- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bugun sondu yarin diyete devamartık tatlı demeyin bak canım çikolata çekiyor
Herşeyin bir ilki vardır. İnşallah olursun.
İnşallah kızlar mübarek gün ağzınız yeşil çay içsinSağolasın canım. ekmeğimi kendim yapıyorum evde makinede ben. hepsi buradadan sipariş veriyorum aylardır tb. unu, arpa ve çavdar 3 ünü birlikte. beyaz un hiç almıyoruz.
alacak olursan link atarım canım çok sağlıklı tambuğdaya yakın bir un.
ayyy inşallah olursun inşallaahhhh
Yaziklar olsun onlaraBenim gözümün önünde pastayı yedilergeldim 2 kare bitter yedim
ahh bitter hastayım. çok severim ama aramıza girmiş dağlar denizler..... yiyemem diyorum off offf sen neler diyorsunnnBenim gözümün önünde pastayı yedilergeldim 2 kare bitter yedim
Sarbaşa simdiGitti yumurtalar
Ara ogunde bitter cikolata yiyebilirsin canimahh bitter hastayım. çok severim ama aramıza girmiş dağlar denizler..... yiyemem diyorum off offf sen neler diyorsunnn
Niye yasak mıahh bitter hastayım. çok severim ama aramıza girmiş dağlar denizler..... yiyemem diyorum off offf sen neler diyorsunnn
yoook benim vücudum onu 1 tepsi baklava sanar aman yemeyimAra ogunde bitter cikolata yiyebilirsin canim
Bence de yapılır mı bana
değilmiş ama ben yinede yiyememNiye yasak mı
Iste manyak onu bile yemiyoAra ogunde bitter cikolata yiyebilirsin canim
%80 kakaolu al ben öyle yiyorumdeğilmiş ama ben yinede yiyemem
ne güzel dimi tadı. böyle damağınla dilin arasında erirken gelen o kakao tadı.. ahh.. harika..%80 kakaolu al ben öyle yiyorum
Yiyebilirsin birşey kaybetmezsin 3 tur daha dön evdene güzel dimi tadı. böyle damağınla dilin arasında erirken gelen o kakao tadı.. ahh.. harika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?