- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Allah acil şifa versin canım.Kızçeler bugün dr a gittim ve d vitamini eksikliğim varmış, o kdr yazın güneşin bağrındayım ama demek ki bünyem mi almıyor anlamadım
Babamı buraya getirdim, 2 hastane arası mekik dokundum valla, yeni bir ilaç denenecek, dua edin kızlar o kdr zayıflamış ki tanıyamadım
Allahım dermansız dert vermesin kimseye
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahKızçeler bugün dr a gittim ve d vitamini eksikliğim varmış, o kdr yazın güneşin bağrındayım ama demek ki bünyem mi almıyor anlamadım
Babamı buraya getirdim, 2 hastane arası mekik dokundum valla, yeni bir ilaç denenecek, dua edin kızlar o kdr zayıflamış ki tanıyamadım
Allahım dermansız dert vermesin kimseye
Abla hiç birşey yememişsin zaten10 mart carsamba
Öğle
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 avuç kuruyemis
Yogurt
Aksam
1 tabak kabak corbasi
Su 3 lt
3 kupa detoks cayi
Bugün spor yapicam dedim ama bütün gün ayaktaydim, cok yoruldum, belim agridi
Günaydın kızlar
Perşembemiz çok güzel geçsin inşallah
Günaydın kızlarGünaydınnnn.
Yapma canım dinlenBugün spor yapmayacağım.
Günaydın canımGünaydın kızlar yarın büyük gün
Bugün dünden Kurufasulye varyesem mi tabi ki yemem pırasa yicem
Günaydın rakibem, tabiki ye fasülye çok faydalıdır, bol proteindir, kan yapar can yaparGünaydın kızlar yarın büyük gün
Bugün dünden Kurufasulye varyesem mi tabi ki yemem pırasa yicem
günaydın canım bura da öyle 1 günde nasıl değişti hava vallahiYağmurlu bursa sabahından Günaydın kızlar
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Yok canım ben değildim yermiyim gerçi midem bulandıgi icin yarım parça aldım akşam ama kaçamak yapmadım şükürTencereden tabağa 7 kaşık kaptanım
Öyle bir hassasiyetim var mı bilmiyorum
Aynen korkuyoruz
Böyle çok daha güzel oldu inşallah güzel sonuçlar alalım bu hafta
Ayakları sızlayıp Kandil simidi yiyecek olan sendin demi canım yanlış hatırlamıyorum.nasıl kıyacaktın bu adımlara . Maşallah
Sağol kaptanimAfiyet olsun canim
Gaz yapar yemem boşuna heveslenme rakibemGünaydın rakibem, tabiki ye fasülye çok faydalıdır, bol proteindir, kan yapar can yapar
Bak canım gerçek bı first ladyy olmak istiyorsan zayıfla .. umarım bu desteğim etkili olurEvet kaptanım diyetisyenim de öyle demişti 100 kilo altına kadar spor yok demişti
Bende cuma gününe gidicem tekrardan diyetisyene çok merak ediyorum bana ne verecek gelse su ayın 19 u.
Etmem mi her zaman itinaylaGaz yapar yemem boşuna heveslenme rakibem
Kilonu kontrol ettin mi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?