Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Hem sana hem babana gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Afiyet olsun canim bugün cezani cekebilirsin
Afiyet olsun canim
10 mart carsamba

Öğle
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik

Ara 1 avuç kuruyemis
Yogurt

Aksam
1 tabak kabak corbasi

Su 3 lt
3 kupa detoks cayi

Bugün spor yapicam dedim ama bütün gün ayaktaydim, cok yoruldum, belim agridi
Afiyet olsun canim
Bugün spor yapmayacağım.
Bencede dur artik bugün bari
Afiyet olsun canim

Günaydın kızlar yarın büyük gün
Bugün dünden Kurufasulye varyesem mi tabi ki yemem pırasa yicem
Yemeyi bırak bugün kuru fasulye demek bile kilo aldırır benden demesi
Günaydın rakibem, tabiki ye fasülye çok faydalıdır, bol proteindir, kan yapar can yapar
Bolca ödem şişlik yapar
Afiyet olsun canım ara öğündeki çubuk kraker olmamış bence
Günaydın çok rüya gördüm sabaha kadar uyuyamadım
@Mucizemsn bugün 20 bin adım atmak istiyorum bakalım başarabilckmiyim
Günaydınn.. 20 bin mi dedin ben bugün 10binden bile umutsuzum kendimde

Günaydın güzeller

bugün en en en en çok yağ yakma günü özellikle aksam menulerine çok dikkat salata ile bile kapatılabilir 1 günden birseycikler olmaz...

Bakliyat turşu yemeyelim suyu bol içelim dahada güzelleşelim

Sütte şişkinlik yapabiliyo dikkatttt

Detoks sularina devammmm elma sirkeli su icelim sabahhhh

yemek yapamayanlar yumurta haşlasın yesinnnnnnnn

ben başladım limonlu su ile. birazdan limonlu yeşilçaya geçerim. ordan tüm otlara sıçrayarak akşam edeirm inşallah

Üç gün 10.bin adım yürüyünce bir gaz geldi bana bakalım yapabilckmiyim

Üç gün 10.bin adım yürüyünce bir gaz geldi bana bakalım yapabilckmiyim
İnsan heves ediyor tabi. ben işe gelip giderken tamamlıyorum 10bin adımı genelde ama işte bugün hava bozuk. sabah sağolsun iş yerindeki şoför abi yolunun üstündeyim aldı işe gelirken. belki akşamda o bırakırsa eğer giderken 10bin yapamam :/ ama elimden geleni yaparım çabamı gösteririm yinede daha akşama çok :) öğlen çıkar dolanırım biraz

30 dakika leslie cezanı bugun bekliyorum
Hangi turunu seviyorsan yapabilirsin
Yağmurlu bursa sabahından Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlarrr, güzel bir gün olsun. Yarın sabah tartı var. Lütfen dikkat edelim bugün.

Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Perşembemiz çok güzel geçsin inşallah
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar yarın büyük gün
Bugün dünden Kurufasulye varyesem mi tabi ki yemem pırasa yicem
Günaydın canım ❤
Günayddıııın kızlarr
Günaydın canım ❤
Gününüz Aydın olsun hanımlar
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar İstanbul bugün çok soğuk ve yağmurlu
Günaydın canım ❤
Kızlarrrr günayydınn.

Detoks suları hazırlandı mı bakem? Bugün herkes en az 3.5 lt su içsin, farkı göreceksiniz.
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ayy kızlar sabah tartıldım da evrene gönderdiğim 63 mesajları bu sabah bana dönmüştü yarın sabaha gitmemesi için bugün daha çok mesaj gönderiyorum evrene tabi bide mideme
Yarin listeye guzel bir giris yapacaksin sanki
Gunaydin canım ❤

Beyaz ekmegi bile bıraktım 3 gundur hic yemedim
Kafada bitirmek lazim sanirim
3 gundur nelere hayir dedim bir bilsen
Beyaz ekmeği bıraktıysan sen oldun demektir şimdiden 53 sün gözümde
Stresten evde olmaktan yemek kolay geliyor pis boğaz olduğum İçin irade bende aslında evet
Öyle deme iniş çıkışları hepimiz yaşıyoruz buraya daha fazla takılmalısın demekki. Ister istemez etkisinde kalırsın grubun. Daha fazla oku yaz buraya...
O yediklerin 1 gününe malolmadı resmen 2 gün kg.verememene sebep oldu. Bugün sporu bol tutarsan odemlerin yağa dönüşmeden atabilirsin canım.
Bu yol kolay degil helede yolu uzun olanlara daha zor. kendimden örnek vereyim mezuniyetten sonra cok saldim yedimde yedim. Gerçekten diyette iken daha mutluydum. Yedikten sonraki histen nefret ediyorum tıpkı dün seninyemekten sonraki hissettiğin o his yani :)
Bravo al işte bize güzel bir motive
Kesinlikle kızlar söz veriyorum size yarından itibaren çok daha dikkat edeceğim
Yarın ne yiyeceğini bugünden mutlaka bil çanım sana en en en büyük tavsiyem budur. Birde bulusmalara kendi yemegini götür.
Sanada geçmiş olsun ama en cokta babacığına çok çok geçmiş olsun canım. Tanıyamadım kelimen beni çok etkiledi (( rabbim hic yasanmamisa çevirsin dertlerini babanın ve tüm hastalarımızın inşallah aminnn
Hayır olsun hayıra yor canim...
Şöyle dielim bir ayrılık varrrr hemde bedeninle yağların arasındaaaaaa

Bende cuma gününe gidicem tekrardan diyetisyene çok merak ediyorum bana ne verecek gelse su ayın 19 u. İlk gidişim olacak . Benki 65 kilo ile özel diyetisyene gitmiş insanım şimdi bu kiloyla bekliyorum aylardır
Inşallah benimki gibi bol menülü diyetisyenin olmaz canim. Zaten aylardır diyette olduğunu spyle. Birde ornek 1 haftalik menünü götür ona. Hem yanlışını görürsün hemde o sana bu menüne uygun liste yapar seni yeni diyete başlıyor olarak görmez...
Bu kilolarında gidecek gün gün gidecek tıpkı gün gün geldiklerigibi

Ay bende beyaz ekmegi 1 ayda iki defa tek tükettim oda mecburen minnacıktı şimdi yiyemiyorum hiç hoşuma gitmiyor

dünkü sporumu yazmayı unutmuşum neyse yapmayı unutmayımda

1 saat bantta yürüyüş
40 dk. dışarda yürüyüş

Zipzip- şekerimmmm bugün zıplama günümüz olsun muuuuuu 2000 gelir mi senden bende 1500 e odaklanayım benim 2000 e gelmeme az daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…