Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy kızlar okuyorum okuyorum tam yazıcam bişi çıkıyor yaaa işler birikti önümde kardeşim durduk yere ziyareetime geldi gelen gien bitmiyor mesai bitecek iş bitmediiii ama sizden de ayrılamıyorum ne olucak benim bu halim

siz yazın anacım okuyorum ben buralardayım yazamıyorumkiiiiiiiiii

miraayyyyy şarkıya bayıldım cancan

KIZLAR NERELERE KAÇTINIZ BEN MENÜMÜ YAZAYIM

Sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

ara
2 erik
mandelina

öğlen
2 avuç leblebi
1 kutu süt

akşam
fırında tavuk pirzola
1 kase cacık
salata ....

günaydın kızlar
maalesef kilom :63.0 üzgünüm size karşı da suçlu hissediyorum
62.4/63.0/0.6/-0.96
yüzde hesabını kontrol edersen iyi olur Nazlıcım kilo alımlarındaki hesabımdan emin olamıyorum da

bol yağmurlu çorum sabahından günaydın hepinize fıstıklar...hayırlı cumalar olsun

kızlar en son pazartesi tartılmıştım ve kilom 76 idi,yani bayram faciası 900 gr dı ama bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni şok etti...78,4 4 günde nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım,regl dönemim yaklaştı,ama bu kadar fark edermi...bu sabah çizmelerimin fermuarını bile zor çektim,bacaklarım acaip şişti...hiç böle olmamıştım

ama tabi bunlar bahane değil,takımı bu hafta gümleten ben olucam galiba,çok çok üzgünüm...hepiniz oklavaları sallayın bana...en ağır cezaları verin

haftaya kesinlikle tekrar 75 lere inmem lazım...bunu içinde elimden ne geliyosa yapıcam söz veriyorum size

Günaydınnnn güzellerriiimm nasılsınız bakalım haftanın son iş günü ve kilo bildirimi sabahında......

Hemencecik kilomu bildireyim güzellerrrrrr
12.11.2010 CUMA : 61.9 kg.
22.11.2010 PAZARTESİ : 62.1 kg.
26.11.2010 CUMA : 60.7 kg.

Sanırsam bayram öncesi bildirim yaptığımz kilo baz alınacak değilmi nazlım....
Yani bu durumda ben 61.9 kg. - 60.7 kg. = 1.20 kg. vermiş oluyorum....

günaydın eminecim...hesaplaman doğru canım...ama 600 gr için üzülme benimkinin yanında hiç sayılır
haftaya telafi edersin eminim

günaydın canımcım...tebrik ediyorum seni..harikasın...hedefine çok az kaldı safişim...inş.haftaya 6 lı rakamlara veda edersin

Günaydın bebekimmmmmmm teşekkür ederim tatlım....

Sende sıkma canını birtanem eminim bu günden sonra çok daha dikkat edeceksin diyetine üstüne regl de eklersek aslında normaldir bu halin bebeğim fazla takılma. Bende bu gün regl oldum bende hafiften var şişlik ama genel olarak rahatım.... Yeşil çay iksirini yaptınmı hiç tatlım ben çok beğendim ve tadıda hoşuma gitti ayrıca bende çok işe yarıyor gerçekten vücuttaki ödemi atıyor bir kaç gün iksir yapsan farkeder hemen dene bence.... Çokta üzme kendini olan olmuş artık inşallah sende yeni yıla 6 lı rakamlarla girersin birtanem....

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları kilom 60,6 malesef ... Safiş seninle kilolarımız aynı varmısın yılbaşına kadar yarışalım seninle bakalım yılbaşına kadar kim en çok kiloyu verecek

evet canım olan oldu artık önümüze bakmak lazım...yeşil çay iksiri derken canım,farklı bişimi.:44:..bi söleyiver nasıl yapıyosun

:129: :129: :129: :129: :129: :129: :129:

bana uyaaarrr bebekimmmm kendi aramızda yarışırızzzz

evet canım olan oldu artık önümüze bakmak lazım...yeşil çay iksiri derken canım,farklı bişimi.:44:..bi söleyiver nasıl yapıyosun

canım hemenceck söyliyim bende monti linkinden öğrendim....

1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...

ben bunu normal çay gibi sıcak olarak içiyorum sıcak içtiğim içinde bağırsakları acaip çalıştırıyor. Ve idrara çıkardığı içinde ödem ve yağ gidiyor şahsen bizzat kendimde denedim denemeni tavsiye ederim. Haftasonu evde dene bakalım fark olacakmı...

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

sabah koştur koştur evden çıktıktan sonra farkettim ki bugün cumaymış

en son 74,4tüm ama kendimi nesliş gibi daha fazla hissediyorum şuan çünkü 1-2 güne kadar adet olcam

buarada ütünün fişini çekip çekmediğimi hatırlamıyorum :26:

güünnayydııınn güzellerrr

12.11.2010 Cuma : 84.3
26.11.2010 Cuma : 81.8

Gideeen kiloooo : 2.5

günaydın elifçim hoşgelmişsin
yavrucum yaaa yakın değilmisin evine yada eşinin eve uğrama gibi şansı yokmu neden bu kadan acele ettin kıııı uyuyup kaldınmıı
gece sporumu yaptın yohsaaa

günaydın elifçim hoşgelmişsin
yavrucum yaaa yakın değilmisin evine yada eşinin eve uğrama gibi şansı yokmu neden bu kadan acele ettin kıııı uyuyup kaldınmıı
gece sporumu yaptın yohsaaa

gece evde değildik canım geldik hemen uyuduk

sabah da aceleyle eşime gömlek ütüledim ,mutlaka çıkarmışımdır ama taktım mı takıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…