Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tişikkür ederi kızlarrr keyfimm yerine geldi vallaa:) haftaya da sizden bekliyorum artık...

bugün yediklerim ve yiyeceklerim.

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
3 adet yeşil zeytin

öğlen
yumurtalı pırasa
1 bardak ayran
1 adet salatalık

ara
1 adet armut

akşam
yumurtalı pırasa
1 bardak ayran ...

sonrasında spor saonuna gideceğim . 1 saat plates erken gitmiş olursam 25 dk koşu bandında yürüme

tamam canımcım mutlaka denicem...hatta bu akşam eve gidence yapayım hemen

günaydın elifcim:54:

güünnayydııınn güzellerrr

12.11.2010 Cuma : 84.3
26.11.2010 Cuma : 81.8

Gideeen kiloooo : 2.5

miraycım harikasın tatlım

günaydın fıstıklarrr bende hemen kilo bildirimimi yapayım 70.600 :78: 1.300 gr. artıdayım.

kirazcım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş misali sana teselli vermeye bile utanıyorum benim durumumda iç açıcı değil. inşallah aldıgımız kararları uygularız ve iradeli ,istikrarlı davranabiliriz tatlım

mirayy harikasın sen yaa maşallah 4.takım sen varken korksun bizden

safişçim canım çıtır oldun çıtırrrrr maşallah

gece evde değildik canım geldik hemen uyuduk

sabah da aceleyle eşime gömlek ütüledim ,mutlaka çıkarmışımdır ama taktım mı takıyorum işte

tühhh desene gece boş geçti hay allah yaa
neyseee artık haftasonu geldi bol bol spora ağırlık verirsin gariii

şekercim ütüyü dik bırakmışsındır heralde takılı olsa bile elektrik gider en fazla yangına sebep olmaz inş.
Benim ütüm bir süre sonra kendisini kapatan ütülerden seninkindede varsa öyle bir özellik çok iyi olur....

tişikkür ederi kızlarrr keyfimm yerine geldi vallaa:) haftaya da sizden bekliyorum artık...

ooyyyy canımmm valla senin adına çokkkkkkk sevindim bak gidiyor işte kilocuklar gördünmü bacımmm...
bakalım haftaya neler olucak

tamam canımcım mutlaka denicem...hatta bu akşam eve gidence yapayım hemen

günaydın elifcim:54:

miraycım harikasın tatlım

hayatım bence akşam yapma gün içinde yap çünkü çok sık idrara çıkarığı için uykun sürekli bölünür bebekim bu akşam hafif bir şeyler ye yarın kahvaltıdan sonra gün boyu iç pazar günüde aynen eminim pazartesi daha hafif hissedeceksin kendini....

narincim bu bayram ertesi ilk cuma olduğu için fazla baskı yapmıyor ve üzerinize gelmiyorummmmmmmmmmm
lakiiiiiinnnnnnnn önümüzdeki hafta kaçamak yaptığınızı cozuttuğunuzu duyduğum annnnn
eh sen düşün artık gerisiniiii....

Valla olucam canım sabırla azimle olucam aynını sizlerden de bekliyorum bilginize hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

elifçim apartmanda tanıdıgın birinin telefonu yokmu tatlım onları arasan apartman elektrik panosundan senin evin sigortasını kapatsa diyeceğim ama buzdolabındakilere akşama kadar bişey olur mu gerçi yaz günü değil bişey olmaz ama ne bileyim benimde çok başıma geldi eski apt.arkadaşım alt kattaydı onda yedek anahtarım vardı ona söylerdim işteyken çıkıp bakardı bu yeni apt.kimseyi tanımıyorum gerçekten boşuna dememişler ev alma komşu al diyeee

mesaj alınmıştır merak etme :78: bende yarından itibaren iksire başlıyorum inşallah.zaten dün akşamdan itibaren sporada başladım :92: 4.takımla yarışta söz konusu okadar laf söyledik değil mii hakkını vermek lazım

kııızzlaaarrrr rica etsem herkes kilo çizelgesini son haline getirebilirmiiiii bu gün yeni bir yarışa start verdiğimize göre sürekli listeye dönmektense çizelgelerden de kontrol edebiliriz ne dersiniz olmazmıııı

zaten bu hafta 4. takımla yarış yapacağız . herkesten her gün menülerini istiyorum çocutanın alnının ortasından vuracağım daaaa. 4. takım korksun bizden

dııtt dııttt dııttt iletim raporu geldi mesajı okumuşsun aferriiiiinnn :129:

spora başlamışsın dün akşaaammmm
hangi spor bu cancağızımmm
koşu bandı üzerinde olanmııııı
koca bandı üzerinde olanmııııı

bu işi sıkı tutmanız gerek hanımlar bende takımım için elimden geleni yapıcam söz konusu başka bir takımla yarışımız var kendimizi asla ezdirmemeli ve elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız
kadınlar istediği zaman yapamayacakları şey yoktur lütfen kendinize gelin artık salmayınnnnnnnn

zaten bu hafta 4. takımla yarış yapacağız . herkesten her gün menülerini istiyorum çocutanın alnının ortasından vuracağım daaaa. 4. takım korksun bizden

aynen nazlım bende cozutan için en ağır cezaları düşüneceğim onu bütün kk ya rezil rüsva edeceğim
google adı yazıldığında pis şişko linklerine ekleyeceğimmmm

aman yarabbiiiiiii ben neler yazıyorummmmmmm

ben düzelttim bile çizelgemi

tamam bebekim...haklısın akşam yapıpta uykumu kaçırmayım..cumartesi pazar gündüz yapmak en mantıklısı

hahahah safişş cozutanı ıslak odunla dövelim

senide tebrik ediorumm safişciiimmm :13::13::13:

dün demiştin yaa adımda kadınların almayı en çok sevdiği şey vardie yoksa adın fatmagül mü

safişçim çizelge yapmaya bile yüzüm yok valla :78:

ütüm kendi kendine kapananlardan aslında da kafama takıldı işte ,denizcim hiç komşum yok malesef

biraz önce 4. takıma baktım hakikaten listeleri çok iyi bayram haftası oldugu halde.fazlasıyla motive olmuşlar.bu hafta bizim için çok önemli bende elimden geleni yapacagımmm inşallah takımım ve kendim için

bakalım bizim listeler nasıl bu haftaaaa

bakalım bizim listeler nasıl bu haftaaaa

bizim liste pek iç acıcı değil canım .
** 6.TAKIM 182.ETAP **

Naz ( 59,6 / 60,6 / -1,0 / -1,68 % )
kirazz_z ( 75,1 / 78,4 / 3,3 / -4,39 % )
blackandwhite ( 62,4 / 63,0 / -0,6 / -0,96 % )
melek ( 74,3 / 74,3 / 0,00 / 0,00 % )
narin_nazenin ( 69,3 / 70,6 / -1,3 / -1,88 % )
safinaz84 ( 61,9 / 60,7 / 1,2 / 1,94 % )
ak81 ( 73,0 geri dönmek üzere ayrıldı
zilan80 ( 67,0 / 65,0 / 2,0 / 2,99 % )
mimu88 ( 84,3 / 81,8 / 2,5 / 2,97 % )
ienmmr ( 63,8 geri dönmek üzere ayrıldı
yumukum (
eddoras (

6.TAKIM TOPLAM KİLO (

şimdilik bu şekilde listemiz . yumukumla eddoras ablam kaldı kilo bildirmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…