- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
kaçırdıysam kusura bakma ama regl gecikmen bişeye mi bağlı? bu yüzden kilo vermen elbette zorlaşacaktır.Bilmiyorum canım ama reglin gecikmesinde 13.gündeyim o yüzden diye düşünüyorum
Benim doktorum hamuru çok ince ve küçük olmak koşulu ile bir tane yiyebilirsiniz çok canınız istediyse dedi. Lahmacun vermiyor benim diyetisyenim. Gerçi bana ödül iki baklava verdi.Tam lahmacunla ilgili açıklama isteyecektim bunu gördüm.
Ben diğer iki zayıflamam da ara ara yiyordum ,
tabi 3-4 tane değil en fazla 2 tane .
Kaçamak mı sayılıyor kaptanım ?
Canım senin boyun kaçAldım ama basenlerim çok kalın meselaKmsl Hnd le aynı kilo dayız ama o daha ince
Canım benim diyetisyen normalde vermiyorKmsl Hnd senin diyetisyen lahmacunu kac haftada bir veriyo kactane
Tamam canim sagol cevabin icinCanım benim diyetisyen normalde vermiyor
Biz tek lahmacun olarqk değil herşeyiyle hem sebze hem protein hem hamur karbonhidrat olarak hesaplıyoruz diyor ama tartı günü çok canın isterse 1 tane yiyebilirsin diyor salata ve ayran ile
Benim doktorum da vermiyor.Canım benim diyetisyen normalde vermiyor
Biz tek lahmacun olarqk değil herşeyiyle hem sebze hem protein hem hamur karbonhidrat olarak hesaplıyoruz diyor ama tartı günü çok canın isterse 1 tane yiyebilirsin diyor salata ve ayran ile
Afiyet olsun.Birde kızlar herkesin bünyesi farklı mesela benim bünyem çok sebzeden değil de proteinden kilo veriyor deneye yanıla bulabiliyoruz
Önemli olan dengelemek
mesela birazdan anneme gidecem mangal yakacak
Öğlene lahana haşladım yedim
Akşama mangal olacak ekmeksiz salata ile
dengeyi kurarsak güzel kilolalar verebiliriz
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun.
ayy yok yokk eşim aldı yanımda hamburgerle yiyodu dayanamadım 3 tane o incelerden yedim tüm değildi:dAfiyet olsun canım sabah meyve tabağı demissin de miktar olarak belirtmemissin meyveyide yerken dikkat etmek gerekir
Afiyet olsun canim
3 patates kizartmasi tum değildir sanirim
alla ben şunu anladımki saadece ızgara salata yediğim günün ertesi gün eksiyim geriye kalan ne yersem bırakın eksiyi aynı bile çıkamıyorum artı çıkıyorum a dostlarvalla ben şunu anladımki saadece ızgara salata yediğim günün ertesi gün eksiyim geriye kalan ne yersem bırakın eksiyi artı bile çıkamıyorum a dostlar
her yemekten 5 dk. önce 2 bardak su iç canım türk kahveside öneririm. bazen oluyo yaakotrolsüz bir şekilde iştahım açık.
Sabah 11:00 de kahvaltı yaptım ve şu an açım.
Bu hafta 3 ana öğün yapacağım sanırım.
şimdi bir tabak pırasayla yoğurt yiyeceğim
Ne yedin kahvaltıda?kotrolsüz bir şekilde iştahım açık.
Sabah 11:00 de kahvaltı yaptım ve şu an açım.
Bu hafta 3 ana öğün yapacağım sanırım.
şimdi bir tabak pırasayla yoğurt yiyeceğim
Belki daha fazla kilo versen gözle görülür bi incelme olur canım. Ben on kilo verdikten sonra tam anlaşıldı zayıfladığım. Belki de bahsettiğin arkadaşımızın boyu senden uzundur. Boy da çok önemliAldım ama basenlerim çok kalın meselaKmsl Hnd le aynı kilo dayız ama o daha ince
Polikistik overim canımkaçırdıysam kusura bakma ama regl gecikmen bişeye mi bağlı? bu yüzden kilo vermen elbette zorlaşacaktır.
Tamam canım haklısınBenim doktorum hamuru çok ince ve küçük olmak koşulu ile bir tane yiyebilirsiniz çok canınız istediyse dedi. Lahmacun vermiyor benim diyetisyenim. Gerçi bana ödül iki baklava verdi.
Yemedim tabi ki.
Sen geçen hafta şok diyet yaptın. Bu hafta dikkat et canım. Metobolizman yağ depolamaya kalkmasin.
Ben ızgara salata yediğimde de + çıkıyorumalla ben şunu anladımki saadece ızgara salata yediğim günün ertesi gün eksiyim geriye kalan ne yersem bırakın eksiyi aynı bile çıkamıyorum artı çıkıyorum a dostlar
doğrusu bu olacaktı
Geçecek inşallah canımher yemekten 5 dk. önce 2 bardak su iç canım türk kahveside öneririm. bazen oluyo yaa
2 haşlanmış yumurta beyazdıNe yedin kahvaltıda?
Ekmek yememissin. Belki az gelmiştir. Bazen olur.Polikistik overim canım
Tamam canım haklısın
Ben ızgara salata yediğimde de + çıkıyorum
Geçecek inşallah canım
2 haşlanmış yumurta beyazdı
1 kk peynir
5 zeytin.
Havuç salatalık yedim canım
Bekleyecek misin olmayı? Ben yarın sabah da olmazsam ilaç kullanmayı düşünüyorum söktürücü, olmamak çok can sıkıcı, olmamaktan öte kilo verince düzene giriyordu, girmemesi hayal kırıklığı, daha ne yapayım vücüdüm sana? ne istiyorsun? diye bağırasım geliyorBilmiyorum canım ama reglin gecikmesinde 13.gündeyim o yüzden diye düşünüyorum
sena zeynep in maşallahı var hakikaten. yaramaz mı bebişleriEmziriyosun daha guzel sonuc alirsin aslinda sıkılasmak icin spor yap canim görceksin farki @sena zeynep örnek almani tavsiye ederim cocuklarini görsen 3de cok fena ama spor yaparak inceldi ben onun kadar azimli degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?