haklısınnnnnnnnnnnnn her kelimende haklısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYaparim ve hep birlikte yapariz biraz hareket edelim degil mi
Ama kilosu fazla olanlar ya da herhangi bir rahatsizligi olanlar yapmasin kamu spotunu verelim
Sağlıkla kilo ver canım. Çok isterim seninle orada görüşmeyi.
komikliğim üstümde bugün
allah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zatenPollen +bazi kuruyemislere, meyvelere var cnm
Dün gozlerim cok kasiniyordu, kipkirmiziydi
Sanki içinde kum kayniyor gibi oluyor
eşinede geçmiş olsun canım...@SATURN71 canim gecmis olsun...alerji cok.zordur...esimde de var..hayatini cok.etkiliyor insanin
sitenin en güzel kadını gelmişşşşşşSenin de kandilin kutlu olsun canım
ayyy sen bırakacak olsaydın çocuğu arabayla değil yürüyerek bile bırakırdın. iş erkeklere gelince her şeye üşenirler güya güçlü olanda onlarYarın için izin alsam mı bilmiyorum çok kararsız kaldım
Kaynanam tansiyon hastası bugün doktora gitti yarın yine hastane yolu görülüyor bugün kızımı anneme bırakmışım
Eşim de yarın izin al çocuğa bak diyor bende yine anneme birakırız dedım öğlen annemle konuştum bana birak yine diyor eşim getir götür istemıyor adama zor geliyorbabam alsın biraksın dedim. Yok dedı
Valla anlaşamadım
Ablam ben zaten kahveciyimSiyah cayi fazla icmemeye calis cnm
menü saatim
uyanınca elma sirkeli su
kahvaltı 12:00
1 dilim tb.ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates,salatalık
öğlen: 15:30
orta boy 1 simit (arpa unuyla kendim yaptım)
salata
akşam: 19:00
haşlama tavuk, salata, ayran
su: 2.5 lt
sporu yazarım
Oooo cok iddaliyiz
Keşke bizim takimdan olsa cnm cok seviniriz
Teşekkür ederim taim
Bende çok isterim ama şaka kızlar ben kiiiiiiim birinci olmak kimSağlıkla kilo ver canım. Çok isterim seninle orada görüşmeyi.
Hayirli kandiller canim ❤Günaydın hayırlı kandiller
Alerji bahar döneminde cok zor oluyordur Allah kolaylik versin ablaYukarda yazdim cnm
Bahar gelirken bazi gunler fazla oluyor, pollenlardan
Bide cocuklara elma falan kesipte unutup gözümü ellersem vay halime :)))
Zaten 1 taneden fazla yemeye kalksam nefes alamam :)))
Bu hafta nedense tarti düşmüyor, fazla abartmak istemedim
Senin kiloda göbeği hayal edemiyorum
Hayirli kandiller canım ❤Hayırlı kandiller kızlar rabbim tüm musibetleri üzerimizden kaldırsın mutluluk nasip etsin
Hayirli kandiller canım ❤Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Hayırlı kandiller canim ❤Miraç kandiliniz mübarek olsun kızlarr
Hiç planimda yokken temizliğe giriştimoğlumun sınavları var hazır okula giderken odasını toparliyim derken dip köşe yapiveriyim dedim
Sabah tartıda hiç eksi goremedimOdem var galiba çünkü göbeğim gayet yumuşak buda zayıfladığımin göstergesi aslında:)
Afiyet olsun canimmenü saatim
uyanınca elma sirkeli su
kahvaltı 12:00
1 dilim tb.ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates,salatalık
öğlen: 15:30
orta boy 1 simit (arpa unuyla kendim yaptım)
salata
akşam: 19:00
haşlama tavuk, salata, ayran
su: 2.5 lt
sporu yazarım
Sağolasın canım. ekmeğimi kendim yapıyorum evde makinede ben. hepsi buradadan sipariş veriyorum aylardır tb. unu, arpa ve çavdar 3 ünü birlikte. beyaz un hiç almıyoruz.Afiyet olsun canim...arpa ununu nerden buldun ilk defa duydum
ayyy inşallah olursun inşallaahhhhBende çok isterim ama şaka kızlar ben kiiiiiiim birinci olmak kimDaha hiç olmadım
afiyet olsun canımmmKardeslerimle bir kahve icip geldik benim sporlar kaldi
Sagol canımafiyet olsun canımmm
o zaman şimdi ne zamanıııııııı
Bni kötü yola düşürme tabiki yemicem cumayada eksi cikcam insallahAfiyet olsun canim. İnsan gofret yemişken 3-5 tane daha yer. Neyse perşembe yersin. Ağlamasın arkandan.
En en en en tatlı dünürümallah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zaten
eşinede geçmiş olsun canım...
sitenin en güzel kadını gelmişşşşşşkimse alınmasın valla
ayyy sen bırakacak olsaydın çocuğu arabayla değil yürüyerek bile bırakırdın. iş erkeklere gelince her şeye üşenirler güya güçlü olanda onlar
iznini kendine göre ayarla canım acillik ne varki hazır annende bakıyo çocuğuna... bakamayacağı gün gelir yazı var bilmemneyi var bunun...
1 gün öncesi izin almak sorun oluyo dersin eşinede bu memur kadınların kocalarıda pek bi naif oluyo
Esnek yaptim bugun yarin düzeltirim normal hali
Teşekkür ederim canımSağol birtanem, senin de mübarek olsun
Sen nasilsin
Yürüyüşlere basladin mi?
Hiç sorma vallaallah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zaten
eşinede geçmiş olsun canım...
sitenin en güzel kadını gelmişşşşşşkimse alınmasın valla
ayyy sen bırakacak olsaydın çocuğu arabayla değil yürüyerek bile bırakırdın. iş erkeklere gelince her şeye üşenirler güya güçlü olanda onlar
iznini kendine göre ayarla canım acillik ne varki hazır annende bakıyo çocuğuna... bakamayacağı gün gelir yazı var bilmemneyi var bunun...
1 gün öncesi izin almak sorun oluyo dersin eşinede bu memur kadınların kocalarıda pek bi naif oluyo
Şimdi suçlu ben oldum. Gofreti sen ye, suçlu ben olayım.Bni kötü yola düşürme tabiki yemicem cumayada eksi cikcam insallah
Hayirli kandiller canimKandiliniz mübarek olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?