1500 yapsam yeter banadadünkü sporumu yazmayı unutmuşum neyse yapmayı unutmayımda
1 saat bantta yürüyüş
40 dk. dışarda yürüyüş
Zipzip- şekerimmmm bugün zıplama günümüz olsun muuuuuu 2000 gelir mi senden bende 1500 e odaklanayım benim 2000 e gelmeme az daha var
Supersin canim ipsiz ziplamada deneyebilirsin cok ses yapmazdün bende 100 squat yaptım her tuvalete gidişimde 20 tane yapıyorum.Zipzip-
evde trambolinde var çocuklar için aldım onda zıplarım bugün yapmayım diye düşünüyorum yarın sabah tartı günü hiç kilo vermedim gibi hissediyorum1500 yapsam yeter banada
Bugunde yogunum pazara felan gidilecek
Supersin canim ipsiz ziplamada deneyebilirsin cok ses yapmaz
Moralini bozma vermissindir canim bu hafta menulerin guzeldi hatta pazartesi eksi ile baslamistinevde trambolinde var çocuklar için aldım onda zıplarım bugün yapmayım diye düşünüyorum yarın sabah tartı günü hiç kilo vermedim gibi hissediyorum
Hadi inşallah canım. Bende arttırmaya çalışayım adımı 20 bin olur mu bilmiyorum ama.Günaydın çok rüya gördüm sabaha kadar uyuyamadım
Mucizemsn bugün 20 bin adım atmak istiyorum bakalım başarabilckmiyim
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydın canımGünaydın
Hadi inşallah canım. Bende arttırmaya çalışayım adımı 20 bin olur mu bilmiyorum ama.
Ben de bu sıralama nın bebek uyutma kısmındayım şuanÖdem çayım hazır kahvaltı yapıldı şimdi bebe uyusunda spor yapayım
Iyiyim canım sen nasilsinSlm kızlar nasılsınız
Afiyet olsun canım1 ananas kabuğu, yarım limon, 1 elma, yarim çubuk tarçın, 1.5 litre su 5 dk. Kaynattim. 2 tane yeşil çay beklettim içinde. Bugün içeceğim. E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun canim yarin guzel eksiyle geliceksin eminim sporuna ve çabana hayranim1 ananas kabuğu, yarım limon, 1 elma, yarim çubuk tarçın, 1.5 litre su 5 dk. Kaynattim. 2 tane yeşil çay beklettim içinde. Bugün içeceğim. E Elif_EylulZipzip-
Sporcu sütyeni ile ziplarsan cok zorlamaz canimZıplamada size katılamıyorum ben göğüsler iri fazla zıplayamıuorum ya
Ben tutup zıplıyorumZıplamada size katılamıyorum ben göğüsler iri fazla zıplayamıuorum ya
Yokmu sendeSporcu sütyeni ile ziplarsan cok zorlamaz canim
Bende pek olmayinda zorlamiyor
Tamamdir30 dakika leslie cezanı bugun bekliyorum
Hangi turunu seviyorsan yapabilirsin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Yarin listeye guzel bir giris yapacaksin sanki
Gunaydin canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?