Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay ilahi gözümden yaş geldi gülerken
Bak bi de şunu oku...
Mutfakta iş yaparız ben bi sağda bi solda bi makinenin içinde bi buzdolabındayım dir eşim de bir şeyler yapmaya çalışır benden doğru dürüst yapamaz...
Aman benimkisi de iyi değil ama ne yapayım çalışan bir bayan olarak elimin çabuk olması gerekiyor senin de öyle...
Sen bir keresinde ertesi günün yemeğini akşamdan yapıyorum demistin fikir hoşuma gitti ben de öyle yapacağım
Çalışmaya basladigimda öğlenci olacağım ve eve gelişim 6 buçuk 7 olacak bir gün önceden yemekler hazır olursa hemen ısıtıp yeriz

Afiyet olsun canım...
Ayrıca Tebrik ederim ne güzel eksi görmüşsün

Ne güzel mutfakta iş yapan kocan varmış

Günün özeti:
Sabah: çemenli yumurta tavada(1 yumurtalı) 6 zeytin 3 çeri domates 1tk tahinpekmez yeşillik 1 tb ekmeği böğürtlen çayı
Ara öğün : yeşil çay 2 günkurusu 1 avuç içi Siirt fıstığı
Akşam: mantar sote 5 yk pirinç pilavı(basmati) ayran salata
Rezene çayı
Su =2.5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454

Eklentiler

• IMG_20210312_130953.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210312_153802.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210312_192307.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 19

Afiyet olsun kizlar

Bu enisteler de hep birbirlerinin laciverdi...ah bacım ah hiç mi dengimizi bulamayacağız işlerin de çocukların da tapuları sanki bizim üzerimize ... Bu kadar rahat olmaları da ne bileyim kendi yaramiza kendimiz merhem olacağız Asiyem... şu an benimkine bakışlarım değişti ... kızıyorum durduk yere erkek olarak dünyaya gelemedim diye sanırım...

Iyi akşamlar güzel kadınlar bugün acele beslenme oldu ☺ annem dışarı çıkamıyordu onun pazarını yaptım alışveriş vs yap derken öğünlerim hem geç yaptım hem de eksik

9 da uyandım 2 kupa yeşilcay içtim
500 ml şu içtim

Kahvaltı saat 13 de
Yarısını annem yedi

Ara öğün yok sadece 1 minik kare bitter çikolata yedim

Akşam da 18.50 de
6 köfte
1 kalem böreği
2 soğan halkası 1 tanesini küçük kızım yedi
Salata ve yoğurtlu kırmızı pancar
Acı sos var köftenin üstünde

1.5 lt su içtim
Yatana kadar tamamlarım insaAllah

Zipzip-
E Elif_Eylul

İnşallah canım senin kilona ulaşsam yetecek bana
Inşallah hedefine ulaşır ve de güzel haberlerini burda alırız canım... güzel gözlü güzellik
Sen kaç yaşındaydın canım???
Ne güzel mutfakta iş yapan kocan varmış
Var abla yapar ama hazırlama kısmını yapamaz...
Ben sofrayı kurarım eşim kaldırır ben bir posta daha girerim onun arkasından ama az bir şey derlemek için
Afiyet olsun
Afiyet olsun
3kasik kereviz,3kasik yogurt,yarimtabak bulgur yedim
Senin yediklerin iyiymiş yine...
Ben dün yiyemedigim yemeği de bugün yedim iki akşamlık yemeği bir akşam da yedim üzerine tatlımı da yedim

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…