Yatağın tekrar bozulacağını bilip duzeltemek evin tekrar toz olucagini bilip toz almak yada süpürmek gibi bişey aslındaYağmur yağacağını bile bile cam silmekyapma kız bosverbosver
Bugün ki menüm :
11.00 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin yarım simit
Ara öğün 15.00 hurma topları 2 tane -Türk kahvesi
Akşam18.00 fırında sebze yoğurt
7500 adım
İyi akşamlar gece geç yattım sabahta 11 gibi zor uyandım. Eşim gelince hazırlamış kahvaltıyı çocuklara.
Sabah(öğlen) 2 yumurta haşlarım 3 tane yeşil zeytin küçük 2 parça peynir yedim.
Ara filtre kahve 2 tane hurma
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kase yogurt
2.5 litre su
7 bin adım
150 squat
Afiyet olsun kizlarIyi akşamlar kizlar
Bugün ne yedim bakalım:)
Kahvaltı 11.00
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Zeytin. Domates
1 c.k tahinpekmez
17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü
1 elma
19.30
1 tabak mantar sote
1 kase fırında patlıcan kabak kızartması yoğurtlu
Salata
2,5 lt su 1 bardak yeşil çay
Süpersin dengeyi hayata geçirdimi tamamdır bu is zatenOh çok şükür...
Biz anneler çocuklar hasta olunca hemen modumuz düşüyor hemen iyilessin gülsün oynasın istiyoruz...
Neyse ki seninki hemen keyiflenmiş
Geçmiş olsun kuzu...
Kendini sıcak tutmaya bak ılık ılık su iç canım...
Olsun can ablam eksiye geçmen de güzel...
Yavaş yavaş stres yapmadan hedefine ulaşırsın inşallah...
Yakın olsaydık verirdim sana bir test
Evde bir tane nöbetçi testim var...
Hep vardı...
Oglumdayken yok ya imkansız ama bir yapayım bakalım dedim sonra bayılacaktım nerdeyseşimdi gülüyorum da zamanında çok ağlamıştım
Ee kontrollü yiyeceksin canım bak ben bugün sade su ve çorba ile beslenecegim kahvaltı dışında
Sağol canimAfiyet olsun kizlar
Tebrik ederim S sena zeynepEki Görüntüle 2801641
M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 65,30
Bitiş Kilosu (717. Etap) : 55,70
Verilen Toplam Kilo : 9,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,70%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,47%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 960
Sevgili sena zeynep 4 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 12 Mart 2021 (717. etap) tarihinde toplamda 9,6 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
M MissHayaLet karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan ❤❤❤
Bütün gün ayakların yere basmamistir ve kendinle iradenle gurur duymussundurDün 6 ay sonra annemi akrabalari gördüm...ilk dedikleri cok zayiflamissin naptın...nasi hosuma gitti anlatamam..kardesim cekmissin dedine zaman başladın neler yaptin surekli sordular...insan disardan biri söyleyince daha motive oluyormus...
Vücudum beni çok şaşırtıyor bazen çok artı çıkıyor bazen aşırı eksiSen eksi çıkarsın tatlım Maşallahın var
10 bin benide çok zayıflatıyor leslie ve eva dan daha çokEvet canim hergun 10 bin adımin çok faydasını görüyorum gercekten
Eki Görüntüle 2801641
M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 65,30
Bitiş Kilosu (717. Etap) : 55,70
Verilen Toplam Kilo : 9,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,70%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,47%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 960
Sevgili sena zeynep 4 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 12 Mart 2021 (717. etap) tarihinde toplamda 9,6 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
M MissHayaLet karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan ❤❤❤
Tebrik ederim canım darısı insaAllah başımızaOleyyyy artık tamamen mezunum
Yağmur yağarken silmisligim var.Yatağın tekrar bozulacağını bilip duzeltemek evin tekrar toz olucagini bilip toz almak yada süpürmek gibi bişey aslında
Inşallah ben de burda şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye söylüyorum ama bazen de patlak verebiliyorumSüpersin dengeyi hayata geçirdimi tamamdır bu is zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?