Afiyet olsun canım
Hem sana hem babana gecmis olsun canim Rabbim sifa versinKızçeler bugün dr a gittim ve d vitamini eksikliğim varmış, o kdr yazın güneşin bağrındayım ama demek ki bünyem mi almıyor anlamadım
Babamı buraya getirdim, 2 hastane arası mekik dokundum valla, yeni bir ilaç denenecek, dua edin kızlar o kdr zayıflamış ki tanıyamadım
Allahım dermansız dert vermesin kimseye
Afiyet olsun canim bugün cezani cekebilirsinMenu
Sabah(9:00)
2 dlm t.bugday
1 dilim peynir
1tk bal
1 yumurtadan omlet
Ogle(12:30)
3 kofte
4yk bulgur
1 bardak ayran
Ara
Kahve
1 kare bitter
Aksam(18;30)
1 kepce mercimek
1 servis kasigi tavuk çökertme
1 ince dilim elmali turta
Su: 2ltZipzip- E Elif_Eylul cezami alabilirim
Afiyet olsun canim9 MART Menü Bildirimi
Kahvaltı(09.50) üç yemek kaşığı yulaf ezmesi,bir armut,yarım muz,bir bardak süt,üç ceviz,bir yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle(12.45) dört yemek kaşığı makarna ,bir kase mercimek çorbası,4 köfte
Ara(15.40)avuç leblebi,iki kare bitter çikolata
Akşam(19.35) bir kase mercimek çorbası,3 köfte,bir domates bir dilim ekmek
İki litre su içildi
Leslie boosted
10 MART Menü Bildirimi
Kahvaltı (10.00) iki haşlanmış yumurta,7 siyah zeytin,iki dilim köy peyniri ,domates salatalık ,iki dilim ekmek,bir tatlı kaşığı tereyağı,bir tatlı kaşığı pekmez
Öğle(14.25) üç tavuk kanat,küçük kase bulgur pilavı,üç tane salatalık turşusu
Akşam(18.55) üç tavuk kanat,üç yemek kAşığı bulgur,bir kase yoğurt
Ara(20.00) bir muz
2.5 litre su içtim
5508 adım attım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyet olsun canim10 mart carsamba
Öğle
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 avuç kuruyemis
Yogurt
Aksam
1 tabak kabak corbasi
Su 3 lt
3 kupa detoks cayi
Bugün spor yapicam dedim ama bütün gün ayaktaydim, cok yoruldum, belim agridi
Bencede dur artik bugün bariBugün spor yapmayacağım.
Afiyet olsun canimDün ki menüm:
Sabah 09.00
2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13.00 (yemek saatini kaçırdğm için yemek kalmamış)
Çorba-salata
Ara öğün- çubuk kraker hurma
Akşam 4-5 kaşık makarna yoğurt
2 litre su
Ne güzel bak bebeklikten öğreniyor bişeyleri sayendeGünaydın kuzumbebe uyumadı bizde oturduk belgesel izliyoruz
Yemeyi bırak bugün kuru fasulye demek bile kilo aldırır benden demesiGünaydın kızlar yarın büyük gün
Bugün dünden Kurufasulye varyesem mi tabi ki yemem pırasa yicem
Bolca ödem şişlik yaparGünaydın rakibem, tabiki ye fasülye çok faydalıdır, bol proteindir, kan yapar can yapar
Afiyet olsun canım ara öğündeki çubuk kraker olmamış benceDün ki menüm:
Sabah 09.00
2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13.00 (yemek saatini kaçırdğm için yemek kalmamış)
Çorba-salata
Ara öğün- çubuk kraker hurma
Akşam 4-5 kaşık makarna yoğurt
2 litre su
Günaydınn.. 20 bin mi dedinGünaydın çok rüya gördüm sabaha kadar uyuyamadım
@Mucizemsn bugün 20 bin adım atmak istiyorum bakalım başarabilckmiyim
ben başladım limonlu su ile. birazdan limonlu yeşilçaya geçerim. ordan tüm otlara sıçrayarak akşam edeirm inşallahGünaydın güzeller
bugün en en en en çok yağ yakma günü özellikle aksam menulerine çok dikkat salata ile bile kapatılabilir 1 günden birseycikler olmaz...
Bakliyat turşu yemeyelim suyu bol içelim dahada güzelleşelim
Sütte şişkinlik yapabiliyo dikkatttt
Detoks sularina devammmm elma sirkeli su icelim sabahhhh
yemek yapamayanlar yumurta haşlasın yesinnnnnnnn
Üç gün 10.bin adım yürüyünce bir gaz geldi bana bakalım yapabilckmiyimYemeyi bırak bugün kuru fasulye demek bile kilo aldırır benden demesi
Bolca ödem şişlik yapar
Afiyet olsun canım ara öğündeki çubuk kraker olmamış bence
Günaydınn.. 20 bin mi dedinben bugün 10binden bile umutsuzum kendimde
İnsan heves ediyor tabi. ben işe gelip giderken tamamlıyorum 10bin adımı genelde ama işte bugün hava bozuk. sabah sağolsun iş yerindeki şoför abi yolunun üstündeyim aldı işe gelirken. belki akşamda o bırakırsa eğer giderken 10bin yapamam :/ ama elimden geleni yaparım çabamı gösteririm yinede daha akşama çok :) öğlen çıkar dolanırım birazÜç gün 10.bin adım yürüyünce bir gaz geldi bana bakalım yapabilckmiyim
30 dakika leslie cezanı bugun bekliyorumMenu
Sabah(9:00)
2 dlm t.bugday
1 dilim peynir
1tk bal
1 yumurtadan omlet
Ogle(12:30)
3 kofte
4yk bulgur
1 bardak ayran
Ara
Kahve
1 kare bitter
Aksam(18;30)
1 kepce mercimek
1 servis kasigi tavuk çökertme
1 ince dilim elmali turta
Su: 2ltZipzip- E Elif_Eylul cezami alabilirim
Günaydın canım ❤Yağmurlu bursa sabahından Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın kizlarrr, güzel bir gün olsun. Yarın sabah tartı var. Lütfen dikkat edelim bugün.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Perşembemiz çok güzel geçsin inşallah
Günaydın canım ❤Günaydınnnn.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar yarın büyük gün
Bugün dünden Kurufasulye varyesem mi tabi ki yemem pırasa yicem
Günaydın canım ❤Günayddıııın kızlarr
Gunaydin canım ❤Gününüz Aydın olsun hanımlar
Günaydın canım ❤Günaydın çok rüya gördüm sabaha kadar uyuyamadım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarİstanbul bugün çok soğuk ve yağmurlu
Günaydın canım ❤Kızlarrrr günayydınn.
Detoks suları hazırlandı mı bakem? Bugün herkes en az 3.5 lt su içsin, farkı göreceksiniz.
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Yarin listeye guzel bir giris yapacaksin sankiAyy kızlar sabah tartıldım da evrene gönderdiğim 63 mesajları bu sabah bana dönmüştü yarın sabaha gitmemesi için bugün daha çok mesaj gönderiyorum evrene tabi bide mideme
Gunaydin canım ❤Günaydın güzeller
bugün en en en en çok yağ yakma günü özellikle aksam menulerine çok dikkat salata ile bile kapatılabilir 1 günden birseycikler olmaz...
Bakliyat turşu yemeyelim suyu bol içelim dahada güzelleşelim
Sütte şişkinlik yapabiliyo dikkatttt
Detoks sularina devammmm elma sirkeli su icelim sabahhhh
yemek yapamayanlar yumurta haşlasın yesinnnnnnnn
Kız senin ağzın neler diyir öyleeeeGünaydın herkese
2 gündür gelemedim kızlarbirazcık bozmuş olabilirim bugün çok dikkat edeceğim söz aha da buraya yazdım
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
2 gündür gelemedim kızlarbirazcık bozmuş olabilirim bugün çok dikkat edeceğim söz aha da buraya yazdım
Beyaz ekmeği bıraktıysan sen oldun demektir şimdiden 53 sün gözümdeBeyaz ekmegi bile bıraktım 3 gundur hic yemedim
Kafada bitirmek lazim sanirim
3 gundur nelere hayir dedim bir bilsen
Öyle deme iniş çıkışları hepimiz yaşıyoruz buraya daha fazla takılmalısın demekki. Ister istemez etkisinde kalırsın grubun. Daha fazla oku yaz buraya...Stresten evde olmaktan yemek kolay geliyor pis boğaz olduğum İçin irade bende aslında evet
Bravo al işte bize güzel bir motiveMotivasyon olsun öncesi- ortası(20 gün sonra)-sonrası( 60 gün sonra) yaptımöncesi fotosu bulmak çok zor oldu, kendime küsmüş olduğum için hiç boydan foto çektirmemişim, sağolsun eşim yaylada uçurtma uçururken çekmiş bundna sonra daha planlı fotolar çekicem.
Eki Görüntüle 2799281
Yarın ne yiyeceğini bugünden mutlaka bil çanım sana en en en büyük tavsiyem budur. Birde bulusmalara kendi yemegini götür.Kesinlikle kızlar söz veriyorum size yarından itibaren çok daha dikkat edeceğim
Sanada geçmiş olsun ama en cokta babacığına çok çok geçmiş olsun canım. Tanıyamadım kelimen beni çok etkilediKızçeler bugün dr a gittim ve d vitamini eksikliğim varmış, o kdr yazın güneşin bağrındayım ama demek ki bünyem mi almıyor anlamadım
Babamı buraya getirdim, 2 hastane arası mekik dokundum valla, yeni bir ilaç denenecek, dua edin kızlar o kdr zayıflamış ki tanıyamadım
Allahım dermansız dert vermesin kimseye
Hayır olsun hayıra yor canim...Günaydın çok rüya gördüm sabaha kadar uyuyamadım
Inşallah benimki gibi bol menülü diyetisyenin olmaz canim. Zaten aylardır diyette olduğunu spyle. Birde ornek 1 haftalik menünü götür ona. Hem yanlışını görürsün hemde o sana bu menüne uygun liste yapar seni yeni diyete başlıyor olarak görmez...Bende cuma gününe gidicem tekrardan diyetisyene çok merak ediyorum bana ne verecek gelse su ayın 19 u.İlk gidişim olacak . Benki 65 kilo ile özel diyetisyene gitmiş insanım şimdi bu kiloyla bekliyorum aylardır
Ay bende beyaz ekmegi 1 ayda iki defa tek tükettim oda mecburen minnacıktı şimdi yiyemiyorum hiç hoşuma gitmiyorBeyaz ekmeği bıraktıysan sen oldun demektir şimdiden 53 sün gözümde
Öyle deme iniş çıkışları hepimiz yaşıyoruz buraya daha fazla takılmalısın demekki. Ister istemez etkisinde kalırsın grubun. Daha fazla oku yaz buraya...
O yediklerin 1 gününe malolmadı resmen 2 gün kg.verememene sebep oldu. Bugün sporu bol tutarsan odemlerin yağa dönüşmeden atabilirsin canım.
Bu yol kolay degil helede yolu uzun olanlara daha zor. kendimden örnek vereyim mezuniyetten sonra cok saldim yedimde yedim. Gerçekten diyette iken daha mutluydum. Yedikten sonraki histen nefret ediyorum tıpkı dün seninyemekten sonraki hissettiğin o his yani :)
Bravo al işte bize güzel bir motive
Yarın ne yiyeceğini bugünden mutlaka bil çanım sana en en en büyük tavsiyem budur. Birde bulusmalara kendi yemegini götür.
Sanada geçmiş olsun ama en cokta babacığına çok çok geçmiş olsun canım. Tanıyamadım kelimen beni çok etkiledi(( rabbim hic yasanmamisa çevirsin dertlerini babanın ve tüm hastalarımızın inşallah aminnn
Hayır olsun hayıra yor canim...
Şöyle dielim bir ayrılık varrrr hemde bedeninle yağların arasındaaaaaa
Inşallah benimki gibi bol menülü diyetisyenin olmaz canim. Zaten aylardır diyette olduğunu spyle. Birde ornek 1 haftalik menünü götür ona. Hem yanlışını görürsün hemde o sana bu menüne uygun liste yapar seni yeni diyete başlıyor olarak görmez...
Bu kilolarında gidecek gün gün gidecek tıpkı gün gün geldiklerigibi
Hem ekmek cesidi hemde miktar olarak azalttımBeyaz ekmeği bıraktıysan sen oldun demektir şimdiden 53 sün gözümde
amin inşallah :)Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?