- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Sagol bitanemAfiyet olsun bol bol eksi olsun inşallah
Niye kizzz devlet sırrımı bi spolier verseydinSöylemem
AA Aa Öyle deme pes etmekabağını yemişsin menün çok güzel 2 gün daha öyle yapsan ne eksiler gelir. Ben senin yapabileceğine inanıyorum
Çok şükür. Herşey iyi. Teşekkür ederim.Sagol bitanem
Sen nasilsin
Hersey yolundami
Cuma günü birinciler sırlarını anlatıyor topiğine beklerimSagol bitanem
Niye kizzz devlet sırrımı bi spolier verseydin
Elimden geleni yapicam cnm bakalim ne cikarsa bahtima artik :))
Cuma günü birinciler sırlarını anlatıyor topiğine beklerim
Eskiden hafta 1-2 gun ya disardan soyledik yada disariya giderdik...koronodan sonra hergun yemek yapmak zorunda kaldik... yoruldum valla...su gunler bitsede rahatlasak artikaslında restoranda sınırlı bişey yapsa bişey olmayacak masalarda 1,5 -2 m uzak tutmasi gerekirdi.
bende dişarda yemek yemeyi özledim bayadir yemiyoruz şimdi eşime desem virüs var der. adam korkuyor.
Valla ya bitmesini istıyorum çok sıkıldım hepimizi aynı muzrabizEskiden hafta 1-2 gun ya disardan soyledik yada disariya giderdik...koronodan sonra hergun yemek yapmak zorunda kaldik... yoruldum valla...su gunler bitsede rahatlasak artik
Senin de kandilin kutlu olsun canımgünaydın kızceler cumaya 2 kala bol yağ kaybetmeli gününüz olsun hayırlı kandiller
Oooo cok iddaliyizCuma günü birinciler sırlarını anlatıyor topiğine beklerim
Teşekkür ederim taimMefkurem canim gecmis olsun...alerji cok.zordur...esimde de var..hayatini cok.etkiliyor insanin
Zuhalim kandilin kutlu olsun canımOooo cok iddaliyiz
Keşke bizim takimdan olsa cnm cok seviniriz
Teşekkür ederim taim
İzni iş yerinden mi alacaksın migi ...Yarın için izin alsam mı bilmiyorum çok kararsız kaldım
Kaynanam tansiyon hastası bugün doktora gitti yarın yine hastane yolu görülüyor bugün kızımı anneme bırakmışım
Eşim de yarın izin al çocuğa bak diyor bende yine anneme birakırız dedım öğlen annemle konuştum bana birak yine diyor eşim getir götür istemıyor adama zor geliyorbabam alsın biraksın dedim. Yok dedı
Valla anlaşamadım
Geçen yıldan çok izin var harca diyorİzni iş yerinden mi alacaksın migi ...
Ben annemin bakmasını istiyorum deme hakkina sahipsin. Çalışan bir annesin o eve maddi manevi emek harciyorsun. Bildiğim kadarıyla sürekli çalışmıyor eşin. Çalışmıyorsa çocuğa kendisi baksın madem...dovecem bu adamıizni daha önemli şeylerde kullanırsın.
Sağol birtanem, senin de mübarek olsunZuhalim kandilin kutlu olsun canım
amin canım teşekkürlerAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımbaharatlı yoğurt nasıl oluyor
Afiyet olsun canım
Afiyet şifa olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım eşine geçmiş olsun Allah tez şifa versin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kaptanım benim Internetim bitti eşim gelince ondan baglandım yoksa aktif olurdum ben de
Iyi geceler kaptanım❤
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim :)Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Haftaya yapabiliriz katilmak isteyenlerle
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun esine
Afiyet olsun canım
Kilona göre az yiyorsun canim
Daha önce menu yorumlarinda da söylemiştim
Öğünlerini artirmalisin ,ara öğün ekleyebilirsin
Afiyet olsun canım
hahahah valllahi çok iyi demişsinCanım benimkinin göbeği çok hep bir bahanesi var hatta yeğenine doğumdan sonra diyete gitcem demiş sanki kendi doğum yapacaktıeee çocuk oldu 4 aylık benim koca hala diyete girecek
Dedim yeter artık yediğine içtiğine dikkat et göbeğin aldı başını gidiyor birde ben kilo verince buna hırs geldi galiba
Evet 180 boyu ama net kilosunu bilmiyorum ama kiloluu gayet kesinlikle onun etkisi vardırBoy ve kilo nedir eşinin? Hasta olduğundan soruyorum. Dr muhtemelen zayıfla diyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?