bisey yememistim de bayılmıştım kimsede yoktu yanimda o gunden beri hic o kadar ac kalmam

Bn 36 saat aç kalsam şifa bulmam ki millet bnm ruhuma fatiha okur bnde aç aç öbür tarafa gitmis olurum

Kizlar yarin kabak diyeti yapcam bnmle yapcak olan var mi tam 3 gun olmasada 2 gün yapmayı düşünüyorum insallah uygulayabilirim. Tabi kabak bulursam geçen hafta resmen kabak bulamadım mahrumiyet bolgesindeyim resmen
Daha yeni basladin diyete canim detoks icin erken oldugunu düşünüyorum
Kilon durdugu zaman yaparsin
Simdi sağlıklı beslenme ile devam et bence

O kadar da yipratma kız kendini diyet yapiyoz da düşüp bayılırız bi yerde Allah korusun bn bi diyet yaparken aksama kadar bisey yememistim de bayılmıştım kimsede yoktu yanimda o gunden beri hic o kadar ac kalmam
Bundan 2 hafta önce çok çok az yemiştim düşüp bayılck gibi oldum titredim hemen gittim pekmezli su içtim çok korkmuştum

Afiyet olsun canım
Sağolasın canımcım
Ayyy ayyy hareket olsun.diye cocuklari markete götürdüm geldim..10.000 yaptim bide üstüne para harcadım..bu markettendr bos çıkılmıyor ki
bırak boş çıkmayı sadece kafamdaki şeyi alıp çıktığım olmuyoki hiç benim illaki bişiler eklerim yanına
Bundan 2 hafta önce çok çok az yemiştim düşüp bayılck gibi oldum titredim hemen gittim pekmezli su içtim çok korkmuştum
şeker hastalığı insilün direnci vs. rahatsızlığın yoksa, az yemek yeyince öyle olman normal. ama tamamen yeme olayını bitirirsen öyle olmuyor kan şekerin devreye girmediğinden canım. yoksa 40 gün açlık yapanlar nasıl yapardı :)

Ben şeker hastalığından şüpheleniyorum daha tahlil falanda yapıldı geçen
Sürekli susuyorum ve tatlı isteğim oluyo ve gözümün ön0 kararıyor düşüo bayılck gibi oluyorum kan şekerimde düşüyor olabilir

Yok canım almadım ben benimde yeni başladı saç dökülmesi eşim gelsinde eczacı arkadaşından alıcam emziren anneler için olan vitaminlerden bakalım hem Ufaklığın reçetesi var.

Haberim yok canım ben hiç balık yagı kullanmadım.

Amin abla amin sağol...
Bu derdi öteledim 1 sene sonraya...
Allah dert vermesin kimseye...
Burda demek istememiştim ama dün tavan yapınca dertliyim dedim sağolsun kızlar da iyi moral verdiler...❤❤❤❤❤
29 kisi var menu yazan
Bi ben yokum işte
Azcık serbest olayım dönerim yine menü paylaşımına

Yok canım almadım ben benimde yeni başladı saç dökülmesi eşim gelsinde eczacı arkadaşından alıcam emziren anneler için olan vitaminlerden bakalım hem Ufaklığın reçetesi var.
Bu aldıgım biraz pahalı ama en etkilisi reçete ile satılmıyor çok öneren oldu bakalım nasıl sonuç lar alcm sende artmadan al yoksa durduramazsın benim ki şuan aşırı inceldi saç

Bu aldıgım biraz pahalı ama en etkilisi reçete ile satılmıyor çok öneren oldu bakalım nasıl sonuç lar alcm sende artmadan al yoksa durduramazsın benim ki şuan aşırı inceldi saç
Dogrudur canım benim aklımda hep bugün gönderir arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…