Bir dilimcikten ne çıkar ben cumartesi iki fıstıklı sarma bir baklava yedimOfff pasta mıeşim markete gidelim dedi avm ye kadar gitmişken alıp gelsem mi aklımı çelmeyin zaten iradesizim
250 kl kaç grma denk geliyor orayı çözemiyorum bir türlü1 ince dilim 250 kalori diger kısmı esin yiyecekse yiyebilirsin ama ikinci dilim yersen cezalara hazır ol
Veeeeeeeeee - 1 kilo verdim hi hi hi hiBir dilimcikten ne çıkar ben cumartesi iki fıstıklı sarma bir baklava yedim
Kendini alıntılayanda ne bilimVeeeeeeeeee - 1 kilo verdim hi hi hi hi
Gelsin yine haftaya artılar biraz eksi gördü mü yiyoz hemen mübarek sanki günlerce açlık grevindeymiş misal hi hi hi ben öyleyim meselaHuuuuuuuuuu millet nerdesiniz herkes bugünkü kaçamağı yalnış anlamış sanırım yiyor larda yiyorlar şimdi
Keyfin yerinde maşallah. Güldürüyorsun beni.Gelsin yine haftaya artılar biraz eksi gördü mü yiyoz hemen mübarek sanki günlerce açlık grevindeymiş misal hi hi hi ben öyleyim mesela
Tanidik geliyo bana bu kisiGelsin yine haftaya artılar biraz eksi gördü mü yiyoz hemen mübarek sanki günlerce açlık grevindeymiş misal hi hi hi ben öyleyim mesela
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah 07.30
1 kayısı, 1 kuru incir, yeşilçay
Öğle 13.30
2 haşlanmis yumurta
4 zeytin 1. Kk peynir
Domates salatalık
2 dilim t.b.e
Ara 16.00
1 türk kahvesi
1 lokum
Akşam 18.00
Yarım tavuk but yarım patates
1 çay bardağı yağsız tuzsuz pirinç lapası
2 litre su
Başka kaçamak olmayacak inşallah.
Sporu bildireceğim.
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
Zayıflayacaksin canım. Sen mutlu olmaya odaklan. O halini sevmiyorsan mutlaka başarırsın.Bu gün 12 mart programımız vardı okulda . Videoda kendimi görünce çok moralim bozuldu duba gibi geziniyordum
İnşallah cnmBen bulgurcu oldugum için pirincin etkisini bilemedim ödem de gittiğine göre haftaya eksi ile başlarsın
Sagol cnmCok gecmis olsun abla
Peki spor icin birsey dedi mi yuruyus yapabiliyor musun
Aynen cnmGecmis olsun canim yürüyüş bence iyi gelicektir sana kilo malum dizlere bindigi icin kötü oluyo
Kaptan yardımcımız demiş madem hemen Yemeksepeti ne 2 kebap atayım.
Hep böyleyim haşa çok arsızım hiç bişeyi bu hayatta kafama takmamKeyfin yerinde maşallah. Güldürüyorsun beni.
Yok ben bişeycik yemedim benTanidik geliyo bana bu kisi
Valla kaptanım sabah aç karnına kahve içtim yanına iki minik boy cikolata yedim hindistan cevizli bugün başkada kaçamak yapmadım Allah'ıma şükür , evet çok gözümün kaldığı şeyler oldu ama bugünü atlattım şükür. Sıra yarındaKizlar bugun ya da yarin herkes kucuk bir odul yapabilir ama ödülün boyutunu abartmayalim...
@sena zeynep
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@ysfeeymnn
@Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
@AhSen_2504
Kısırı ne kadar yedin de eksi geldin cnmKisiye gore degisiyor bu durum iste canım
Kiminde eski oluyor kiminde artı
Ölçülü yemek lazim
Sende o kadar abartma tatlimBu gün 12 mart programımız vardı okulda . Videoda kendimi görünce çok moralim bozuldu duba gibi geziniyordum
Ne güzel bi kafa yapisiHep böyleyim haşa çok arsızım hiç bişeyi bu hayatta kafama takmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?