kızlar ben bi süre ara vermek istiyorum int giremiorum
:129: :129: :129: :129: :129: :129: :129:
bana uyaaarrr bebekimmmm kendi aramızda yarışırızzzz
canım hemenceck söyliyim bende monti linkinden öğrendim....
1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...
ben bunu normal çay gibi sıcak olarak içiyorum sıcak içtiğim içinde bağırsakları acaip çalıştırıyor. Ve idrara çıkardığı içinde ödem ve yağ gidiyor şahsen bizzat kendimde denedim denemeni tavsiye ederim. Haftasonu evde dene bakalım fark olacakmı...
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar
sabah koştur koştur evden çıktıktan sonra farkettim ki bugün cumaymış
en son 74,4tüm ama kendimi nesliş gibi daha fazla hissediyorum şuan çünkü 1-2 güne kadar adet olcam
buarada ütünün fişini çekip çekmediğimi hatırlamıyorum :26:
güünnayydııınn güzellerrr
12.11.2010 Cuma : 84.3
26.11.2010 Cuma : 81.8
Gideeen kiloooo : 2.5
gece evde değildik canım geldik hemen uyuduk
sabah da aceleyle eşime gömlek ütüledim ,mutlaka çıkarmışımdır ama taktım mı takıyorum işte
tişikkür ederi kızlarrr keyfimm yerine geldi vallaa:) haftaya da sizden bekliyorum artık...
tamam canımcım mutlaka denicem...hatta bu akşam eve gidence yapayım hemen
günaydın elifcim:54:
miraycım harikasın tatlım
günaydın fıstıklarrr bende hemen kilo bildirimimi yapayım 70.600 :78: 1.300 gr. artıdayım.
kirazcım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş misali sana teselli vermeye bile utanıyorum benim durumumda iç açıcı değil. inşallah aldıgımız kararları uygularız ve iradeli ,istikrarlı davranabiliriz tatlım
mirayy harikasın sen yaa maşallah 4.takım sen varken korksun bizden
safişçimcanım çıtır oldun çıtırrrrr maşallah
narincim bu bayram ertesi ilk cuma olduğu için fazla baskı yapmıyor ve üzerinize gelmiyorummmmmmmmmmm
lakiiiiiinnnnnnnn önümüzdeki hafta kaçamak yaptığınızı cozuttuğunuzu duyduğum annnnn
eh sen düşün artık gerisiniiii....
Valla olucam canım sabırla azimle olucam aynını sizlerden de bekliyorum bilginize hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
narincim bu bayram ertesi ilk cuma olduğu için fazla baskı yapmıyor ve üzerinize gelmiyorummmmmmmmmmm
lakiiiiiinnnnnnnn önümüzdeki hafta kaçamak yaptığınızı cozuttuğunuzu duyduğum annnnn
eh sen düşün artık gerisiniiii....
Valla olucam canım sabırla azimle olucam aynını sizlerden de bekliyorum bilginize hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
mesaj alınmıştır merak etme :78: bende yarından itibaren iksire başlıyorum inşallah.zaten dün akşamdan itibaren sporada başladım :92: 4.takımla yarışta söz konusu okadar laf söyledik değil mii hakkını vermek lazım
zaten bu hafta 4. takımla yarış yapacağız . herkesten her gün menülerini istiyorum çocutanın alnının ortasından vuracağım daaaa. 4. takım korksun bizden
kııızzlaaarrrr rica etsem herkes kilo çizelgesini son haline getirebilirmiiiii bu gün yeni bir yarışa start verdiğimize göre sürekli listeye dönmektense çizelgelerden de kontrol edebiliriz ne dersiniz olmazmıııı
hayatım bence akşam yapma gün içinde yap çünkü çok sık idrara çıkarığı için uykun sürekli bölünür bebekim bu akşam hafif bir şeyler ye yarın kahvaltıdan sonra gün boyu iç pazar günüde aynen eminim pazartesi daha hafif hissedeceksin kendini....
bakalım bizim listeler nasıl bu haftaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?