Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında restoranda sınırlı bişey yapsa bişey olmayacak masalarda 1,5 -2 m uzak tutmasi gerekirdi.
bende dişarda yemek yemeyi özledim bayadir yemiyoruz şimdi eşime desem virüs var der. adam korkuyor.
Eskiden hafta 1-2 gun ya disardan soyledik yada disariya giderdik...koronodan sonra hergun yemek yapmak zorunda kaldik... yoruldum valla...su gunler bitsede rahatlasak artik

Yarın için izin alsam mı bilmiyorum çok kararsız kaldım
Kaynanam tansiyon hastası bugün doktora gitti yarın yine hastane yolu görülüyor bugün kızımı anneme bırakmışım
Eşim de yarın izin al çocuğa bak diyor bende yine anneme birakırız dedım öğlen annemle konuştum bana birak yine diyor eşim getir götür istemıyor adama zor geliyor babam alsın biraksın dedim. Yok dedı
Valla anlaşamadım

İzni iş yerinden mi alacaksın migi ...
Ben annemin bakmasını istiyorum deme hakkina sahipsin. Çalışan bir annesin o eve maddi manevi emek harciyorsun. Bildiğim kadarıyla sürekli çalışmıyor eşin. Çalışmıyorsa çocuğa kendisi baksın madem...dovecem bu adamı izni daha önemli şeylerde kullanırsın.

Geçen yıldan çok izin var harca diyor eşim çalışıyor abla

amin canım teşekkürler

Teşekkür ederim :)

hahahah valllahi çok iyi demişsin darısı başımaaa bende demeye başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…