Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Miraç kandiliniz mübarek olsun kızlarr
Hiç planimda yokken temizliğe giriştim oğlumun sınavları var hazır okula giderken odasını toparliyim derken dip köşe yapiveriyim dedim
Sabah tartıda hiç eksi goremedim Odem var galiba çünkü göbeğim gayet yumuşak buda zayıfladığımin göstergesi aslında:)

Yaparim ve hep birlikte yapariz biraz hareket edelim degil mi

Ama kilosu fazla olanlar ya da herhangi bir rahatsizligi olanlar yapmasin kamu spotunu verelim
haklısınnnnnnnnnnnnn her kelimende haklısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pollen +bazi kuruyemislere, meyvelere var cnm
Dün gozlerim cok kasiniyordu, kipkirmiziydi
Sanki içinde kum kayniyor gibi oluyor
allah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zaten
@SATURN71 canim gecmis olsun...alerji cok.zordur...esimde de var..hayatini cok.etkiliyor insanin
eşinede geçmiş olsun canım...
Senin de kandilin kutlu olsun canım
sitenin en güzel kadını gelmişşşşşş kimse alınmasın valla
ayyy sen bırakacak olsaydın çocuğu arabayla değil yürüyerek bile bırakırdın. iş erkeklere gelince her şeye üşenirler güya güçlü olanda onlar
iznini kendine göre ayarla canım acillik ne varki hazır annende bakıyo çocuğuna... bakamayacağı gün gelir yazı var bilmemneyi var bunun...
1 gün öncesi izin almak sorun oluyo dersin eşinede bu memur kadınların kocalarıda pek bi naif oluyo

menü saatim

uyanınca elma sirkeli su

kahvaltı 12:00
1 dilim tb.ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates,salatalık

öğlen: 15:30
orta boy 1 simit (arpa unuyla kendim yaptım)
salata

akşam: 19:00
haşlama tavuk, salata, ayran

su: 2.5 lt
sporu yazarım

Afiyet olsun canim...arpa ununu nerden buldun ilk defa duydum

Günaydın hayırlı kandiller
Hayirli kandiller canim ❤
Alerji bahar döneminde cok zor oluyordur Allah kolaylik versin abla

Daha 2 gun var tartın dusecektir eminim

Göbek ben burdayım diyor abla kendini belli ediyor oturunca felan cok pörtlüyor gıcık oluyorum kendime o zaman

Hayırlı kandiller kızlar rabbim tüm musibetleri üzerimizden kaldırsın mutluluk nasip etsin
Hayirli kandiller canım ❤
Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Hayirli kandiller canım ❤
Hayırlı kandiller canim ❤
Kolay gelsin
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim...arpa ununu nerden buldun ilk defa duydum
Sağolasın canım. ekmeğimi kendim yapıyorum evde makinede ben. hepsi buradadan sipariş veriyorum aylardır tb. unu, arpa ve çavdar 3 ünü birlikte. beyaz un hiç almıyoruz.
alacak olursan link atarım canım çok sağlıklı tambuğdaya yakın bir un.
Bende çok isterim ama şaka kızlar ben kiiiiiiim birinci olmak kim Daha hiç olmadım
ayyy inşallah olursun inşallaahhhh

En en en en tatlı dünürüm

Neler yiceksin anlat. Zipzip- E Elif_Eylul perşembe günü bende yapayım mı? Ne dersiniz?
Esnek yaptim bugun yarin düzeltirim normal hali
sabah3 bardak limonlu su icilecek icemedim
Kahvaltida 2 haslama yumurta yeşillik
Ara 1 maden suyu 10 badem
ogle salata vardı
Ara
1 cb süt 3 4 cilek 1çay kaşığı tarcin rondoda cek
Aksam
2 salatalik 5 yk yoğurt 1 cay k. Zencefil 1 cay k pul biber ile cacık bu 1. Gun diger gunleri bulamdim canim bulunca atayim

Hiç sorma valla engıcıgım ama çok izinlerim var kullanmak da istemıyorum zaten geçenlerde iki hafta izin almışım
Neyseki aldım bi gün izini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…