- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bende de var ya halsizlik neden çözemedimBugün çok halsizim zar zor yaparım
75 b kullaniyorum hatta evde hic kullanmiyorum boyle cok rahatimYokmu sende
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Gunaydin canım eksi olsun bizim olsunGeç oldu ama günaydın bu arada canlarımyarına bomba gibi geliyoruz inşallah. Ben bomba gibi derken öyle 2 3 kg beklemeyin. Zor kilo veren biri olduğumdan yarım kilo bile gitse benim için bomba etkisi
75 b kullaniyorum hatta evde hic kullanmiyorum boyle cok rahatim
Ben de ziplayamiyorum fazla.Zıplamada size katılamıyorum ben göğüsler iri fazla zıplayamıuorum ya
Kesinlikle canım ya bu hafta ümitliyim amaGunaydin canım eksi olsun bizim olsun
Günayddıııın kızlarr
Kuzum makarna yerine sebze ye bence.Dün ki menüm:
Sabah 09.00
2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13.00 (yemek saatini kaçırdğm için yemek kalmamış)
Çorba-salata
Ara öğün- çubuk kraker hurma
Akşam 4-5 kaşık makarna yoğurt
2 litre su
GünaydınGunaydin kizlar
Hoşgeldin canımSlm kızlar nasılsınız
Ben tutup zıplıyorum
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canım eksi ile geldeGeç oldu ama günaydın bu arada canlarımyarına bomba gibi geliyoruz inşallah. Ben bomba gibi derken öyle 2 3 kg beklemeyin. Zor kilo veren biri olduğumdan yarım kilo bile gitse benim için bomba etkisi
Sence o sebep olmasa, kangurular gibi durmadan zıplamaz mıyım?Memelerdenmi
OlabilirSence o sebep olmasa, kangurular gibi durmadan zıplamaz mıyım?
Yok canım farketmiyo. Kaç değişik model aldım. Marka tavsiyen varsa denerim.Sporcu sütyeni ile ziplarsan cok zorlamaz canim
Bende pek olmayinda zorlamiyor
Hic kullanmıyorum ki canim kullananlardan tavsiye alabilirizYok canım farketmiyo. Kaç değişik model aldım. Marka tavsiyen varsa denerim.
Regl de olmadım baya günüm geçiyor doğum sonrası bozuldu hormanlarBende de var ya halsizlik neden çözemedim
Ay inşallah 3 yıl önceye kadar öyle idimBak canım gerçek bı first ladyy olmak istiyorsan zayıfla .. umarım bu desteğim etkili olur
Evet gerçekten öyle oluyor sonra moral bozuluyor daha çok yeme hissi oluşuyor domino taşıÖyle deme iniş çıkışları hepimiz yaşıyoruz buraya daha fazla takılmalısın demekki. Ister istemez etkisinde kalırsın grubun. Daha fazla oku yaz buraya...
O yediklerin 1 gününe malolmadı resmen 2 gün kg.verememene sebep oldu. Bugün sporu bol tutarsan odemlerin yağa dönüşmeden atabilirsin canım.
Bu yol kolay degil helede yolu uzun olanlara daha zor. kendimden örnek vereyim mezuniyetten sonra cok saldim yedimde yedim. Gerçekten diyette iken daha mutluydum. Yedikten sonraki histen nefret ediyorum tıpkı dün
Dogumdan sonra 1senede anca toparliyomus hormonlar heleki adet duzensizligi herkeste degisiyo ben 8ay sonra oldum meselaRegl de olmadım baya günüm geçiyor doğum sonrası bozuldu hormanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?