- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
yumurta diyeti halsiz mi bıraktı seni acabaaBugün aşırı tembelim ya. Spor yapmadım açıkcası Bi pazara gidip geldimpek halimde yok bugün dinlenme yapacam. Yemek olarak yumurta diyetine devam ediyorum. Akşam portakallı kereviz yemeği yaptım. Yanına 3 4 yk bulgur pilavı yiyebilirim başka kaçamak yok. Su şimdiden 2 litre oldu akşama 3ü bulur. 4 bin adım attım spor olarakta. Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii @Nilay5454
Bitter cikolata cok faydalı metabolizmayi hızlandirici etkisi varyoook benim vücudum onu 1 tepsi baklava sanar aman yemeyim
Afiyet olsun canım dinlenme günün olsun bugundeBugün aşırı tembelim ya. Spor yapmadım açıkcası Bi pazara gidip geldimpek halimde yok bugün dinlenme yapacam. Yemek olarak yumurta diyetine devam ediyorum. Akşam portakallı kereviz yemeği yaptım. Yanına 3 4 yk bulgur pilavı yiyebilirim başka kaçamak yok. Su şimdiden 2 litre oldu akşama 3ü bulur. 4 bin adım attım spor olarakta. Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii @Nilay5454
Afiyet olsun canim dinlen ozaman bugünBugün aşırı tembelim ya. Spor yapmadım açıkcası Bi pazara gidip geldimpek halimde yok bugün dinlenme yapacam. Yemek olarak yumurta diyetine devam ediyorum. Akşam portakallı kereviz yemeği yaptım. Yanına 3 4 yk bulgur pilavı yiyebilirim başka kaçamak yok. Su şimdiden 2 litre oldu akşama 3ü bulur. 4 bin adım attım spor olarakta. Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii @Nilay5454
Heheeee tabiii yedinGideyim de cezamı çekeyimabla ben 1 dilim değil 2 dilim pasta yedim dimi
Biraz kilo alıp geleyim ki yerim sağlam olsun
buralarda ol emeğine yazık etme canım
Bu ne güzel yumurta diyeti yarın bende başlıyorum2tane kandil simiti,¹dilim pasta, ¹albeni,¹halley yedim
Yalnız o 1ler ne kadar şirin öyleBu ne güzel yumurta diyeti yarın bende başlıyorum
Birlikte yiyelim madamBu ne güzel yumurta diyeti yarın bende başlıyorum
Görünmesin diye yaptim gördünmüYalnız o 1ler ne kadar şirin öyle
Kimse görmesinHiç görmedim
O kadar yersenTatlidan şuan midem
Vallahaaaa çok fenayimO kadar yersen
Vallahami bana gelmediÜrün incelemeden bebek bezi geldi
Yok bugün komşular gelmedi bende tek çıkmak istemedim. Bide hep ders çalışıyorum ya beyin olarakta yoruldum sanırsam. Gerçi yine durmadım. Pazara git gel yemek yap evi topla vsyumurta diyeti halsiz mi bıraktı seni acabaa
Evet 4 numara 30 tane galiba şimdi taktım bakalım nasılVallahami bana gelmedi
Bende bende bendeBu ne güzel yumurta diyeti yarın bende başlıyorum
Bende aynısını düşündümYalnız o 1ler ne kadar şirin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?